Hoeveelheid: totaal ca. 250 g. per 2 s..
Hoeveelheid: ca. 200 g. vacuüm verpakt
Diamanthaas wordt ook wel Jodenhaas (of fish muscle) genoemd. Jodenhaas is een heerlijk en zacht mals stuk rundvlees uit de voorkant van het rund, namelijk tussen de schouders. Het Jodenhaasje komt aan deze naam omdat het een stukje vlees is van de voorbout. Orthodoxe Joden mogen geen vlees van de achterbout eten.
Jodenhaas is geen longhaas of ossenhaas. De haas heeft de vorm van ossenhaas, maar weegt slechts 300 tot 400 gram. Het is het meest malse stuks vlees/spier tussen de schouders.
Het vlees heeft minder ‘gewerkt’ dan bijvoorbeeld de bavette en heeft daarom een iets minder uitgesproken smaak. Wel is het goed mals en hoef je er maar weinig mee te doen om het lekker te bereiden.
Mooie kwaliteit voor een eerlijke prijs
Hoeveelheid: totaal ca. 250 g. per 2 s..
Hoeveelheid: ca. 400-420 g. per 2 stu..
Hoeveelheid: ca. 1 kg.Herkomst: ..
Hoeveelheid: ca. 800 g. per ca. 9 stuk..
Yvonne Pruim – 14 januari 2023
Uitstekend - Uitstekende kwaliteit.
jan Haans – 28 december 2022
lekker - zo voor 2e kerst dag een lekker stuk vlees met een lekker glas wijn
Mitchell – 23 oktober 2022
Lekker stukje - Top
Rob – 17 augustus 2022
Heerlijk mals vlees - Heerlijke diamant haas.
Henny – 14 juli 2022
Fantastisch - Snel dicht schroeien, blijft heerlijk sappig
Leen – 3 april 2022
Top - Mooi en smakelijk stukje vlees.
Tannetje – 22 november 2021
Perfect - Perfect
David – 11 mei 2021
Ronduit heerlijk - Hou je van rood/rose vlees, dan is dit een aanrader.