Bavette Grain Fed
Hoeveelheid: ca. 500 g. 1000 g. vacuüm..
Een steak is een verzamelwoord voor allerlei luxere baklappen, lendelappen, ribeye en biefstuk. De benaming is overgekomen uit Amerika waar het rundvlees anders gesneden wordt en veel wordt verkocht onder deze benaming.
Hoeveelheid: ca. 500 g. 1000 g. vacuüm..
Hoeveelheid: diverse gewichten per stu..
Hoeveelheid: Ca. 200 gram, 250 gram , ..
Hoeveelheid: vanaf ca. 300 g. stuk..
Hoeveelheid: ca. 200 g. vacuüm verpakt..
Hoeveelheid: ca. 200 g. per stuk vacuü..
Hoeveelheid: ca. 200 g. en 250 g. per..
Hoeveelheid: ca. 2 x 90 g. verpakt vac..
Hoeveelheid: totaal ca. 250 g. per 2 s..
Hoeveelheid: ca. 150 g. 200 g. of 250 ..
Hoeveelheid: Diverse gewichten vanaf c..
Hoeveelheid: vanaf ca. 400 g. stuk..
Hoeveelheid: ca. 200 g. per stuk..
Hoeveelheid: ca. 300 g. per stuk..
Club steak blok Limousin Dry Aged Hoe..
T-bone blok Dry Aged Hoeveelheid: 5.0..
Côte de Boeuf rack van 5.246 kg. dry a..
Hoeveelheid: ca. 200 g. per stuk vacuü..
Hoeveelheid: per ca. 200 g. vacuüm ver..
150+ dagen graangevoerd en 25 dagen ge..
Hoeveelheid: ca. 250 g. per 2 stuks na..
150+ dagen graangevoerd en 25 dagen ge..
Hoeveelheid: diverse gewichten per stu..
150+ dagen graangevoerd en 28 dagen ge..
Gerijpte botermalse biefstuk uit de ru..
150+ dagen graangevoerdHoeveelheid..
Hoeveelheid: 500 g. per 2 stuksH..
150+ dagen graangevoerdHoeveelheid..
Hoeveelheid: Diverse gewichten per stu..
150+ dagen graangevoerdHoeveelheid..
150+ dagen graangevoerdHoeveelheid..
150+ dagen graangevoerdHoeveelheid..
150+ dagen graangevoerdHoeveelheid..
150+ dagen graangevoerdHoeveelheid..
150+ dagen graangevoerdHoeveelheid..
Een steak is een stuk vlees dat over het algemeen op de draad wordt gesneden. Het wordt normaal gesproken gegrild, maar kan ook worden gebakken.
Snijd je vlees nooit in de richting van de vezels maar altijd er dwars op. Als je zo plakjes maakt, snijd je de lange vezels door en is het resultaat een stukje vlees met korte vezels. Dat eet makkelijker dan allemaal lange draden en zorgt voor een malser effect.