Gratis bezorging v.a. €65,-
  Voor 23:59 besteld, morgen in huis*
  Onze pakketten worden verstuurd maandag t/m vrijdag
  3650 afhaallocaties in Nederland en België
Transport en verpakkingen

Transport en verpakkingen

Levering & Bezorging

Iedere bestelling bij de Internetslagerij.nl wordt met veel liefde voor je klaargemaakt en ingepakt. Het vlees wordt geleverd in hoogwaardige isolatiezakken met speciale koelelementen. Het vlees blijft dan goed gekoeld. We proberen hiermee zoveel mogelijk afscheid te nemen van de grote piepschuim EPS boxen, wat veel ruimte en onnodig afvalverwerking scheelt. Omdat we tegenwoordig verzenden met Trunkrs Same Day Delivery zijn de pakketten nog maar maximaal 9 uur onderweg.

Voor leveringen in Belgie wordt het vlees speciaal verpakt in EPS isolatieverpakking voor transport. In de verpakking worden koelelementen en indien noodzakelijk droogijs toegevoegd zodat het vlees uitstekend gekoeld is tijdens transport van PostNL en Trunkrs. Door deze speciaal ontwikkelde koelverpakkingen heeft het pakket geen gekoeld transport nodig. De koeling is bijgevoegd in de zending zodat het op de juiste temperatuur blijft en in perfecte conditie bij u aankomt. Op deze manier kunnen we de producten zelfs koel houden tot wel 48 uur. Dit is ruim voldoende omdat 98% van de zendingen de volgende dag al wordt afgeleverd op het gewenste adres.

Wat gebeurt er als ik niet thuis ben?

Bezorger gemist en zijn de buren niet thuis? Dan gaat uw pakket meteen naar het sorteercentrum van Trunkrs. Hier wordt het pakket gekoeld bewaard zodat het de volgende dag opnieuw aangeboden zal worden tussen 17.00 en 22.00 uur.

Verzenden en bezorgen

Maandag t/m donderdag voor 23.59 uur besteld, de volgende dag verzonden.

Voor 23.59 uur besteld wordt de volgende ochtend voor u bereid en die zelfde dag bij u afgeleverd tussen 17.00 en 22.00 uur, de pakketten zijn  maximaal maar 9 uur onderweg.

Voor de bezorging in Nederland maken wij gebruik van de PostNL afhaallocaties en van Trunkrs same day en next day delivery. Voor leveringen in Belgie op het huisadres maken wij gebruik van PostNL en voor de levering op afhaallocaties in Belgie maken wij gebruik van DPD. Zodra het pakket door de transporteur is ontvangen ontvangt u een track & trace code zodat u gemakkelijk online uw pakket kunt volgen.

 • Bezorgopties Nederland
  – Standaard levering tussen 17.00 en 22.00 uur Trunkrs
  – Afhaal locatie PostNL(dichtstbijzijnde wordt automatische getoond)
  – incl. track & trace email
 • Bezorgopties België 
  – Standaard levering tussen 8:00 – 22:00 (doorgaans in de middag)
 • – Afhaal locatie DPD (dichtstbijzijnde wordt automatische getoond)

Als de zending is aangekomen in het sorteercentrum krijgt u een tijdsvak waarin zij leveren via de track & trace email.

Gratis bezorging vanaf €65,-  Bent u morgen niet thuis of vindt u het handiger om de bestelling zelf af te halen?
Dat kan met de PakjeGemak bezorgservice van PostNL. Met ruim 2850 afhaallocaties in heel Nederland en 800 DPD locaties in België.

PostNL en DPD afhaallocatie

Het is mogelijk om het pakket bij een speciale afhaallocatie te laten leveren, zoals onder andere bij de Albert Heijn, Bruna, Jumbo, Kariboo! Er zijn altijd wel afhaallocaties bij jou in de buurt.

Het pakket kan na 16.00 uur bij de afhaallocatie van PostNL en DPD opgehaald worden. Zorg wel dat je een geldig legitimatie bij hebt wanneer je het pakket bij de afhaallocatie ophaalt.

Track & Trace

Bij elke levering zal, mits je jouw e-mail adres ingevuld hebt, een Track & Trace code worden verstuurd. Trunkrs leveringen standaard tussen 17.00 uur en 22.00 uur.

Retour verzenden behoort niet tot de mogelijkheden omdat het food betreft.

Geen levering op:

Zaterdag, zondag, en op feestdagen.

Vacuüm verpakking

Al onze producten worden vers voor je afgesneden en vervolgens vacuüm verpakt. Met vacuüm verpakken wordt alle lucht uit de verpakking gehaald en dat heeft een hoop voordelen:

 • Het product blijft langer vers op een natuurlijke manier. Je kunt het dus langer in de koelkast bewaren in plaats direct invriezen. Doorgaans 28 dagen voor rundvlees, 14 dagen voor varkensvlees en 8 dagen voor kip. Kijk altijd op de sticker voor de juiste houdbaarheid.
 • Smaak en malsheid blijven gegarandeerd doordat alle sappen van het product in de verpakking blijven.
 • De verpakking is veel kleiner waardoor het weinig ruimte in koelkast en vriezer inneemt.
 • De verpakking beschermt het product tegen vriesbrand of uitdroging in de vriezer.
 • Ontdooien gaat eenvoudig zonder verlies van vocht. Je kunt zelfs het in water leggen om versneld te ontdooien al is een dag van tevoren in de koelkast leggen het best.
 • Geen geurtjes door luchtdichte verpakking.

Ook belangrijk om over vacuüm verpakken te weten:

 • Door het onttrekken van lucht en daarmee zuurstof aan de verpakking van het product, kan het product van kleur veranderen. Bijvoorbeeld rundvlees kan bruin of groenig van kleur worden. Dit is een volledig natuurlijk proces en het bewijs dat wij geen kleurstoffen of conserveringsmiddelen toevoegen aan onze producten.
  Zodra je de vacuüm verpakking open knipt en er weer lucht bij komt, krijgt het product weer zijn originele kleur en geur terug. Er is dus niets mis met het product!
 • Niet alle producten zijn geschikt om vacuüm te verpakken. Het gaat dan vooral om producten met scherpe delen die voor lekkage van de verpakking kunnen zorgen. Bijvoorbeeld saté spiesen of ribkarbonade hebben scherpe delen. Wij doen ons uiterste best om dit te voorkomen. Advies is om het direct over te pakken en in te vriezen.

LET OP: VAN19 JULI T/M 6 AUGUSTUS WORDEN ER GEEN PAKKETEN VERZONDEN. AFHALEN KAN WEL

Winkelwagen
 • No products in the cart.