Gratis bezorging v.a. €70,-
  Same Day Delivery*
  Onze pakketten worden verstuurd maandag t/m vrijdag
  België volgende dag verzonden*

Chateaubriand vers

18 review(s)

Hoeveelheid: vanaf ca. 300 g. stuk

  • Herkomst: Zuid-Amerikaans
  • Leveringsconditie: Vers
  • Bewaaradvies: Maximaal 4°C. Geschikt om in te vriezen

Chateaubriand van de Ossenhaas

Verkrijgbaar in verschillende gewichten.

21,00

Vanaf
incl BTW.

Op voorraad

Voor 23:59 besteld, morgen in huis!

300 g.
  • 300 g.
  • 400 g.
  • 500 g.
  • 600 g.
  • 800 g.
Wissen

Beschrijving

Chateaubriand vers

Hoeveelheid: vanaf ca. 300 g. stuk

  • Herkomst: Zuid-Amerikaans
  • Leveringsconditie: Vers
  • Bewaaradvies: Maximaal 4°C. Geschikt om in te vriezen

Heerlijk mals stuk tournedos voor twee of meer personen, uit het midden van de Ierse ossenhaas. Ook zeer geschikt om een Beef Wellington van te maken.

Chateaubriand

De biefstuk wordt uit het middenstuk van een ontvliesde ossenhaas Ossenhaas gesneden. De chateaubriand is het dikste deel van de ossenhaas.

Ossenhaas

De Ossenhaas, het meest luxe vlees van het rund, De ossenhaas zit in de rug van het rund, in de buurt van de lende en is heerlijk zacht en mals.

De bereiding

Chateaubriand vraagt om een mooie avond tafelen. Een heerlijke steak van de ossenhaas die gesneden wordt aan tafel is een heus theater. De Chateaubriand dat uit de kop van de ossenhaas wordt gesneden is bijzonder mals en gemakkelijk te bereiden. Voor dat het stuk vlees de pan in gaat laat je deze eerst op kamertemperatuur komen.

Bestrooi de ossenhaas met wat tijm zout en zwarte peper. Laat de pan op een hoge temperatuur komen om vervolgens de steak in circa 90 seconden per kant goudbruin te braden. Door de hoge temperatuur brand je steak dicht waardoor het vlees sappig blijft. Hierna rooster je de steak voor circa 15 minuten in de oven op 180 graden (medium rood). Uw steak is perfect gegaard als het een kerntemperatuur van 52-55 graden Celsius heeft bereikt. Ideaal is het natuurlijk om een kernthermometer hiervoor te gebruiken.

Over ons

Internetslagerij.nl is een slagersbedrijf. Wij hebben geen winkel, u vindt ons online.  Wij snijden en bewerken vlees en passen ons aan aan uw wensen en eisen. Onze slagers zijn absolute vakmensen, met vele jaren ervaring. De laatste jaren hebben wij veel geïnvesteerd in het goed en veilig verpakken van ons vlees, zonder kwaliteit te verliezen.

Iedere bestelling bij de Internetslagerij.nl wordt met veel liefde voor je klaargemaakt en ingepakt. Het vlees wordt geleverd in hoogwaardige isolatiezakken met speciale koelelementen. Het vlees blijft dan goed gekoeld. We proberen hiermee zoveel mogelijk afscheid te nemen van de grote piepschuim EPS boxen, wat veel ruimte en onnodige afvalverwerking scheelt. Omdat we tegenwoordig verzenden met Trunkrs Same Day Delivery / Next Day Delivery zijn de pakketten nog maar maximaal 10 uur onderweg.

Extra informatie

GewichtNiet beschikbaar

18 beoordelingen voor Chateaubriand vers

Michiel 28 mei 2022

Heerlijk! - Echt een lekker stukje vlees!

Leen 3 april 2022

Top kwaliteit - De zachtste en smakelijkste, iedere keer weer.

Michiel 4 januari 2022

Aanrader - Eerste keer gegeten en echt een lekker stukje vlees!

Eddie 25 december 2021

Top - Kiyoh niet vertrouwn, ze plaatsen geen negatieve recensies

Meta 16 december 2021

Fantastisch - Goed spul

John 14 december 2021

Goed vlees - Lekker mals en sappig

Ada Borst 29 november 2021

kwaliteit - Tevreden

Ivo 29 oktober 2021

Heerlijk mals, goed op smaak - Heerlijk!

P 1 oktober 2021

Super - Voor herhaling vatbaar

Ada Borst 14 september 2021

kwaliteit - Prima

Elly 23 augustus 2021

Restaurantwaardig - Zo lekker en mals ,en niet te duur ook

Ada Borst 28 juni 2021

kwaliteit - zeer tevreden

René 22 mei 2021

Goed - Goed

Elly 2 mei 2021

Heel goed en mals - Lekkerstebief ooit

bart 1 mei 2021

Super top - Nog nooit zo lekker gegeten van een super mals stuk vlee

Ada 30 maart 2021

Prima kwaliteit - Ik bestel ze regelmatig en steeds weer genieten.

Jeroen

Jeroen
Vandaag mijn 1e Beef Wellington gemaakt met deze mooie Ierse Ossenhaas. Super goed gelukt….kerntemperatuur van 52 graden. Top

Peter (geverifieerde eigenaar)

De ossenhaas was perfect gekoeld en verpakt en ziet er toppie uit.
Dit raad ik iedereen aan.

Stel een vraag over dit product


Winkelwagen
  • No products in the cart.