Gratis bezorging v.a. €70,-
  Same Day Delivery*
  Onze pakketten worden verstuurd maandag t/m vrijdag
  België volgende dag verzonden*

Steaks

Een steak is een verzamelwoord voor allerlei luxere baklappen, lendelappen, ribeye en biefstuk. De benaming is overgekomen uit Amerika waar het rundvlees anders gesneden wordt en veel wordt verkocht onder deze benaming.

Showing 1–36 of 58 results
Bavette grain fed
vanaf
25,00
Tomahawk steak
vanaf
44,00
Ribeye grasgevoerd
vanaf
6,25
chateaubriand
vanaf
21,00
jodenhaas geportioneerd
4,95
Kalfsentrecote rose
5,50
Kalfsribeye
vanaf
6,50
Filet mignon
12,95
t-bone
21,50

T-bone

Hoeveelheid: ca. 500 g. stukHerk..

 1 review(s)

Kogelbiefstuk grasgevoerd
6,95
tournedos
vanaf
10,50
Entrecote grasgevoerd
vanaf
6,00
Rib roast
vanaf
7,75
Kogelbiefstuk
5,75
Entrecote grasgevoerd
8,75
Club steak blok
vanaf
135,00
T-bone blok
230,00
Côte de Boeuf rack
295,00
Kalfsschnitzel
6,50
entrecote gemarineerd
5,50
Ribeye Limousin Dry Aged
vanaf
11,25
Varkensprocureurlapjes
3,50
Club Steak
vanaf
28,00
Tomahawk dry aged
vanaf
49,95
T-bone dry aged
vanaf
39,50
entrecote limousin dry-aged
vanaf
15,95
Entrecote Limousin
vanaf
19,95
Sukade Limousin grain fed
9,50
short ribs limousin
vanaf
39,00
Bavette limousin
vanaf
26,95
Maminha
vanaf
39,50
Picanha limousin
vanaf
39,50
Entrecote Limousin 
vanaf
16,95
flat iron steak
vanaf
47,50
BEEF HAMMER LIMOUSIN
vanaf
66,50
Chambrib
vanaf
43,35

Steak

Een steak is een stuk vlees dat over het algemeen op de draad wordt gesneden. Het wordt normaal gesproken gegrild, maar kan ook worden gebakken.

Snijd je vlees nooit in de richting van de vezels maar altijd er dwars op. Als je zo plakjes maakt, snijd je de lange vezels door en is het resultaat een stukje vlees met korte vezels. Dat eet makkelijker dan allemaal lange draden en zorgt voor een malser effect.

Winkelwagen
  • No products in the cart.