Gratis bezorging v.a. €75,-
  Same Day Delivery*
  Onze pakketten worden verstuurd maandag t/m vrijdag
  België volgende dag verzonden*

Wild

Wild

Wild & Gevogelte

Wild is de verzamelnaam voor dieren die in de vrije natuur leven. Zij zoeken zelf hun voedsel en moeten daarvoor arbeid verrichten. Daardoor is het vlees van wild doorgaans mager, bevat meer proteïnen en heeft een meer aromatische smaak. Voor een goede smaak van wild is met name de leeftijd van het wild van groot belang. De meeste wild en gevogelte producten bevatten weinig calorieën en zijn rijk zijn aan ijzer en eiwitten. Het zijn puur natuurproducten. Het vlees is meestal donkerder van kleur. Dat komt omdat wild veel bewegingsvrijheid heeft, waardoor het vlees goed doorbloed raakt. Bijkomend voordeel is daardoor eveneens een positieve uitwerking op de smaak.

Traditioneel wordt de periode vanaf 15 oktober tot 31 december wel het “wildseizoen” genoemd, om die reden dat in deze periode de jacht op de meeste bejaagbare Nederlandse wildsoorten is toegestaan.

Showing all 15 results
eendenborstfilet met vel
14,50
wild worst
4,75

Wild worst

Hoeveelheid: ca. 2 x 100 g. vacuüm ver..

 0 review(s)

Sousvide hertensucade
Sale
van 10,95
8,95
Sousvide hertenpoulet
Sale
van 26,50
22,50
eendenlever
79,00
Wildzwijn coppa
vanaf
8,50
Hertenham
37,50
Gerookte kipfilet
8,95
hazenrugfilet
14,95
ziwjnspoulet
9,95
eendenborst gerookt
16,25
Parelhoenfilet supreme
14,50
Wild duo Hert/ Zwijn
8,75
hertenpoulet
19,50

Hertenpoulet

Hoeveelheid: ca. 1 kg.Herkomst: ..

 0 review(s)

Hertenbiefstuk
7,00

Bestel uw vlees eenvoudig en verantwoord online

Tegenwoordig hoeft u het huis niet meer uit om een verantwoord stuk vlees te kopen. Wij vinden kwaliteit erg belangrijk. Niet alleen van de producten, maar ook van de levering. De bestellingen worden daarom met liefde ingepakt, waarbij we gebruikmaken van hoogwaardige isolatiezakken met speciale koelelementen. Zo wordt de bestelling vers bij u thuis afgeleverd. Uiteraard kunt u het pakket met eerlijk vlees ook in Apeldoorn ophalen.

Heeft u vragen over ons assortiment of over onze werkwijze? Neem contact met ons op en we vertellen u graag meer over ons verantwoorde aanbod. Heeft u al trek? Plaats snel een bestelling en ontvang uw pakket met eerlijk vlees!

Iberico Ribfingers?Heerlijke Ribfingers van het Iberico ras, een verrassend lekkere snack...
Winkelwagen