Voor 10:00 uur besteld, vanavond in huis
  Eenvoudig online vlees bestellen
  Levering in NL en BE
  Gratis bezorging vanaf € 75,-

Kalfsentrecote rose

Hoeveelheid: ca. 200 g. per stuk vacuüm verpakt

  • Herkomst: Holland
  • Leveringsconditie: Vers
  • Bewaaradvies: Maximaal 4°C. Geschikt om in te vriezen

Kalfsentrecote rose

De Kalfsentrecote wordt gesneden van de dunne lende van het kalf.
Dit is over het algemeen een wat ouder kalf (tussen de 8 en 12 maanden oud) dat naast melk ook ruwvoer en gras heeft gegeten.

 6,50 incl. BTW

‘s morgens bereid, dezelfde avond in huis

Beschrijving

Kalfsentrecote rosé

Hoeveelheid: ca. 200 g. per stuk vacuüm verpakt

Kalfsentrecote

De Kalfsentrecote wordt gesneden van de dunne lende van het kalf. Dit is over het algemeen een wat ouder kalf (tussen de 8 en 12 maanden oud) dat naast melk ook ruwvoer en gras heeft gegeten. Vandaag besteld, morgen de kalfsentrecote in huis!

Kalfsentrecote bakken

De perfecte kalfsentrecote bakken gaat als volgt:

  1. Verhit een pan met een dikke bodem. Voeg boter toe en verhit het op hoog vuur. Zodra het schuim weg is, is het boter goed verhit.
  2. Bestrooi de kalfsentrecote met zout. Doe dit een minuut voordat u het vlees in de pan legt. Zo kan het zout goed in het vlees trekken.
  3. Leg het kalfsvlees in de pan en strooi er nog wat peper overheen.
  4. Bak het vlees circa 4 tot 6 minuten op een lager vuurtje.
  5. Snijd het vlees in kleinere plakjes en smullen maar!

Zo ziet u maar: heerlijke kalfsentrecote bereiden is niet ingewikkeld! Naast kalfsentrecote leveren wij ook andere entrecote producten, waaronder Europese entrecote, Braziliaanse entrecote en Ierse entrecote.

Kalfsentrecote kopen

Kalfsentrecote kopen gaat snel en eenvoudig via de webshop van de Internetslagerij. Wij zijn gespecialiseerd in het snijden en versturen van kwaliteitsvlees. Onze slagers zijn absolute vakmensen, met vele tientallen jaren ervaring. Vroeger gingen we met een koe door de straat of met het vlees langs de deuren.

Daarover kunnen we mooie verhalen vertellen. Vier generaties, zo ver gaat onze  slagerservaring. Het resultaat van al die ervaring bieden wij u nu graag met hoogwaardige producten.

Heeft u nog vragen over onze producten? Neem dan contact met ons op via de e-mail of telefoon. Wij helpen u graag verder en geven u advies wat betreft bereiding en recepten. Heeft u een keuze weten te maken? Bestel dan vandaag voor 23:59 uur. Dan heeft u morgen de kalfsentrecote al in huis!

Reviews

Norbert 16 februari 2024

Salvatore 19 september 2022

Henny 14 juli 2022

Salvatore 12 april 2022

Aranka 10 december 2021

Aranka 3 oktober 2021

Meer reviews Minder reviews

Extra informatie

Winkelwagen