Winkelwagen

Sukadelappen Limousin grain fed

Hoeveelheid: 500 g. per 2 stuks

  • Herkomst: Holland-Duitsland grensgebied
  • Leveringsconditie: Diepvries
  • Bewaaradvies: Maximaal 4°C.

Met een goed gevoel genieten van heerlijk Limousine rundvlees uit Twente.

 13,80 incl. BTW

Voor 23:59 besteld, morgen in huis!

‘s morgens bereid, dezelfde avond in huis

Beschrijving

Sukadelappen Limousin grain fed

150+ dagen graangevoerd

Hoeveelheid: 500 g. per 2 stuks

  • Herkomst: Holland-Duitsland grensgebied
  • Leveringsconditie: Diepvries
  • Bewaaradvies: Maximaal 4°C.

Sukadelappen Limousin grain fed

De sukadelap is suddervlees waarbij de marmering door de gehele lap loopt waardoor het vlees heerlijk mals en smeuïg is. Sukadelappen komen uit de schouder (achter het schouderblad) van het rund. De sukade kenmerkt zich door het peesje, ook wel zeen genoemd, dat door het vlees loopt . Deze zeen geeft het zijn specifieke uiterlijk. Na bereiding door middel van stoven of sudderen is het peesje vrijwel net zo zacht als het vlees zelf.

Sukade als biefstuk bakken?

Sukade staat bekend als stoofvlees, maar deze (grain fed) is ook uitstekend als biefstuk te bakken. Verwijder hiervoor wel de harde middenzeen. Het is zeer smakelijk vlees, met een mooie vet marmering.

Bij de Sukade gespitst hebben wij voor u de zeen al verwijderd, deze gesplitste sukade wordt ook wel de “flat Iron” genoemd.

Limousin

Een echt vleesras!

De Limousin is een echt vleesras. Ze wordt dus niet gemolken. Het vlees van de Limousin is een stuk malser en heeft een unieke smaak.

Limousin-vlees staat bekend om de mooie rode kleur, speciale marmering, heerlijke sappigheid en ongekende malsheid. Het vet smelt weg tijdens het bakken en zorgt voor een unieke smaaksensatie.

Extra informatie

Gerelateerde producten

Uitgelichte Producten

0