Hoeveelheid: totaal ca. 250 g. per 2 s..
Hoeveelheid: ca. 200 g. en 250 g. per stuk vacuüm verpakt
Kalfsribeye is een biefstuk uit het meest fijne deel van de rib, ook wel het ‘oog’ genoemd. Door de mooie vet dooradering is de ribeye vol van smaak en kan hij iets steviger gegaard worden.
Kalfsvlees komt van jonge runderen van 8 tot maximaal 12 maanden oud.
Tip: Het vet smelt weg tijdens het verhitten op hoge temperatuur en wordt één met het vlees. Als drager van veel smaak geeft het vet zo perfect zijn smaak af aan het vlees.
Voedingswaarde per 100g (rauw)
Gewichten | 200 g., 250 g. |
---|
Mooie zachte ribeye en lekker van smaak
Hoeveelheid: totaal ca. 250 g. per 2 s..
Ossenhaas Hoeveelheid: ca. 500 g. en ..
Hoeveelheid: ca. 2 x 100 g. vers..
Hoeveelheid: ca. 1 kg.Herkomst: ..
Harm – 7 februari 2022
Lekker mals - Goed
Marianne Duijneveld – 17 december 2021
Super lekker - In onze bezorgservice is dit echt een topper.
Paul – 13 juli 2021
Super mals - Zeer culinair en mals stukje vlees
Marianne Duijneveld – 11 juni 2021
Goed - Super lekker mals vlees