Voor 10:00 uur besteld, vanavond in huis
  Eenvoudig online vlees bestellen
  Levering in NL en BE
  Gratis bezorging vanaf € 75,-
Transport en verpakkingen

Transport en verpakkingen

Transport en verpakking

Ontwikkeling transport

Net zoals de verpakkingen werden ontwikkeld werd het transport ook verbeterd en de grote sprong voorwaarts in het aanbieden van service was door over te stappen naar same day delivery. Onze vervoerder Trunkrs werkt alleen met avondleveringen op dezelfde dag geleverd tussen 17.00 en 22.00 uur van maandag t/m vrijdag. Het grote voordeel daarvan is dat het pakket pas in de middag bij ons word opgehaald en maximaal 9 uur onderweg is.

Voor Nederland:

Iedere bestelling bij de Internetslagerij.nl wordt met veel liefde voor je klaargemaakt en ingepakt.

Gekoeld verzenden, ook zonder koelwagen

Sealed Air® Tempguard™, winnaar van de AmeriStar Award voor duurzame verpakkingen, is een verpakkingsoplossing voor het verzenden van temperatuurgevoelige producten, zoals vers vlees en verse groenten.

De thermische isolatie is gemaakt van zwaar kraftpapier met een opvulling van gerecycled krantenpapier, wat het geschikt maar voor het verzenden verse, gekoelde en bevroren voedingswaren. De Sealed Air® Tempguard™ werkt zelfs zo goed dat de producten 24 – 48 uur op temperatuur blijven in de doos.

Tempguard™ heeft dezelfde isolerende eigenschappen als de traditionele EPS-boxen, maar heeft als groot voordeel dat het veel minder ruimte in beslag neemt, voor zowel verzender als ontvanger. Daarnaast kan Tempguard™ gewoon bij het oud papier afgevoerd & gerecycled worden.

Icepacks

De icepacks zijn lekvrij en voedselveilig en daardoor uitstekend voor de voedingsmiddelenindustrie.

De icepacks zijn herbruikbaar en/of kunnen gemakkelijk gerecycled worden

Voordelen

Icepacks hebben verschillende voordelen bij gekoeld transport van vlees.

 • Het vlees zal de hoogste kwaliteit behouden.
 • Icepacks kunnen op de vlees of vis geplaatst worden, zonder dat het vlees/vis beschadigd raakt.
 • De icepacks zijn lekvrij en voedselveilig.

Re-use

Onze icepacks zijn gemaakt van sterke verpakkingsmaterialen, die bovendien zeer elastisch zijn. De packs kunnen veel stress weerstaan, dus kunnen na een eerder transport prima opnieuw dienst doen.

Let op: controleer icepacks voor bij hergebruik altijd op beschadigingen.

Recycle

Kunnen de icepacks niet opnieuw gebruikt worden? De gebruikte verpakkingsmaterialen zijn 100% recyclebaar. Het koelmiddel bestaat bestaat voor 95% uit water en is dus ook niet milieubelastend. Het is geen probleem om dit gewoon door de gootsteen weg te spoelen. Voer de folie af via de plastic afvalstroom.

Duurzaam

Voor ons is dit een mooi proces geweest in samenwerking met verschillende partijen waardoor we nu deze manier van verpakken kunnen aanbieden. Zoals te lezen ben je hierin altijd afhankelijk van ontwikkelingen en medewerking van partners. Als de voorwaarden aanwezig zijn kan je tot mooie oplossingen komen en daarom zijn we nog steeds erg trots op onze nieuwe manier van verpakken.

De kwaliteit van het vlees staat uiteraard voorop en na uitgebreide testen met de transporteur in verschillende omstandigheden heeft deze verpakking het zeer goed doorstaan.

Voor Nederland optie 2:

Deze optie komt ongeveer voor op 1 van de 10 bestellingen.

Er kunnen situaties zijn dat de papieren verpakking niet volstaat voor het te verzenden product. In dit geval zal het vlees worden geleverd in hoogwaardige isolatiezakken, deze worden uiteraard ook voorzien van de biologische afbreekbare koelelementen en de kartonnen doos.

Voor België:

Voor België wordt het vlees speciaal verpakt in EPS isolatieverpakking voor transport. In de verpakking worden koelelementen en indien noodzakelijk droogijs toegevoegd zodat het vlees uitstekend gekoeld is tijdens transport van PostNL en Trunkrs. Door deze speciaal ontwikkelde koelverpakkingen heeft het pakket geen gekoeld transport nodig. De koeling is bijgevoegd in de zending zodat het op de juiste temperatuur blijft en in perfecte conditie bij u aankomt. Op deze manier kunnen we de producten zelfs koel houden tot wel 48 uur. Dit is ruim voldoende omdat 98% van de zendingen de volgende dag al wordt afgeleverd op het gewenste adres.

