Gratis bezorging v.a. €65,-
  Voor 23:59 besteld, morgen in huis*
  Onze pakketten worden verstuurd maandag t/m vrijdag
  3650 afhaallocaties in Nederland en België
Over ons

Over ons

Over ons

Internetslagerij.nl is een slagersbedrijf. Wij hebben geen winkel, u vindt ons online.  Wij snijden en bewerken vlees en passen ons aan aan uw wensen en eisen. Onze slagers zijn absolute vakmensen, met vele jaren ervaring. De laatste jaren hebben wij veel geïnvesteerd in het goed en veilig verpakken van ons vlees, zonder kwaliteit te verliezen.

Iedere bestelling bij de Internetslagerij.nl wordt met veel liefde voor je klaargemaakt en ingepakt. Het vlees wordt geleverd in hoogwaardige isolatiezakken met speciale koelelementen. Het vlees blijft dan goed gekoeld. We proberen hiermee zoveel mogelijk afscheid te nemen van de grote piepschuim EPS boxen, wat veel ruimte en onnodige afvalverwerking scheelt. Omdat we tegenwoordig verzenden met Trunkrs Same Day Delivery / Next Day Delivery zijn de pakketten nog maar maximaal 10 uur onderweg.

Internetslagerij

Internetslagerij is een online slagerij en onderdeel van Jan’s vlees bv, horeca slager en is leverancier van uitsluitend kwaliteitsvlees. Het online kopen van je vlees bij de internet slager gaat net zo als het online kopen van bijvoorbeeld je kleding. Voor 12:00 uur besteld, de volgende dag in huis. Bij online vlees bestellen is alleen de verpakkingswijze net even iets anders. Via onze webwinkel kunt u gemakkelijk en snel kwaliteitsvlees bestellen.