Gratis bezorging v.a. €70,-
  Same Day Delivery*
  Onze pakketten worden verstuurd maandag t/m vrijdag
  België volgende dag verzonden*

BAVETTE LIMOUSIN VERS

0 review(s)

Hoeveelheid: Diverse gewichten per stuk vacuüm skin verpakt

  • Herkomst: Holland-Duitsland grensgebied
  • Leveringsconditie: Vers
  • Bewaaradvies: Maximaal 4°C.

Met een goed gevoel genieten van heerlijk rundvlees uit omgeving Twente.

150+ Dagen graangevoerd

Een korte keten in eigen hand, met de hoogst mogelijke zorg voor dierenwelzijn. Voor een puur stuk graangevoerd rundvlees. Eet smakelijk!

13,00

Vanaf
incl BTW.

Op voorraad

Voor 23:59 besteld, morgen in huis!

500 g.
  • 500 g.
  • 1000 g.
  • 1500 g.
Wissen

Beschrijving

BAVETTE LIMOUSIN VERS

Veelzijdig vlees, bakken als biefstuk maar ook perfect voor rollade.

150+ dagen graangevoerd

Hoeveelheid: Diverse gewichten per stuk vacuüm skin verpakt

  • Herkomst: Holland-Duitsland grensgebied
  • Leveringsconditie: Vers
  • Bewaaradvies: Maximaal 4°C.

BAVETTE

De bavette is de dikke rand vlees uit de flank (vang) van het rund. Het wordt ook ‘vanglap’, flank steak’ of ‘vinkelap’  genoemd, hoewel dat laatste een ander stukje is met een fijnere structuur.

Heerlijk vet doorregen vlees uit de vang van het rund. In de Franse keuken hoog aangeschreven stuk vlees dat inmiddels volledige bekendheid heeft in Nederland. Inmiddels niet meer weg te denken uit het BBQ assortiment van de betere slager.

Zeer veelzijdig stuk vlees, het laat zich bakken als biefstuk maar is ook te verwerken tot runderrollade met de feestdagen. Dit vlees is grover van structuur en moet gesneden worden op de draad (haaks op de vezel) zodat het vlees mooi mals wordt.

Reviews

Stel een vraag over dit product


Winkelwagen
  • No products in the cart.