Gratis bezorging v.a. €65,-
  Voor 12:00 besteld, morgen in huis*
  Onze pakketten worden verstuurd maandag t/m donderdag
  3650 afhaallocaties in Nederland en België
Over ons

Over ons

Over ons

Internetslagerij.nl is een slagersbedrijf. Wij hebben geen winkel, u vindt ons online.  Wij snijden en bewerken vlees en passen ons aan aan uw wensen en eisen. Onze slagers zijn absolute vakmensen, met vele jaren ervaring. De laatste jaren hebben wij veel geïnvesteerd in het goed en veilig verpakken van ons vlees, zonder kwaliteit te verliezen.

Nadat wij uw bestelling met grote zorg hebben bereid, verpakken wij het met een hoeveelheid coolpacks en indien nodig met droogijs in speciale EPS koelboxen. Ook zorgen wij ervoor dat uw bestelling tijdig en met zorg wordt afgeleverd. Inmiddels hebben wij al een ruime ervaring opgedaan en zien wij het aantal vaste klanten nog steeds gestaag groeien. Geniet u graag van goed vlees? Laat ons dan weten wat uw wensen zijn, wij zorgen ervoor en u ervaart de kwaliteit.

Internetslagerij

Internetslagerij is een online slagerij en onderdeel van Jan’s vlees bv, horeca slager en is leverancier van uitsluitend kwaliteitsvlees. Het online kopen van je vlees bij de internet slager gaat net zo als het online kopen van bijvoorbeeld je kleding. Voor 12:00 uur besteld, de volgende dag in huis. Bij online vlees bestellen is alleen de verpakkingswijze net even iets anders. Via onze webwinkel kunt u gemakkelijk en snel kwaliteitsvlees bestellen.