Voor 10:00 uur besteld, vanavond in huis
  Eenvoudig online vlees bestellen
  Levering in NL en BE
  Gratis bezorging vanaf € 75,-

Filet Mignon vers

Hoeveelheid: ca. 2 x 90 g. verpakt vacuum

  • Herkomst: Zuid-Amerikaans
  • Leveringsconditie: Vers
  • Bewaaradvies: Maximaal 4°C. Geschikt om in te vriezen

Filet mignon

Filet Mignon, 2 prachtige verse medaillons van de Ossenhaas.

 

 9,95 incl. BTW

‘s morgens bereid, dezelfde avond in huis

Beschrijving

Filet Mignon kopen, vers

Filet mignon kopen? De Internetslagerij heeft een ruim assortiment met de heerlijkste rundvlees producten. Mignon vlees ligt op de dikke lende van het rund. Daarnaast is het een ontzettend mals stuk vlees dat lekker zacht is. Het bevat bijna geen vet en heeft een fijne structuur. Wilt u dus uw diner compleet maken met een luxe stukje vlees? Bestel dan nu online filet mignon!

Filet Mignon per 2 bestellen

Filet mignon van de Internetslagerij is zeer mals en heeft een heerlijke smaak. Dit komt voornamelijk doordat wij het vlees halen bij goede pluimveehouders uit Zuid-Amerika. Hier wordt er namelijk veel zorg besteed aan het welzijn van de runderen. Dit proeft u terug in de smaak!

Dit stukje vlees is klein van formaat. ‘Mignon’ betekent ook ‘schattig’ in het Frans. Het is iets kleiner dan tournedos. Vandaar dat het perfect in twee porties van 90 gram te delen is! Bovendien wordt het vaak als het lekkerste stukje van de ossenhaas beschouwd. Verwen uzelf met een kwaliteit stukje filet mignon!

Filet mignon bakken

Filet mignon bakken gaat als volgt. Laat het vlees eerst een half uur op kamertemperatuur komen. Zet vervolgens de pan op een hoog vuur. Smeer het mignon vlees in met olijfolie en laat het per kant een minuutje goudbruin bakken. Daarna kan het vuur lager worden gezet. Laat na een paar minuten bakken het vlees nog even rusten. Filet mignon bereiden is dus vrij eenvoudig!

Wij maken gebruik van hoge kwaliteit verpakkingsmateriaal. Hierdoor ontvangt u een gekoeld en vers stuk vlees! Bestel vandaag nog online voor een voordelige prijs filet mignon bij de Internetslagerij.

Hoeveelheid: ca. 2 x 90 g. verpakt vacuum

  • Herkomst: Zuid-Amerikaans
  • Leveringsconditie: Vers
  • Bewaaradvies: Maximaal 4°C. Geschikt om in te vriezen

Filet Mignon, 2 prachtige verse medaillons van de Ossenhaas.

Reviews

Ciska 18 maart 2022

Tannetje 27 augustus 2021

Extra informatie

Winkelwagen