Een steak is al jaren een van de meest populaire stukjes vlees onder de restaurant liefhebbers en chef-koks in de Nederlandse thuiskeukens. Internetslagerij is dé online slagerij voor de beste kwaliteit vlees. Of u nu zin heeft in een kogel steak, een bavette steak of een steak sukade: wij hebben het allemaal in huis. Bestel vandaag nog uw overheerlijke steaks!
Hoeveelheid: ca. 150 g. 200 g. of 250 ..
9 review(s)
Hoeveelheid: ca. 2 x 90 g. verpakt vac..
2 review(s)
Hoeveelheid: 2 x 200 g. vacuüm verpakt..
9 review(s)
23 op voorraad
Hoeveelheid: ca. 200 g. per stuk vacuü..
5 review(s)
Hoeveelheid: ca. 300, 400, 600 en 800 ..
22 review(s)
Hoeveelheid: ca. 200 g. en 250 g. per..
6 review(s)
Hoeveelheid: vanaf ca. 150 g. per stuk..
6 review(s)
Hoeveelheid: ca. 500 g. en 1000 g. pe..
6 review(s)
Hoeveelheid: ca. 200 g. per stuk vacuü..
1 review(s)
Wij leveren steaks van hoogwaardige kwaliteit. Om deze kwaliteit te behalen halen wij ons vlees uit alle windstreken. Wij weten als de beste wat vlees nou zo lekker en mals maakt. Dit hangt namelijk af van een aantal factoren:
Wij zijn trots op ons kwalitatieve vlees. Daarom zijn we er zeker van dat er een fantastisch lapje vlees voor u tussen zit! De beste kwaliteit steaks kopen doet u bij de Internetslagerij.
Wanneer je het hebt over steaks, heb je het niet over één specifiek stukje vlees. ‘Steak’ is namelijk een verzamelwoord voor allerlei luxere baklappen, dikke lende steak, ribeye, biefstuk en nog veel meer. De benaming is overgekomen uit Amerika waar het rundvlees anders gesneden wordt en veel wordt verkocht onder deze benaming.
Heeft u heel erg zin in een grote steak, maar heeft u maar een beperkt budget? Dan raden wij onze bavette steak aan. Dit stukje vlees wordt in Nederland ook wel een vinkenlap genoemd. Het wordt haaks op de draad gesneden en is zeer mals. Bavette is een heerlijk smakend stukje vlees voor een voordelige prijs!
Verder hebben wij ook verrukkelijke T-Bone en Tomahawk steaks om uw avondmaal compleet te maken. De keuze is praktisch eindeloos bij de Internetslagerij. Bekijk in de webshop rustig onze verschillende steaks.
Het rijpen van rundvlees, en dus ook goede steaks, draagt bij aan de malsheid en uiteindelijke smaakbeleving. Ons vlees wordt over het algemeen op de volgende twee manieren gerijpt:
Wij rijpen voornamelijk ons vlees volgens de dry aging methode. Zo krijgt u gegarandeerd een heerlijke smaaksensatie.
Ons vlees is online te bestellen in verschillende hoeveelheden. U kunt kiezen voor een enkele portie, zoals een malse kalfsentrecote van 200 gram. Krijgt u meer bezoek over de vloer? Dan bent u voor grotere porties ook aan het juiste adres. Onze heerlijke sukadelappen van 500 gram per 2 stuks zijn een dikke aanrader. Daarnaast is onze kalfslende van 1 kilo een uitstekende keus voor vier man. Een kleine of grote steak: we hebben het allemaal.
Om het meeste uit uw lekkere steak te halen, zijn er een paar stappen die u kunt opvolgen tijdens het bakken in de pan. Deze hebben we hieronder voor u opgeschreven. Om de beste steak te bereiden, raden wij aan de volgende stappen te volgen:
Door deze stappen op te volgen haalt u de meeste smaak uit onze hoge kwaliteit vlees. Dat wordt genieten met uw vrienden of familie!
De lekkerste steaks koopt u bij de Internetslagerij. Online vlees bestellen gaat bij ons snel en eenvoudig. Wij versturen onze producten in speciale pakketten, zodat er onderweg geen kwaliteit verloren gaat.
Wij zijn een slagersbedrijf met ruim 25 jaar ervaring. Heeft u nog vragen over onze producten? Of bent u wellicht op zoek naar lekker recept? Neem dan contact met ons op. Wij beantwoorden uw vragen zo volledig mogelijk. Wacht niet langer, want bij de Internetslagerij koopt u vandaag nog onze heerlijke steaks!