Winkelwagen

Veel gestelde vragen

Hoe voedselveilig is Internetslagerij.nl
Om onze voedselveiligheid te waarborgen staan wij onder maandelijkse controle van bureau de Wit.

Bureau de Wit is een onafhankelijke en landelijk opererende organisatie voor controle en advies over voedselveiligheid, waterveiligheid en luchtveiligheid. Zij werken onder meer voor horeca, recreatiebedrijven en –instellingen, catering, detailhandel, zorginstellingen, productiebedrijven, vastgoedontwikkelaars en –beheerders. Voor de horeca en zorg zijn ze marktleider.

Zij maken gebruik van een door de Raad van Accreditatie (RvA), ISO/IEC 17025 geaccrediteerd laboratorium, geregistreerd onder nummer L154. De adviesafdeling met professionele dienstverleners geeft advies en begeleidt bij het opzetten van kwaliteitssystemen en beheersplannen. De keurmeesters bezoeken jaarlijks 20.000 bedrijven. Voor het adviseren op het gebied van legionellapreventie zijn zij KIWA BRL 6010 gecertificeerd onder certificaatnummer K53245.

Voor welk tijdstip moet ik een bestelling plaatsen, als ik het de volgende dag in huis wil hebben?
Als u uw bestelling plaatst voor 12:00 uur, dan kunnen wij deze dezelfde dag nog verzenden. Circa 98% van de leveringen zal de volgende dag plaatsvinden. Wij verzenden van Maandag t/m donderdag.

Wanneer wordt mijn bestelling bezorgd?
Bij elke levering zal, mits je jouw e-mail adres correct ingevuld hebt een Track & Trace code worden verstuurd. Let er wel op, de tijdsperiode aangegeven door PostNL en Trunkrs is een indicatie, het is geen belofte.

Let op: Het vlees is een bederfelijk goed. Het is dus belangrijk dat je bij bezorging van de bestelling aanwezig bent. Bij twijfel kies dan voor een afhaal locatie bij u in de buurt.

Ik weet niet hoe ik kan bestellen, kunnen jullie mij helpen?
Het is niet voor iedereen vanzelfsprekend hoe een webshop werkt. Indien u hulp nodig heeft bij het plaatsen van een bestelling, kunt u ons bellen op werkdagen tussen 8.00 uur en 16.00 uur op 055 5214353 wij staan u graag te woord.

Wat betaal ik aan verzendkosten?
Vanaf €100,- is de verzending gratis! Tot €100,- betaald u €7,50 voor de verzending in Nederland en €9,95 voor levering in België.

Transport en verpakking

Iedere bestelling bij de Internetslagerij.nl wordt met veel liefde voor je klaargemaakt en ingepakt. Het vlees wordt geleverd in hoogwaardige isolatiezakken met speciale koelelementen. Het vlees blijft dan goed gekoeld. We proberen hiermee zoveel mogelijk afscheid te nemen van de grote piepschuim EPS boxen, wat veel ruimte en onnodig afvalverwerking scheelt. Omdat we tegenwoordig verzenden met Trunkrs Same Day Delivery zijn de pakketten nog maar maximaal 9 uur onderweg.

Voor leveringen in Belgie en PostNL afhaallocaties wordt het vlees speciaal verpakt in EPS isolatieverpakking voor transport. In de verpakking worden koelelementen en indien noodzakelijk droogijs toegevoegd zodat het vlees uitstekend gekoeld is tijdens transport van PostNL en Trunkrs. Door deze speciaal ontwikkelde koelverpakkingen heeft het pakket geen gekoeld transport nodig. De koeling is bijgevoegd in de zending zodat het op de juiste temperatuur blijft en in perfecte conditie bij u aankomt. Op deze manier kunnen we de producten zelfs koel houden tot wel 48 uur. Dit is ruim voldoende omdat 98% van de zendingen de volgende dag al wordt afgeleverd op het gewenste adres.

Wat gebeurt er als ik niet thuis ben?

Bezorger gemist en zijn de buren niet thuis? Dan gaat uw pakket meteen naar het sorteercentrum van Trunkrs. Hier wordt het pakket gekoeld bewaard zodat het de volgende dag opnieuw aangeboden zal worden tussen 17.00 en 22.00 uur.

