Gratis bezorging v.a. €65,-
  Voor 23:59 besteld, morgen in huis*
  Onze pakketten worden verstuurd maandag t/m vrijdag
  3650 afhaallocaties in Nederland en België
Afhalen/ verzending en bezorging

Afhalen/ verzending en bezorging

Verzenden en bezorgen

Maandag t/m donderdag voor 23.59 uur besteld, de volgende dag verzonden. Voor de bezorging in Nederland maken wij gebruik van de PostNL afhaallocaties en van Trunkrs same day en next day delivery. Voor leveringen in Belgie op het huisadres maken wij gebruik van PostNL en voor de levering op afhaallocaties in Belgie maken wij gebruik van DPD. Zodra het pakket door de transporteur is ontvangen ontvangt u een track & trace code zodat u gemakkelijk online uw pakket kunt volgen.

 • Bezorgopties Nederland
  – Standaard levering tussen 17.00 en 22.00 uur Trunkrs
  – Afhaal locatie PostNL(dichtstbijzijnde wordt automatische getoond)
  – incl. track & trace email
 • Bezorgopties België 
  – Standaard levering tussen 8:00 – 22:00 (doorgaans in de middag)
 • – Afhaal locatie DPD (dichtstbijzijnde wordt automatische getoond)

Als de zending is aangekomen in het sorteercentrum krijgt u een tijdsvak waarin zij leveren via de track & trace email.

Transport en verpakking

Levering & Bezorging

Iedere bestelling bij de Internetslagerij.nl wordt met veel liefde voor je klaargemaakt en ingepakt. Het vlees wordt geleverd in hoogwaardige isolatiezakken met speciale koelelementen. Het vlees blijft dan goed gekoeld. We proberen hiermee zoveel mogelijk afscheid te nemen van de grote piepschuim EPS boxen, wat veel ruimte en onnodig afvalverwerking scheelt. Omdat we tegenwoordig verzenden met Trunkrs Same Day Delivery zijn de pakketten nog maar maximaal 9 uur onderweg.

Op afhaallocaties en België wordt het vlees speciaal verpakt in EPS isolatieverpakking voor transport. In de verpakking worden koelelementen en indien noodzakelijk droogijs toegevoegd zodat het vlees uitstekend gekoeld is tijdens transport van PostNL en Trunkrs. Door deze speciaal ontwikkelde koelverpakkingen heeft het pakket geen gekoeld transport nodig. De koeling is bijgevoegd in de zending zodat het op de juiste temperatuur blijft en in perfecte conditie bij u aankomt. Op deze manier kunnen we de producten zelfs koel houden tot wel 48 uur. Dit is ruim voldoende omdat 98% van de zendingen de volgende dag al wordt afgeleverd op het gewenste adres.

Gratis bezorging vanaf €65,-  Bent u morgen niet thuis of vindt u het handiger om de bestelling zelf af te halen?
Dat kan met de PakjeGemak bezorgservice van PostNL. Met ruim 2850 afhaallocaties in heel Nederland en 800 DPD locaties in België.

Levertijden Internetslagerij

Same day delivery, uw pakket wordt s’morgens met zorg voor u bereid en diezelfde dag (tussen 17.00 uur en 22.00 uur) bij u thuis afgeleverd.

Bestellingen van maandag t/m donderdag vóór 23.59 uur worden de volgende dag tussen 17.00 uur en 22.00 uur geleverd.
In het weekend een bestelling doen? Dan wordt jouw bestelling op maandagavond tussen 17.00 uur en 22.00 uur bezorgd!

Wil je je bestelling liever op een ander moment ontvangen of op een afhaallocatie? In de checkout kun je zelf hier uw keuze in maken.

Wat gebeurt er als ik niet thuis ben?

Bezorger gemist en zijn de buren niet thuis? Dan gaat uw pakket meteen naar het sorteercentrum van Trunkrs. Hier wordt het pakket gekoeld bewaard zodat het de volgende dag opnieuw aangeboden zal worden tussen 17.00 en 22.00 uur.

PostNL en DPD afhaallocatie

Het is ook mogelijk om het pakket bij een speciale afhaallocatie te laten leveren, zoals onder andere bij de Albert Heijn, Bruna, Jumbo, Kariboo! Er zijn altijd wel afhaallocaties bij jou in de buurt.
Het pakket kan na 16.00 uur bij de afhaallocatie van PostNL en DPD opgehaald worden. Zorg wel dat je een geldig legitimatie bij hebt wanneer je het pakket bij de afhaallocatie ophaalt.

Track & Trace

Bij elke levering zal, mits je jouw e-mail adres ingevuld hebt, een Track & Trace code worden verstuurd.
Trunkrs leveringen standaard tussen 17.00 uur en 22.00 uur. Afhaallocaties vanaf 16.00 uur.
Retour verzenden behoort niet tot de mogelijkheden omdat het food betreft.

Bestellen op (voor 23.59 uur):
Levering op:
maandag dinsdag
dinsdag woensdag
woensdag donderdag
donderdag vrijdag
vrijdag maandag
zaterdag maandag
zondag maandag

Geen levering op:

Zaterdag, zondag, en op feestdagen.

Afhalen bij internetslagerij.nl

Uw bestelling afhalen bij onze horecaslagerij in Apeldoorn dat is ook mogelijk op maandag tot en met vrijdag tussen 09:00 en 16:00 uur.

Jan’s vlees BV
Laan van de Kreeft 191
7324 BX Apeldoorn