Voor 10:00 uur besteld, vanavond in huis
  Eenvoudig online vlees bestellen
  Levering in NL en BE
  Gratis bezorging vanaf € 75,-

Lamsvlees

Lamsvlees is een uitzonderlijk mals en smaakvol stuk vlees. De Internetslagerij levert hoge kwaliteit lamsvlees uit Nieuw Zeeland voor op de bbq of voor bij traditionele gerechten. Voor 12:00 uur besteld? Morgen al in huis! Neem hieronder een kijkje naar ons volledig assortiment lamsvlees.

Showing all 9 results

Lamsvlees kopen

Lamsvlees kopen gaat snel en eenvoudig via onze webshop. Zoals de naam al aangeeft komt dit soort vlees van een lam. Het grootste verschil met schapenvlees is dat lamsvlees een stuk malser is.

De Internetslagerij levert verschillende soorten lamsvlees. Ons lamsfilet komt uit de rug van een lam en is heel simpel om te bereiden. Lamspoulet is ideaal te gebruiken om stoofpot mee te bereiden.

Onze verrukkelijke lamsbouten zijn verkrijgbaar met been, zonder been en in schijven. Voor een zeer mals stukje vlees raden we onze lamshaas aan die bij veel bereidingen past. Tenslotte zijn onze heerlijke lamskoteletten enkel en dubbel te bestellen. Vers lamsvlees kopen doet u bij de Internetslagerij!

Vers vlees van Nieuw Zeelandse bodem

Het thuisland van de Nieuw Zeelandse lammeren, schapen en runderen is zo’n 26.8 miljoen hectare groot. Het strekt zich uit over een Noordelijk en Zuidelijk eiland van Nieuw Zeeland. Nieuw Zeeland is zo’n 1600 kilometer lang van het Noorden naar Zuiden en zo’n 450 km lang van Oostkust naar Westkust. Veel van ons rundvlees komt ook uit dit mooie land.

Hier wonen over de 4 miljoen mensen en er leven ongeveer zo’n 35 miljoen lammeren en schapen tegenover ongeveer 1 miljoen runderen. De lammeren, schapen en runderen in Nieuw Zeeland groeien uitsluitend buiten op, en worden niet bijgevoerd. Het Nieuw Zeelands lamsvlees wat wij aanbieden is puur natuur en gras gevoerd.

Lamsvlees bestellen bij de Internetslagerij

Het beste lamsvlees van de Internetslagerij bestelt u online via onze webshop. Het vlees wordt gesneden door ervaren vakmensen en verkoeld verstuurd. Als u voor 12:00 uur op een werkdag bestelt, dan heeft u de bestelling morgen al in huis!

Bent u benieuwd naar lamsvlees recepten of heeft u nog een andere vraag? Neem contact op met ons via de E-mail of telefoon. Wij helpen u graag verder! Weet u al wat u morgenavond wilt gaan eten? Koop dan vandaag een overheerlijk stuk lamsvlees!

Winkelwagen