Voor 10:00 uur besteld, vanavond in huis
  Eenvoudig online vlees bestellen
  Levering in NL en BE
  Gratis bezorging vanaf € 75,-

Kalfsvlees

Wil je een lekker stuk kalfsvlees kopen? Dat kan bij uw online slager: de Internetslagerij! Dit vlees is erg mals, zacht en verfijnd van smaak. We beschikken over een uitgebreid assortiment met verschillende producten, van kalfsschnitzel tot Ossobuco. We maken het u graag zo makkelijk mogelijk, dus bestel online uw kalfsvlees!

Showing all 20 results

Kalfsvlees kopen

Wanneer u kalfsvlees bij ons koopt, weet u zeker dat u een stuk vlees van goede kwaliteit koopt. Wij vinden het belangrijk dat de dieren een goed en fijn leven hebben gehad, daarom zoeken wij ons assortiment met zorg voor u uit!

In onze webshop vindt u veel verschillende soorten, van ribeye tot entrecote van de kalf. Of kiest u voor mager gehakt of schnitzel. Ontdek ons aanbod online, de kans is groot dat u bij ons een lekker stukje kalfsvlees koopt!

Koopt u kalfsvlees blank of rosé?

De kleur van het kalfsvlees wordt bepaald door de voeding en de leeftijd van de kalveren. We noemen het vlees rosé als het een frisse en lichte rode kleur heeft. Deze variant komt van kalveren die tussen acht en twaalf maanden oud zijn. Het is iets voller van smaak, terwijl het blanke vlees wat milder is. Blank kalfsvlees komt van runderen die jonger zijn dan acht maanden, waardoor de smaak milder is. Daarom is dit vlees erg geschikt voor gerechten met een subtiele smaak, bijvoorbeeld met een lichte saus. 

Bij internetslagerij snijden we ons kalfsvlees snel in onze eigen slagerij. Zo weten we zeker dat het vlees dat wij verkopen van hoge kwaliteit is. U kunt kiezen uit verschillende soorten, zoals entrecote, wang,lever, ribeye, gehakt, sukade of een lende. Het aanbod is groot en gevarieerd. Koop daarom uw kalfsvlees bij de online slager!

Klassiekers van kalfsvlees

Wanneer u een liefhebber bent van kalfsvlees is de kans groot dat u bekend bent met de klassiekers, zoals Ossobuco, dat gemaakt wordt van kalfsschenkel. Of Saltimbocca dat wordt bereid met dunne kalfsschnitzels. En natuurlijk Vitello Tonnato waarbij het kalfsvlees gecombineerd wordt met tonijn. 

Vlees van de kalf wordt vooral veel in de italiaanse keuken gebruikt. De klassiekers zijn dan ook stuk voor stuk bekende Italiaanse gerechten. Wilt u zelf een gerecht maken? Koop uw kalfsvlees dan bij ons! Wij beschikken  Hier wordt zowel het blanke of rose kalfsvlees veelvuldig gekocht!

Op welke manieren kan kalfsvlees bereid worden?

Kalfsvlees bestaat in veel verschillende varianten. Ieder stuk vlees heeft een eigen bereidingswijze. Zo kunt u kalfsentrecote, kalfskotelet, kalfsschnitzel, kalfsoester en kalfshaas het beste bakken in de pan. Braden is het best voor fricandeau of een rollade en stoven is heerlijk als u gaat voor kalfslapjes, een riblap, sucade of kalfswang.

Over het algemeen hoeft kalfsvlees iets korter verwarmd te worden dan andere soorten rundvlees. Vraag gerust naar de beste bereidingswijze voor het vlees dat u bij ons koopt! Wij helpen u graag!

Bestel het lekkerste kalfsvlees gemakkelijk online

Heeft u zin in een lekker en mals stuk vlees? Kies dan eens voor kalf! U hoeft niet eens meer naar de slager, want u koopt het vlees tegenwoordig gemakkelijk online. Ons assortiment bestaat uit diverse producten, dus kijk vooral een keertje tussen ons gevarieerde aanbod!

Wij zorgen ervoor dat de producten met zorg verpakt worden. We gebruiken daarom speciale verpakkingsmaterialen en goede koelelementen, zodat uw bestelling vers bij u thuis aankomt! Wacht niet langer, want bij de Internetslagerij kunt u online het lekkerste kalfsvlees kopen!

Winkelwagen