Gratis bezorging vanaf €75,-  Same day delivery

Same day delivery in heel Nederland m.u.v. de eilanden.

Levertijden Internetslagerij voor Nederland

Same day delivery, uw pakket wordt s ‘morgens met zorg voor u bereid en diezelfde dag (tussen 17.00 uur en 22.00 uur) bij u thuis afgeleverd.

Bestellingen op maandag t/m vrijdag vóór 10.00 uur worden dezelfde dag tussen 17.00 uur en 22.00 uur geleverd.
In het weekend een bestelling doen? Dan wordt jouw bestelling op maandagavond tussen 17.00 uur en 22.00 uur bezorgd!

Wat gebeurt er als ik niet thuis ben?

Bezorger gemist en zijn de buren niet thuis? Dan gaat uw pakket meteen naar het sorteercentrum van Trunkrs. Hier wordt het pakket gekoeld bewaard zodat het de volgende dag opnieuw aangeboden zal worden tussen 17.00 en 22.00 uur.

Track & Trace

Bij elke levering zal, mits je jouw e-mail adres ingevuld hebt, een Track & Trace code worden verstuurd.
Trunkrs leveringen standaard tussen 17.00 uur en 22.00 uur.
Retour verzenden behoort niet tot de mogelijkheden omdat het food betreft.

Voor Nederland
Bestellen op (voor 10.00 uur):
Levering op:
maandagmaandag
dinsdagdinsdag
woensdagwoensdag
donderdagdonderdag
vrijdagvrijdag
zaterdagmaandag
zondagmaandag

 

Voor België
Bestellen op (voor 12.00uur):
Levering op:
maandagdinsdag
dinsdagwoensdag
woensdagdonderdag
donderdagvrijdag
vrijdagdinsdag
zaterdagdinsdag
zondagdinsdag

Geen levering op:

Zaterdag, zondag, en op feestdagen.

Afhalen bij internetslagerij.nl

Uw bestelling afhalen bij onze horecaslagerij in Apeldoorn dat is ook mogelijk op maandag tot en met vrijdag tussen 12:00 en 15:30 uur.

Jans vlees BV
Laan van de Kreeft 191
7324 BX Apeldoorn

Vacuüm verpakking

Al onze producten worden vers voor je afgesneden en vervolgens vacuüm verpakt. Met vacuüm verpakken wordt alle lucht uit de verpakking gehaald en dat heeft een hoop voordelen:

 • Het product blijft langer vers op een natuurlijke manier. Je kunt het dus langer in de koelkast bewaren in plaats direct invriezen. Doorgaans 28 dagen voor rundvlees, 14 dagen voor varkensvlees en 8 dagen voor kip. Kijk altijd op de sticker voor de juiste houdbaarheid.
 • Smaak en malsheid blijven gegarandeerd doordat alle sappen van het product in de verpakking blijven.
 • De verpakking is veel kleiner waardoor het weinig ruimte in koelkast en vriezer inneemt.
 • De verpakking beschermt het product tegen vriesbrand of uitdroging in de vriezer.
 • Ontdooien gaat eenvoudig zonder verlies van vocht. Je kunt zelfs het in water leggen om versneld te ontdooien al is een dag van tevoren in de koelkast leggen het best.
 • Geen geurtjes door luchtdichte verpakking.

Ook belangrijk om over vacuüm verpakken te weten:

 • Door het onttrekken van lucht en daarmee zuurstof aan de verpakking van het product, kan het product van kleur veranderen. Bijvoorbeeld rundvlees kan bruin of groenig van kleur worden. Dit is een volledig natuurlijk proces en het bewijs dat wij geen kleurstoffen of conserveringsmiddelen toevoegen aan onze producten.
  Zodra je de vacuüm verpakking open knipt en er weer lucht bij komt, krijgt het product weer zijn originele kleur en geur terug. Er is dus niets mis met het product!
 • Niet alle producten zijn geschikt om vacuüm te verpakken. Het gaat dan vooral om producten met scherpe delen die voor lekkage van de verpakking kunnen zorgen. Bijvoorbeeld saté spiesen of ribkarbonade hebben scherpe delen. Wij doen ons uiterste best om dit te voorkomen. Advies is om het direct over te pakken en in te vriezen.
Winkelwagen