Gratis bezorging v.a. €65,-
  Voor 12:00 besteld, morgen in huis*
  Onze pakketten worden verstuurd maandag t/m donderdag
  3650 afhaallocaties in Nederland en België
Afhalen/ verzending en bezorging

Afhalen/ verzending en bezorging

Verzenden en bezorgen

Maandag t/m donderdag voor 12.00 uur besteld, dezelfde dag verzonden. Voor de bezorging maken wij gebruik van PostNL, deze vinden plaats van dinsdag tot en met vrijdag. De bezorging binnen Nederland is meestal de volgende dag echter onze verpakking is dermate goed dat het ook een dag later bezorgt/ afgehaald kan worden. Zodra het pakket door de transporteur is ontvangen ontvangt u een track & trace code zodat u gemakkelijk online uw pakket kunt volgen.

 • Bezorgopties Nederland
  – Standaardlevering doorgaans in de middag
  – Afhaal locatie (dichtstbijzijnde wordt automatische getoond)
  – incl. track & trace email
 • Bezorgopties België 
  – Standaardlevering tussen 8:00 – 22:00 (doorgaans in de middag)
  Als de zending is aangekomen in het sorteercentrum krijgt u een tijdsvak waarin zij leveren via de track & trace email

Voordat je je bestelling definitief plaatst, vergeet niet te checken of je het correcte adres hebt ingevoerd.
Doordat wij van PostNL afhankelijk zijn, kunnen er geen garanties geboden worden op de tijdsvakken die zij vermelden.

Transport en verpakking

Het vlees is speciaal verpakt in tempex isolatieverpakking voor transport. In de verpakking worden koelelementen en indien noodzakelijk droogijs toegevoegd zodat het vlees uitstekend gekoeld is tijdens transport van PostNL. Door deze speciaal ontwikkelde koelverpakkingen heeft het pakket geen gekoeld transport nodig. De koeling is bijgevoegd in de zending zodat het op de juiste temperatuur blijft en in perfecte conditie bij u aankomt. Op deze manier kunnen we de producten zelfs koel houden tot wel 48 uur. Dit is ruim voldoende omdat 98% van de zendingen de volgende dag al wordt afgeleverd op het gewenste adres.

Tip: bestel op tijd. Wilt u zeker zijn dat het pakket op tijd bij u afgeleverd wordt bestel dan 2 dagen voordat u het pakket wilt ontvangen. Echter 98% van alle zendingen wordt de volgende dag al geleverd.

Wat gebeurt er als ik niet thuis ben?

Bezorger gemist en zijn de buren niet thuis? Dan brengen we je pakket meteen naar een PostNL-locatie in de buurt. Hier is het de volgende bezorgdag vanaf 15.00 uur beschikbaar.We laten natuurlijk een kaartje voor je achter met een ‘niet-thuiscode’. Met deze code kun je op track & trace zien waar je je pakket kunt ophalen.

Gratis bezorging vanaf €65,-  Bent u morgen niet thuis of vindt u het handiger om de bestelling zelf af te halen?
Dat kan met de PakjeGemak bezorgservice van PostNL. Met ruim 2850 afhaallocaties in heel Nederland en 800 locaties in België.

PostNL – afhaallocatie

Het is mogelijk om het pakket bij een speciale afhaallocatie te laten leveren, zoals onder andere bij de Albert Heijn, Bruna, Jumbo, Kariboo! Er zijn altijd wel afhaallocaties bij jou in de buurt. Klik hier voor de afhaallocaties.

Het pakket kan na 16.00 uur bij de afhaallocatie van PostNL opgehaald worden. Zorg wel dat je een geldig legitimatie bij hebt wanneer je het pakket bij de afhaallocatie ophaalt.

Avondbezorging

Voor een kleine toeslag is het ook mogelijk dat je pakket in de avond bezorgd wordt of juist extra vroeg op een afhaal locatie. Deze bezorg mogelijkheid kan je aanvinken na het plaatsen van de bestelling.

Track & Trace

Bij elke levering zal, mits je jouw e-mail adres ingevuld hebt, een Track & Trace code worden verstuurd. Let wel: De tijdperiode aangegeven door PostNL is een indicatie, het is geen belofte.

Let op: Het vlees is een bederfelijk goed. Het is dus belangrijk dat je bij bezorging van de bestelling aanwezig bent. Bij twijfel kies dan voor een afhaallocatie bij u in de buurt.

Retour verzenden behoort niet tot de mogelijkheden. De kans is namelijk zeer aannemelijk dat het vlees bij ontvangst ontdooid is.

Transport en verpakking

Het vlees is speciaal verpakt in tempex isolatieverpakking voor transport. In de verpakking worden koelelementen en indien noodzakelijk droogijs toegevoegd zodat het vlees uitstekend gekoeld is tijdens het transport. Door deze speciaal ontwikkelde koelverpakkingen heeft het pakket geen gekoeld transport nodig. De koeling is bijgevoegd in de zending zodat het op de juiste temperatuur blijft en in perfecte conditie bij u aankomt. Op deze manier kunnen we de producten zelfs koel houden tot wel 48 uur. Dit is ruim voldoende omdat 98% van de zendingen de volgende dag wordt afgeleverd op het gewenste adres.

Tip: Wil je 100% zeker zijn dat jij je vlees op tijd binnen hebt? Bestel het vlees dan twee dagen van tevoren, dan heb je hoe dan ook jouw vlees op tijd binnen. Hoewel alle verzendingen op tijd verzonden worden, is het nooit onverstandig om zelf iets eerder te bestellen.

Geen levering op:

Zaterdag, zondag, maandag en op feestdagen.

Afhalen

Bent u morgen niet thuis of vindt u het handiger om de bestelling zelf af te halen?

Dat kan met de PakjeGemak bezorgservice van PostNL. Met ruim 2850 afhaallocaties in heel Nederland en 800 locaties in België, zit er namelijk altijd een in de buurt. Onder andere bij Albert Heijn, Bruna, Jumbo, Kariboo! en Primera.

Uw bestelling afhalen bij Jan’s vlees horecaslagerij is ook mogelijk op maandag tot en met vrijdag tussen 09:00 en 16:00 uur en op zaterdag tussen 07.00 en 10.00 uur:

Jan’s vlees BV
Laan van de Kreeft 191
7324 BX Apeldoorn

Bestellen op (voor 12 uur):
Levering op:
maandagdinsdag
dinsdagwoensdag
woensdagdonderdag
donderdagvrijdag
vrijdagdinsdag
zaterdagdinsdag
zondagdinsdag