Voor 10:00 uur besteld, vanavond in huis
  Eenvoudig online vlees bestellen
  Levering in NL en BE
  Gratis bezorging vanaf € 75,-

BBQ vlees

BBQ vlees bestellen

Wilt u BBQ vlees bestellen van de beste kwaliteit? Dan bent u bij de Internetslagerij zeker aan het juiste adres! We bieden u een brede keuze in horeca kwaliteit vlees voor op de barbecue, zodat er altijd iets voor iedereen tussen zit. Naast het online bestellen van barbecue vlees, kunt u bij ons ook terecht voor vis en vegetarische producten die heerlijk zijn om te grillen. Daarnaast zijn we gespecialiseerd in een veilige, gekoelde en vooral erg snelle levering. U kunt de volgende dag al de barbecue aansteken wanneer u bij de Internetslagerij uw BBQ vlees bestelt.

Showing 1–36 of 148 results

Snel en eenvoudig BBQ vlees bestellen

Wanneer de temperaturen tot zomerse hoogten stijgen, is het voor veel mensen tijd om de barbecue aan te steken. Wanneer u ervoor kiest om BBQ vlees te bestellen bij Internetslagerij heeft u het niet alleen snel in huis, ook bent u verzekerd van de beste kwaliteit. Met het lekkerste vlees tilt u de barbecue al snel naar een hoger niveau!

Denk eens verder dan hamburgers en worstjes. Imponeer echte vleesliefhebbers eens met een groot stuk barbecue vlees, zoals de Tomahawk Rack die u vind onder onze barbecue rund collectie. Waar u ook voor kiest, uw BBQ vlees bestellen doet u bij Internetslagerij!

BBQ vlees online bestellen: de voordelen

Wanneer u bij ons uw BBQ vlees bestelt profiteert u van veel voordelen. We hebben ze hieronder voor u op een rij gezet:

  • De bestelling wordt op dezelfde of de volgende dag geleverd;
  • Het vlees is nooit langer dan 10 uur onderweg;
  • Het barbecue vlees wordt gekoeld en veilig vervoerd, zodat de horecakwaliteit altijd gegarandeerd blijft;
  • Keuze uit een groot assortiment met verschillende vleessoorten;

Bestelt u bij ons? Dan kunt u snel aan de slag om de lekkerste maaltijden te bereiden op uw barbecue! Eén ding is zeker! Eenvoudig en snel BBQ vlees online bestellen doet u dus bij Internetslagerij!

Ervaar gemak en bestel uw BBQ vlees online

Niets is lekkerder dan barbecueën op een warme dag. Wanneer u bij ons bestelt hoeft u niet meer naar de winkel om een lekker maaltje samen te stellen. U kunt op onze website gemakkelijk verschillende stukken vlees bestellen. Kijk eens bij onze kip voor op de barbecue, waar u kunt kiezen uit de lekkerste kipspiesjes of kluifjes.

We kunnen gemakkelijk voor u een BBQ pakket samen te stellen, waardoor u zeker weet dat u alles in huis heeft voor een geslaagde barbecue! Uiteraard kunt u het zichzelf nog gemakkelijker maken door te kiezen voor een pakket dat wij voor u hebben samengesteld. Hier zit voor iedereen wat bij door het gevarieerde aanbod!

Welk vlees op de barbecue?

Wilt u graag een barbecue organiseren maar vraagt u zich af welk vlees daar allemaal bij hoort? Wij bieden u graag het antwoord op deze vraag in de vorm van onze brede assortiment in barbecue vlees. Zo kunt u gaan voor het traditionele barbecue varkensvleesaanbod zoals spare ribs, saté spiesjes en speklappen. 

Om uw barbecue naar een hoger niveau te tillen, moet u eens een T-bone steak of een Côte de Boeuf proberen. Deze soorten BBQ vlees vereisen wel wat meer aandacht tijdens het bereiden, maar dit is het dubbel en dwars waard. Welk vlees u ook op uw barbecue gaat bereiden, online BBQ vlees bestellen doet u in elk geval gemakkelijk en snel bij Internetslagerij!

Voor de BBQ-liefhebber

De echte barbecue liefhebber neemt de tijd voor het garen van een groot stuk vlees. Internetslagerij heeft de beste stukken vlees voor slow cooking: van rundernek tot Wagyu staartstuk.

Naast heerlijk barbecuevlees bestelt u bij ons ook sauzen, kruiden en rubs om uw maaltijd helemaal af te maken. We hebben een speciale BBQ lijn van premium kwaliteit waarmee je je barbecue smaken een instant upgrade geeft. Kies voor een eenvoudige Steak Rub of de pittige Hot BBQ Sauce.

Hoeveel BBQ vlees per persoon?

Bij de planning van een barbecue moet u met veel dingen rekening houden. Een garantie op lekker zonnig weer heeft u helaas niet, maar met het BBQ vlees van Internetslagerij is het wel gegarandeerd genieten! De vraag die veel mensen hebben, is hoeveel BBQ vlees er per persoon besteld moet worden. Wij houden vaak 400 gram aan, dit komt neer op ongeveer drie à vier stukken vlees per persoon.

Over het algemeen worden er veel verschillende dingen naast het barbecue vlees geserveerd. Denk hierbij aan stokbrood met dips, groenten of een (aardappel)salade. Als u hier ook voldoende van serveert, weet u zeker er genoeg keuze is!

Goed BBQ vlees koopt u bij de Internetslagerij!

Als u gasten over de vloer krijgt voor een barbecue, dan wilt u hen natuurlijk wel goede kwaliteit kunnen bieden. Bij Internetslagerij kunt u goed BBQ vlees kopen. Sterker nog, wij garanderen dat uw barbecue vlees van horeca kwaliteit is! De vakmensen in onze slagerij snijden en bewerken vlees zoals u dat wilt.

Daarnaast garandeert onze professionele verpakking en verzending dat uw barbecue vlees de A-kwaliteit behoudt. Serveer een lekker drankje en wat stokbrood en u kunt samen met uw vrienden en/of familie smullen van het lekkerste BBQ vlees.

 

Winkelwagen