Gratis bezorging v.a. €65,-
  Voor 12:00 besteld, morgen in huis*
  Onze pakketten worden verstuurd maandag t/m donderdag
  3650 afhaallocaties in Nederland en België
Transport en verpakkingen

Transport en verpakkingen

Vacuüm verpakking

Al onze producten worden vers voor je afgesneden en vervolgens vacuüm verpakt. Met vacuüm verpakken wordt alle lucht uit de verpakking gehaald en dat heeft een hoop voordelen:

  • Het product blijft langer vers op een natuurlijke manier. Je kunt het dus langer in de koelkast bewaren in plaats direct invriezen. Doorgaans 28 dagen voor rundvlees, 14 dagen voor varkensvlees en 8 dagen voor kip. Kijk altijd op de sticker voor de juiste houdbaarheid.
  • Smaak en malsheid blijven gegarandeerd doordat alle sappen van het product in de verpakking blijven.
  • De verpakking is veel kleiner waardoor het weinig ruimte in koelkast en vriezer inneemt.
  • De verpakking beschermt het product tegen vriesbrand of uitdroging in de vriezer.
  • Ontdooien gaat eenvoudig zonder verlies van vocht. Je kunt zelfs het in water leggen om versneld te ontdooien al is een dag van tevoren in de koelkast leggen het best.
  • Geen geurtjes door luchtdichte verpakking.

Ook belangrijk om over vacuüm verpakken te weten:

  • Door het onttrekken van lucht en daarmee zuurstof aan de verpakking van het product, kan het product van kleur veranderen. Bijvoorbeeld rundvlees kan bruin of groenig van kleur worden. Dit is een volledig natuurlijk proces en het bewijs dat wij geen kleurstoffen of conserveringsmiddelen toevoegen aan onze producten.
    Zodra je de vacuüm verpakking openknipt en er weer lucht bij komt, krijgt het product weer zijn originele kleur en geur terug. Er is dus niets mis met het product!
  • Niet alle producten zijn geschikt om vacuüm te verpakken. Het gaat dan vooral om producten met scherpe delen die voor lekkage van de verpakking kunnen zorgen. Bijvoorbeeld saté spiesen of ribkarbonade hebben scherpe delen. Wij doen ons uiterste best om dit te voorkomen. Advies is om het direct over te pakken en in te vriezen.

Transport en verpakking

Het vlees is speciaal verpakt in tempex isolatieverpakking voor transport. In de verpakking worden koelelementen en indien noodzakelijk droogijs toegevoegd zodat het vlees uitstekend gekoeld is tijdens transport van PostNL. Door deze speciaal ontwikkelde koelverpakkingen heeft het pakket geen gekoeld transport nodig. De koeling is bijgevoegd in de zending zodat het op de juiste temperatuur blijft en in perfecte conditie bij u aankomt. Op deze manier kunnen we de producten zelfs koel houden tot wel 48 uur. Dit is ruim voldoende omdat 98% van de zendingen de volgende dag al wordt afgeleverd op het gewenste adres.

Tip: bestel op tijd. Wilt u zeker zijn dat het pakket op tijd bij u afgeleverd wordt bestel dan 2 dagen voordat u het pakket wilt ontvangen. Echter 98% van alle zendingen wordt de volgende dag al geleverd.

Niemand thuis? Dan geven we je pakket af bij de buren. Of bij een PostNL-locatie in de buurt. We laten natuurlijk een kaartje voor je achter met een ‘niet-thuiscode’. Met deze code kun je op track & trace zien waar je je pakket kunt ophalen.

Picknick (hergebruik van de eps box)

Gezellig buiten eten en drinken op locatie? De lichtgewicht piepschuim doos is makkelijk overal mee naartoe te nemen en houdt je eten en drinken goed op temperatuur. Voeg de (diepvries)koelelementen toe en de doos blijft een gehele dag heerlijk koud.

Wat gebeurt er als ik niet thuis ben?

Bezorger gemist en zijn de buren niet thuis? Dan brengen we je pakket meteen naar een PostNL-locatie in de buurt. Hier is het de volgende bezorgdag vanaf 15.00 uur beschikbaar.

We laten natuurlijk een kaartje voor je achter met een ‘niet-thuiscode’. Met deze code kun je op track & trace zien waar je je pakket kunt ophalen.

Snelle bezorging

Maandag t/m donderdag voor 12.00 uur besteld, dezelfde dag verzonden. Voor de bezorging maken wij gebruik van PostNL, deze vinden plaats van dinsdag tot en met vrijdag. De bezorging binnen Nederland is meestal binnen 24 uur echter onze verpakking is dermate goed dat het ook een dag later bezorgt/ afgehaald kan worden. Zodra het pakket door de transporteur is ontvangen ontvangt u een track & trace code zodat u gemakkelijk online uw pakket kunt volgen.

Gratis bezorging vanaf €65,-  Bent u morgen niet thuis of vindt u het handiger om de bestelling zelf af te halen?

Dat kan met de PakjeGemak bezorgservice van PostNL. Met ruim 2850 afhaallocaties in heel Nederland en 800 locaties in België.