Gratis bezorging v.a. €60,-
  Voor 12:00 besteld, morgen in huis*
  Cadeau artikelen v.a. €35,-
  3650 afhaallocaties in Nederland en België
Afhalen/ verzending en bezorging

Afhalen/ verzending en bezorging

PostNL

Verzenden

Vandaag voor 12.00 uur besteld, vandaag verzonden. De bezorging wordt verzorgd door PostNL en vindt plaats op dinsdag tot en met vrijdag. PostNL bezorgt binnen Nederland meestal binnen 24 uur echter onze verpakking is dermate goed dat het ook een dag later bezorgt kan worden. Zodra het pakket door PostNL is ontvangen ontvangt u een track & trace code zodat u gemakkelijk online uw pakket kunt volgen.

Gratis bezorging vanaf €60,-  Bent u morgen niet thuis of vindt u het handiger om de bestelling zelf af te halen?

Dat kan met de PakjeGemak bezorgservice van PostNL. Met ruim 2850 afhaallocaties in heel Nederland en 800 locaties in België.

Transport en verpakking

Het vlees is speciaal verpakt in tempex isolatieverpakking voor transport. In de verpakking worden koelelementen en indien noodzakelijk droogijs toegevoegd zodat het vlees uitstekend gekoeld is tijdens transport van PostNL. Door deze speciaal ontwikkelde koelverpakkingen heeft het pakket geen gekoeld transport nodig. De koeling is bijgevoegd in de zending zodat het op de juiste temperatuur blijft en in perfecte conditie bij u aankomt. Op deze manier kunnen we de producten zelfs koel houden tot wel 48 uur. Dit is ruim voldoende omdat 99% van de zendingen de volgende dag al wordt afgeleverd op het gewenste adres.

Tip: bestel op tijd. Wilt u zeker zijn dat het pakket op tijd bij u afgeleverd wordt bestel dan 2 dagen voordat u het pakket wilt ontvangen. Echter 99% van alle zendingen wordt de volgende dag al geleverd.

Geen levering op:

Zondag, maandag en op feestdagen wordt er niet geleverd.

Afhalen

Bent u morgen niet thuis of vindt u het handiger om de bestelling zelf af te halen?

Dat kan met de PakjeGemak bezorgservice van PostNL. Met ruim 2850 afhaallocaties in heel Nederland en 800 locaties in België, zit er namelijk altijd een in de buurt. Onder andere bij Albert Heijn, Bruna, Jumbo, Kariboo! en Primera.

Uw bestelling afhalen bij Jan’s vlees horecaslagerij is ook mogelijk op maandag tot en met vrijdag tussen 09:00 en 16:00 uur en op zaterdag tussen 07.00 en 10.00 uur:

Jan’s vlees BV
Laan van de Kreeft 191
7324 BX Apeldoorn

Bestellen op (voor 12 uur):
Levering op:
maandagdinsdag
dinsdagwoensdag
woensdagdonderdag
donderdagvrijdag
vrijdagzaterdag
zaterdagdinsdag

 

Al EEN GRATIS ARTIKEL BIJ EEN
BESTELLING VANAF €35,-

Rundergehakt 250 g.

2 ARTIKELEN VANAF €100,-

Rundergehakt 250 g. en Mangalica vetpek 750 g.mangalica vetspek+

GRATIS VERZENDING VANAF € 60,-