Chateaubriand vers
Hoeveelheid: ca. 300, 400, 600 en 800 g.
- Herkomst: Zuid-Amerikaans
- Leveringsconditie: Vers
- Bewaaradvies: Maximaal 4°C. Geschikt om in te vriezen
Chateaubriand van de Ossenhaas
Heerlijk mals en vers stuk Ossenhaas voor twee of meer personen, uit het midden van de ossenhaas gesneden.
Vanaf € 17,50
Voor 23:59 besteld, morgen in huis!
- Klantenbeoordeling 9.2/10 uit 4114 reviews
- Bestel voor 23:59 uur en ontvang je bestelling de volgende werkdag.
- Horecavlees rechtstreeks vanuit onze horecaslagerij bij u thuis bezorgd.
- Same Day delivery*
- Optimaal gekoeld, verpakt in isolatie met droogijs en ijspacks.
Beschrijving
Chateaubriand vers
Hoeveelheid: vanaf ca. 300 g. stuk
- Herkomst: Zuid-Amerikaans
- Leveringsconditie: Vers
- Bewaaradvies: Maximaal 4°C. Geschikt om in te vriezen
Heerlijk mals en vers stuk Ossenhaas voor twee of meer personen, uit het midden van de ossenhaas gesneden. Ook zeer geschikt om een Beef Wellington van te maken.
Chateaubriand
De biefstuk wordt uit het middenstuk van een ontvliesde ossenhaas Ossenhaas gesneden. De chateaubriand is het dikste deel van de ossenhaas.
Ossenhaas
De Ossenhaas, het meest luxe vlees van het rund, De ossenhaas zit in de rug van het rund, in de buurt van de lende en is heerlijk zacht en mals.
Uit de Ossenhaas snijden wij vers voor u de, Chateaubriand, Tournedos en de Filet Mignon.
De bereiding
Chateaubriand vraagt om een mooie avond tafelen. Een heerlijke steak van de ossenhaas die gesneden wordt aan tafel is een heus theater. De Chateaubriand dat uit de kop van de ossenhaas wordt gesneden is bijzonder mals en gemakkelijk te bereiden. Voor dat het stuk vlees de pan in gaat laat je deze eerst op kamertemperatuur komen.
Bestrooi de ossenhaas met wat tijm zout en zwarte peper. Laat de pan op een hoge temperatuur komen om vervolgens de steak in circa 90 seconden per kant goudbruin te braden. Door de hoge temperatuur brand je steak dicht waardoor het vlees sappig blijft. Hierna rooster je de steak voor circa 15 minuten in de oven op 180 graden (medium rood). Uw steak is perfect gegaard als het een kerntemperatuur van 52-55 graden Celsius heeft bereikt. Ideaal is het natuurlijk om een kernthermometer hiervoor te gebruiken.
Over ons
Internetslagerij.nl is een slagersbedrijf. Wij hebben geen winkel, u vindt ons online. Wij snijden en bewerken vlees en passen ons aan aan uw wensen en eisen. Onze slagers zijn absolute vakmensen, met vele jaren ervaring. De laatste jaren hebben wij veel geïnvesteerd in het goed en veilig verpakken van ons vlees, zonder kwaliteit te verliezen.
Gekoeld verzenden, ook zonder koelwagen
Iedere bestelling bij de Internetslagerij.nl wordt met veel liefde voor je klaargemaakt en ingepakt.
Sealed Air® Tempguard™, winnaar van de AmeriStar Award voor duurzame verpakkingen, is een verpakkingsoplossing voor het verzenden van temperatuurgevoelige producten, zoals vers vlees en verse groenten.
De thermische isolatie is gemaakt van zwaar kraftpapier met een opvulling van gerecycled krantenpapier, wat het geschikt maar voor het verzenden verse, gekoelde en bevroren voedingswaren. De Sealed Air® Tempguard™ werkt zelfs zo goed dat de producten 24 – 48 uur op temperatuur blijven in de doos.
Tempguard™ heeft dezelfde isolerende eigenschappen als de traditionele EPS-boxen, maar heeft als groot voordeel dat het veel minder ruimte in beslag neemt, voor zowel verzender als ontvanger. Daarnaast kan Tempguard™ gewoon bij het oud papier afgevoerd & gerecycled worden.
Icepacks
De icepacks zijn lekvrij en voedselveilig en daardoor uitstekend voor de voedingsmiddelenindustrie.
De icepacks zijn herbruikbaar en/of kunnen gemakkelijk gerecycled worden
Omdat we tegenwoordig verzenden met Trunkrs Same Day Delivery / Next Day Delivery zijn de pakketten nog maar maximaal 10 uur onderweg.
Reviews
Extra informatie
Gewicht | N/B |
---|
Gerelateerde producten
Sukadelappen Hollands
€ 13,95 incl. BTW Snelle weergaveKalfsstaartstuk Rosé
Vanaf € 31,00 Snelle weergaveMergpijpjes
€ 4,25 incl. BTWWaardering 5.00 uit 5Snelle weergaveBiefstukspies per 2
€ 6,00 incl. BTWWaardering 5.00 uit 5Snelle weergaveT-bone
€ 18,50 incl. BTWWaardering 5.00 uit 5Snelle weergaveRunderlever
€ 2,95 incl. BTW Snelle weergaveKogelbiefstuk grasgevoerd
€ 7,25 incl. BTWWaardering 5.00 uit 5Snelle weergaveOssenhaaspuntjes
€ 7,95 incl. BTWWaardering 5.00 uit 5Snelle weergave
Uitgelichte Producten
- Aanbieding
COTE DE BOEUF STEAK HOLSTEIN DRY AGED
€ 58,50 Snelle weergave - Aanbieding
COTE DE BOEUF HOLSTEIN DRY AGED
Vanaf € 105,75 Snelle weergave - Aanbieding
RIBEYE HEEL HOLSTEIN DRY AGED
Vanaf € 89,10 Snelle weergave - Aanbieding
RIBEYE HOLSTEIN DRY AGED
Vanaf € 19,35 Snelle weergave
Jorrit – 12 juli 2024
Leo – 2 december 2023
Lejo – 17 juni 2023
Roy – 7 mei 2023
Niels – 3 januari 2023
Martijn Gootjes – 28 december 2022
Mirella – 25 december 2022
Cindy – 23 december 2022
Michiel – 28 mei 2022
Leen – 3 april 2022
Michiel – 4 januari 2022
Eddie – 25 december 2021
Meta – 16 december 2021
John – 14 december 2021
Ada Borst – 29 november 2021
Ivo – 29 oktober 2021
P – 1 oktober 2021
Ada Borst – 14 september 2021
Elly – 23 augustus 2021
Ada Borst – 28 juni 2021
René – 22 mei 2021
Elly – 2 mei 2021
bart – 1 mei 2021
Ada – 30 maart 2021