Winkelwagen

Kalfsribeye rosé 

 Hoeveelheid: ca. 200 g. en 250 g. per stuk vacuüm verpakt

  • Herkomst: EU
  • Leveringsconditie: Diepvries
  • Bewaaradvies: Maximaal 4°C. Geschikt om in te vriezen

De Ribeye is van nature al heerlijk zacht, maar van het kalf is deze nog veel zachter.

Vanaf  7,75

Voor 23:59 besteld, morgen in huis!

‘s morgens bereid, dezelfde avond in huis

Beschrijving

Kalfsribeye rosé vers

 Hoeveelheid: ca. 200 g. en 250 g. per stuk vacuüm verpakt

  • Herkomst: EU
  • Leveringsconditie: Vers
  • Bewaaradvies: Maximaal 4°C. Geschikt om in te vriezen

Kalfsribeye rosé vers

Kalfsribeye is een biefstuk uit het meest fijne deel van de rib, ook wel het ‘oog’ genoemd. Door de mooie vet dooradering is de ribeye vol van smaak en kan hij iets steviger gegaard worden.

Kalfsvlees komt van jonge runderen van 8 tot maximaal 12 maanden oud.

Tip: Het vet smelt weg tijdens het verhitten op hoge temperatuur en wordt één met het vlees. Als drager van veel smaak geeft het vet zo perfect zijn smaak af aan het vlees.

Voedingswaarde per 100g (rauw)

Energie (kJ)
698.00
Energie (kcal)
167.00
Eiwit (gram)
20.60
Vet (gram)
9.40
Verzadigde vetzuren (gram)
3.80
Enkelvoudig onverzadigde vetzuren (gram)
3.70
Meervoudig onverzadigd vetzuur (gram)
0.40
Transvetzuren (gram)
0.20
Cholesterol (milligram)
39.80
Koolhydraten (milligram)
0.00
Vitamine B1 (milligram)
0.06
Vitamine B6 (milligram)
0.38
Vitamine B12 (microgram)
1.75
Vitamine D (microgram)
0.10
Ijzer (milligram)
0.80
Zink (milligram)
3.25
Natrium (milligram)
57.00

Extra informatie

Gewichten

200 g., 250 g.

Gerelateerde producten

Uitgelichte Producten

0