Verzenden en bezorgen

Maandag t/m donderdag voor 23.59 uur besteld, de volgende dag verzonden.

Voor 23.59 uur besteld wordt de volgende ochtend voor u bereid en die zelfde dag bij u afgeleverd tussen 17.00 en 22.00 uur, de pakketten zijn  maximaal maar 9 uur onderweg.

Voor de bezorging in Nederland maken wij gebruik van de PostNL afhaallocaties en van Trunkrs same day en next day delivery. Voor leveringen in België op het huisadres maken wij gebruik van PostNL Zodra het pakket door de transporteur is ontvangen ontvangt u een track & trace code zodat u gemakkelijk online uw pakket kunt volgen.

Tip: Wil je 100% zeker zijn dat jij je vlees op tijd binnen hebt? Bestel het vlees dan twee dagen van tevoren, dan heb je hoe dan ook jouw vlees op tijd binnen. Hoewel alle verzendingen op tijd verzonden worden, is het nooit onverstandig om zelf iets eerder te bestellen.

Kan ik jullie bellen?
Over niet-dringende zaken kunt u mailen naar info@internetslagerij.nl. Wij zullen uw vraag dan zo snel mogelijk beantwoorden. Wilt u direct een antwoord? Bel ons gerust op 055 5214353

Op werkdagen zijn wij bereikbaar tussen 8.00 uur en 16.00 uur.

Hebben jullie een klantenservice?
U kunt ons altijd bereiken via info@internetslagerij.nl of telefonisch op 055 5214353(2)

Op werkdagen zijn wij bereikbaar tussen 8.00 uur en 16.00 uur.

Hoe lang kan ik vers- en vriesproducten bewaren?
Verse vlees- en visproducten zijn minimaal vier dagen houdbaar na de productiedatum. Al onze producten worden geëtiketteerd. Op dat etiket kunt u onder andere de productie- en houdbaarheidsdatum en diepvriesdatum vinden. Als u onze vacuüm verpakte producten direct invriest in de verpakking, kunt u deze tenminste twaalf maanden bewaren.

Als je ontdooid vlees weer invriest daarna weer ontdooit, komen er dan bacteriën vrij en is het schadelijk voor je gezondheid?
Vlees opnieuw invriezen en ontdooien kan geen kwaad, mits het op de juiste wijze wordt gedaan en het product goed wordt bereid en verpakt. Het hoeft niet perse vacuüm te zijn, maar vacuümfolie beschermt wel goed. vacuüm is dus prima. Het kan wel zo zijn dat door vochtverlies of kristalvorming de smaak en kwaliteit iets achteruit gaan.

Het vlees is verkleurd, hoe komt dit?
Vlees heeft van nature een dieprode kleur. Deze kleur is afkomstig van de stof hemoglobine. Dit is een stof in de weefsels van het vlees. Onze producten worden vacuüm geleverd. Door het ontnemen van zuurstof aan de verpakking kan het rode vlees bruin uitslaan. Dit proces is volledig natuurlijk. Zodra u het vlees uit de verpakking haalt, herstelt het vlees zich en wordt het weer rood door de blootstelling aan zuurstof.
Dit proces van verkleuring bewijst dat wij geen kleurstoffen en conserveringsmiddelen aan het vlees toevoegen.

Waarom worden alle producten vacuüm geleverd?
– Het vlees of de vis blijft langer goed
– De vleessappen blijven behouden
– De verpakking is compact en daarom makkelijk op te bergen in de koelkast of vriezer
– Geen geuren door luchtdichte verpakking
– Als u het product invriest, droogt het product niet uit

Waarom moet ik mijn telefoonnummer en e-mailadres invoeren?
Uw telefoonnummer gebruiken wij uitsluitend als er iets afwijkt omtrent uw bestelling. Hierover willen wij graag telefonisch contact hebben, zodat wij een goede service kunnen leveren en/of een passende oplossing kunnen vinden. Wij zullen uw telefoonnummer nooit gebruiken voor commerciële doeleinden en/of delen met een derde partij. Het email adres wordt gebruikt om u te voorzien van de tracking code om uw pakket te kunnen volgen via de post.

0