Hoeveelheid: ca. 2 x 100 g. vers..
Hoeveelheid: vanaf ca. 150 g. per stuk vacuüm verpakt
Wrijf de schnitzel in met peper. Haal het vlees achtereenvolgens door bloem, losgeklopt ei en paneermeel.
Koekenpan: verhit vloeibare margarine en/of (olijf)olie en bak de schnitzel op matige temperatuur in 4-6 minuten gaar. Regelmatig keren.
Liever de kalfsschnitzel gepaneerd kopen dat kan natuurlijk ook, klik hier voor de gepaneerde kalfsschnitzel.
Kalfsschnitzel wordt gesneden uit achtervlees. Een kalfsschnitzel kan voor het bakken bebloemd worden. De enige echte Wiener Schnitzel is gemaakt van een kalfsschnitzel. Saltimbocca, Italiaans gerecht met rauwe ham en salie, wordt ook gemaakt van de kalfsschnitzel.
Gewicht | 180 g |
---|---|
Gewichten | 150 g., 180 g., 220 g. |
Hoeveelheid: ca. 2 x 100 g. vers..
Hoeveelheid: ca. per 500 g. of 1000 g...
Hoeveelheid: ca. 150 g. 200 g. of 250 ..
Hoeveelheid: 200 g. 250 g. of 350 g. v..
Patricia – 17 december 2022
Heerlijk - Mals en goede smaak
Eugenie – 19 april 2022
Mooi gedoseerde kalfsschnitzel - Mooi gedoseerde kalfsschnitzel
Miglena – 28 december 2021
Goed product - Lekker
Tannetje – 27 augustus 2021
Lekker mals. - Lekker mals.