Gratis bezorging v.a. €70,-
  Same Day Delivery*
  Onze pakketten worden verstuurd maandag t/m vrijdag
  België volgende dag verzonden*
Afhalen/ verzending en bezorging

Afhalen/ verzending en bezorging

Verzenden en bezorgen

Maandag t/m vrijdag voor 10.00 uur besteld, dezelfde dag verzonden (indien u daar voor kiest). Voor de bezorging in Nederland maken wij gebruik van Trunkrs same day en next day delivery. Voor leveringen in Belgie op het huisadres maken wij gebruik van PostNL. Zodra het pakket door de transporteur is ontvangen ontvangt u een track & trace code zodat u gemakkelijk online uw pakket kunt volgen.

 • Bezorgopties Nederland same day delivery (verzenden maandag t/m vrijdag)
  – Standaard levering tussen 17.00 en 22.00 uur Trunkrs
  – incl. track & trace email
 • Bezorgopties België geen same day delivery (verzenden maandag t/m donderdag).
  – Standaard levering tussen 8.00 tot 22.00 uur (De bezorgdagen en -tijden van PostNL zijn maandag t/m zaterdag).
  – incl. track & trace email

Als de zending is aangekomen in het sorteercentrum krijgt u een tijdvak waarin zij leveren via de track & trace email. Doorgaans zal u deze melding in de loop van de middag ontvangen.

Transport en verpakking

Voor Nederland:

Iedere bestelling bij de Internetslagerij.nl wordt met veel liefde voor je klaargemaakt en ingepakt.

Ontwikkeling transport

Net zoals de verpakkingen werden ontwikkeld werd het transport ook verbeterd en de grote sprong voorwaarts in het aanbieden van service was door over te stappen naar same day delivery. Onze vervoerder Trunkrs werkt alleen met avondleveringen op dezelfde dag geleverd tussen 17.00 en 22.00 uur van maandag t/m vrijdag. Het grote voordeel daarvan is dat het pakket pas in de middag bij ons word opgehaald en maximaal 9 uur onderweg is.

Biologisch afbreekbare Icepacks

Een stap voorwaarts voor ons in het verduurzamen van de verpakking was toen we overstapten naar de Icepacks van Recycold. Recycold is ontstaan uit een idee vanuit de HAS. Er was een gel ontwikkeld die biologisch afbreekbaar was en gevuld kon worden in papier. De gelpacks zijn bedrukt met ons eigen logo en kunnen nadat ze zijn ontdooid met een beetje water zo door de gootsteen gespoeld worden. Volledig biologisch afbreekbaar.

Papieren isolatielaag met FSC keurmerk

Na veel testen kwamen we tot de conclusie dat alleen karton en icepacks niet voldoende was. Dus zijn we verder gaan kijken naar een extra isolatielaag. En dat is de extra beschermlaag die je nu in onze verpakking vindt waardoor de hele verpakking van doos, ijs en extra isolatielaag zo bij het oud papier kan.

Duurzaam

Voor ons is dit een mooi proces geweest in samenwerking met verschillende partijen waardoor we nu deze manier van verpakken kunnen aanbieden. Zoals te lezen ben je hierin altijd afhankelijk van ontwikkelingen en medewerking van partners. Als de voorwaarden aanwezig zijn kan je tot mooie oplossingen komen en daarom zijn we nog steeds erg trots op onze nieuwe manier van verpakken.

De kwaliteit van het vlees staat uiteraard voorop en na uitgebreide testen met de transporteur in verschillende omstandigheden heeft deze verpakking het zeer goed doorstaan.

Voor Nederland optie 2:

Deze optie komt ongeveer voor op 1 van de 10 bestellingen.

Er kunnen situaties zijn dat de papieren verpakking niet volstaat voor het te verzenden product. In dit geval zal het vlees worden geleverd in hoogwaardige isolatiezakken, deze worden uiteraard ook voorzien van de biologische afbreekbare koelelementen en de kartonnen doos.

Voor België:

Voor België wordt het vlees speciaal verpakt in EPS isolatieverpakking voor transport. In de verpakking worden koelelementen en indien noodzakelijk droogijs toegevoegd zodat het vlees uitstekend gekoeld is tijdens transport van PostNL en Trunkrs. Door deze speciaal ontwikkelde koelverpakkingen heeft het pakket geen gekoeld transport nodig. De koeling is bijgevoegd in de zending zodat het op de juiste temperatuur blijft en in perfecte conditie bij u aankomt. Op deze manier kunnen we de producten zelfs koel houden tot wel 48 uur. Dit is ruim voldoende omdat 98% van de zendingen de volgende dag al wordt afgeleverd op het gewenste adres.

Gratis bezorging vanaf €70,-  Same day delivery

Same day delivery in heel Nederland m.u.v. de eilanden.

Levertijden Internetslagerij voor Nederland

Same day delivery, uw pakket wordt s ‘morgens met zorg voor u bereid en diezelfde dag (tussen 17.00 uur en 22.00 uur) bij u thuis afgeleverd.

Bestellingen op maandag t/m vrijdag vóór 10.00 uur worden dezelfde dag tussen 17.00 uur en 22.00 uur geleverd.
In het weekend een bestelling doen? Dan wordt jouw bestelling op maandagavond tussen 17.00 uur en 22.00 uur bezorgd!

Wat gebeurt er als ik niet thuis ben?

Bezorger gemist en zijn de buren niet thuis? Dan gaat uw pakket meteen naar het sorteercentrum van Trunkrs. Hier wordt het pakket gekoeld bewaard zodat het de volgende dag opnieuw aangeboden zal worden tussen 17.00 en 22.00 uur.

Track & Trace

Bij elke levering zal, mits je jouw e-mail adres ingevuld hebt, een Track & Trace code worden verstuurd.
Trunkrs leveringen standaard tussen 17.00 uur en 22.00 uur.
Retour verzenden behoort niet tot de mogelijkheden omdat het food betreft.

Voor Nederland
Bestellen op (voor 10.00 uur):
Levering op:
maandagmaandag
dinsdagdinsdag
woensdagwoensdag
donderdagdonderdag
vrijdagvrijdag
zaterdagmaandag
zondagmaandag

 

Voor België
Bestellen op (voor 12.00uur):
Levering op:
maandagdinsdag
dinsdagwoensdag
woensdagdonderdag
donderdagvrijdag
vrijdagdinsdag
zaterdagdinsdag
zondagdinsdag

Geen levering op:

Zaterdag, zondag, en op feestdagen.

Afhalen bij internetslagerij.nl

Uw bestelling afhalen bij onze horecaslagerij in Apeldoorn dat is ook mogelijk op maandag tot en met vrijdag tussen 10:00 en 16:00 uur.

Jan’s vlees BV
Laan van de Kreeft 191
7324 BX Apeldoorn

Jan's Vlees B.V. | Ondernemersvereniging Bedrijvenpark Apeldoorn

Winkelwagen
 • No products in the cart.