Gratis bezorging v.a. €70,-
  Same Day Delivery*
  Onze pakketten worden verstuurd maandag t/m vrijdag
  België volgende dag verzonden*
Transport en verpakkingen

Transport en verpakkingen

Transport en verpakking

Voor Nederland:

Iedere bestelling bij de Internetslagerij.nl wordt met veel liefde voor je klaargemaakt en ingepakt.

Ontwikkeling transport

Net zoals de verpakkingen werden ontwikkeld werd het transport ook verbeterd en de grote sprong voorwaarts in het aanbieden van service was door over te stappen naar same day delivery. Onze vervoerder Trunkrs werkt alleen met avondleveringen op dezelfde dag geleverd tussen 17.00 en 22.00 uur van maandag t/m vrijdag. Het grote voordeel daarvan is dat het pakket pas in de middag bij ons word opgehaald en maximaal 9 uur onderweg is.

Biologisch afbreekbare Icepacks

Een stap voorwaarts voor ons in het verduurzamen van de verpakking was toen we overstapten naar de Icepacks van Recycold. Recycold is ontstaan uit een idee vanuit de HAS. Er was een gel ontwikkeld die biologisch afbreekbaar was en gevuld kon worden in papier. De gelpacks zijn bedrukt met ons eigen logo en kunnen nadat ze zijn ontdooid met een beetje water zo door de gootsteen gespoeld worden. Volledig biologisch afbreekbaar.

Papieren isolatielaag met FSC keurmerk

Na veel testen kwamen we tot de conclusie dat alleen karton en icepacks niet voldoende was. Dus zijn we verder gaan kijken naar een extra isolatielaag. En dat is de extra beschermlaag die je nu in onze verpakking vindt waardoor de hele verpakking van doos, ijs en extra isolatielaag zo bij het oud papier kan.

Duurzaam

Voor ons is dit een mooi proces geweest in samenwerking met verschillende partijen waardoor we nu deze manier van verpakken kunnen aanbieden. Zoals te lezen ben je hierin altijd afhankelijk van ontwikkelingen en medewerking van partners. Als de voorwaarden aanwezig zijn kan je tot mooie oplossingen komen en daarom zijn we nog steeds erg trots op onze nieuwe manier van verpakken.

De kwaliteit van het vlees staat uiteraard voorop en na uitgebreide testen met de transporteur in verschillende omstandigheden heeft deze verpakking het zeer goed doorstaan.

Voor Nederland optie 2:

Deze optie komt ongeveer voor op 1 van de 10 bestellingen.

Er kunnen situaties zijn dat de papieren verpakking niet volstaat voor het te verzenden product. In dit geval zal het vlees worden geleverd in hoogwaardige isolatiezakken, deze worden uiteraard ook voorzien van de biologische afbreekbare koelelementen en de kartonnen doos.

Voor België:

Voor België wordt het vlees speciaal verpakt in EPS isolatieverpakking voor transport. In de verpakking worden koelelementen en indien noodzakelijk droogijs toegevoegd zodat het vlees uitstekend gekoeld is tijdens transport van PostNL en Trunkrs. Door deze speciaal ontwikkelde koelverpakkingen heeft het pakket geen gekoeld transport nodig. De koeling is bijgevoegd in de zending zodat het op de juiste temperatuur blijft en in perfecte conditie bij u aankomt. Op deze manier kunnen we de producten zelfs koel houden tot wel 48 uur. Dit is ruim voldoende omdat 98% van de zendingen de volgende dag al wordt afgeleverd op het gewenste adres.

Gratis bezorging vanaf €70,-  Same day delivery

Same day delivery in heel Nederland m.u.v. de eilanden.

Wat gebeurt er als ik niet thuis ben?

Bezorger gemist en zijn de buren niet thuis? Dan gaat uw pakket meteen naar het sorteercentrum van Trunkrs. Hier wordt het pakket gekoeld bewaard zodat het de volgende dag opnieuw aangeboden zal worden tussen 17.00 en 22.00 uur.

Verzenden en bezorgen

Same day delivery

Maandag t/m vrijdag voor 10.00 uur besteld, dezelfde dag verzonden

Voor de bezorging in Nederland maken wij gebruik van Trunkrs same day en next day delivery. Voor leveringen in Belgie op het huisadres maken wij gebruik van PostNL. Zodra het pakket door de transporteur is ontvangen ontvangt u een track & trace code zodat u gemakkelijk online uw pakket kunt volgen.

 • Bezorgopties Nederland
  – Standaard levering tussen 17.00 en 22.00 uur Trunkrs (same day delivery)
  – incl. track & trace email
 • Bezorgopties België (next day delivery)
  – Standaard levering tussen 08.00 en 22.00 uur PostNL (doorgaans ochtend en middag)
  – incl. track & trace email

Track & Trace

Bij elke levering zal, mits je jouw e-mail adres ingevuld hebt, een Track & Trace code worden verstuurd. Trunkrs leveringen standaard tussen 17.00 uur en 22.00 uur.

Retour verzenden behoort niet tot de mogelijkheden omdat het food betreft.

Geen levering op:

Zaterdag, zondag, en op feestdagen.

Vacuüm verpakking

Al onze producten worden vers voor je afgesneden en vervolgens vacuüm verpakt. Met vacuüm verpakken wordt alle lucht uit de verpakking gehaald en dat heeft een hoop voordelen:

 • Het product blijft langer vers op een natuurlijke manier. Je kunt het dus langer in de koelkast bewaren in plaats direct invriezen. Doorgaans 28 dagen voor rundvlees, 14 dagen voor varkensvlees en 8 dagen voor kip. Kijk altijd op de sticker voor de juiste houdbaarheid.
 • Smaak en malsheid blijven gegarandeerd doordat alle sappen van het product in de verpakking blijven.
 • De verpakking is veel kleiner waardoor het weinig ruimte in koelkast en vriezer inneemt.
 • De verpakking beschermt het product tegen vriesbrand of uitdroging in de vriezer.
 • Ontdooien gaat eenvoudig zonder verlies van vocht. Je kunt zelfs het in water leggen om versneld te ontdooien al is een dag van tevoren in de koelkast leggen het best.
 • Geen geurtjes door luchtdichte verpakking.

Ook belangrijk om over vacuüm verpakken te weten:

 • Door het onttrekken van lucht en daarmee zuurstof aan de verpakking van het product, kan het product van kleur veranderen. Bijvoorbeeld rundvlees kan bruin of groenig van kleur worden. Dit is een volledig natuurlijk proces en het bewijs dat wij geen kleurstoffen of conserveringsmiddelen toevoegen aan onze producten.
  Zodra je de vacuüm verpakking open knipt en er weer lucht bij komt, krijgt het product weer zijn originele kleur en geur terug. Er is dus niets mis met het product!
 • Niet alle producten zijn geschikt om vacuüm te verpakken. Het gaat dan vooral om producten met scherpe delen die voor lekkage van de verpakking kunnen zorgen. Bijvoorbeeld saté spiesen of ribkarbonade hebben scherpe delen. Wij doen ons uiterste best om dit te voorkomen. Advies is om het direct over te pakken en in te vriezen.
Winkelwagen
 • No products in the cart.