Voor 10:00 uur besteld, vanavond in huis
  Eenvoudig online vlees bestellen
  Levering in NL en BE
  Gratis bezorging vanaf € 75,-

Beef Boutique

Beef exclusief

Een selectie uit onze webwinkel voor u gemaakt van exclusieve delen en mooie runderrassen.

Voor het volledige aanbod van ons rundvlees klikt u hier.

ABERDEEN BLACK – Australian Grain-fed Beef

Aberdeen Black is hoogwaardig graangevoerd rundvlees van kuddedieren, opgegroeid in een natuurlijke omgeving. Door de perfecte marmering en structuur van het vlees is het Australisch graangevoerde rundvlees van Aberdeen Black, mals, vol en sappig van smaak. Aberdeen rundvlees is afkomstig uit de Australische provincie New South Wales, een zuidelijke regio rijk aan graslanden. Onder het merk Aberdeen Black leveren wij zachte, smaakvolle producten van constant kwaliteit

UMI Black Angus – Uruguay Grain-fed beef

Het enige Uruguayaanse rundvlees dat minimaal 200 dagen graangevoerd wordt en Angus-gecertificeerd is, is UMI. “The Art of Beef” is de filosofie van UMI en daarom wordt het rundvlees verpakt in een waar kunstwerk, geschilderd door Ignacio Zuloaga. Een zeer kleine hoeveelheid vee produceert het vlees dat de minimale marmeringscore van 5 heeft, wat de strikte eis is van UMI. Pas tijdens de productie van de stukken rundvlees wordt er geselecteerd wat goed genoeg is voor UMI.

Black Angus by Miguel Vergara- Grain-fed beef 300 days

Het is een reis op zoek naar de authentieke smaak van het vlees dat begint in een kleine regio in het noorden van Ierland, waar de beste exemplaren van dit nobele ras worden geselecteerd en vervolgens in Spanje worden gefokt. Eenmaal hier krijgen ze persoonlijke aandacht om al hun kwaliteiten te versterken. De Miguel Vergara Group combineerde de traditie die werd geërfd van een familiebedrijf dat zich toelegt op vee (de grootste kudde vee in Spanje) met de hoogste normen van kwaliteit en uitmuntendheid. De 4,7 miljoen vierkante meter voor veeteelt, het 300 dagen graanvoerd en het AENOR Animal Welfare-certificaat maken het Angus-rundvlees bekend over de hele wereld.

Hereford rund

Hereford-runderen zijn te herkennen aan hun krulletjes. Ons grasgevoerde Hereford rundvlees is van de beste kwaliteit, dat zich kenmerkt door een volle smaak en ongekende malsheid! Dit komt omdat het vlees is gemarmerd (intramusculair vet noemen we dat). Deze vetadertjes smelten tijdens het bakken of grillen. Hierdoor is er geen vet nodig bij de bereiding.

  • Internetslagerij.nl hanteert een minimum orderbedrag van € 25,-
Showing all 14 results

GRAIN-FED RUNDVLEES

Grain-fed rundvlees

Graangevoerd rundvlees, ook wel grainfed beef genoemd, komt van runderen die het grootste deel van hun leven grazen op uitgestrekte weides, pampa’s of prairies. Daar genieten ze van het verse gras en de kruiden. De laatste honderd dagen van hun leven worden ze gecontroleerd bijgevoerd met een zeer uitgebalanceerd graandieet.

Dankzij het graandieet ontwikkeld het rund vet tussen de spieren en dat zorgt voor een fijne marmering. Het rundvlees wordt daardoor malser, sappiger en smaakvoller. Het vet geeft extra smaak aan het vlees.

Online Black Angus vlees kopen

Online Black Angus grain-fed vlees bestellen van de beste kwaliteit? Internetslagerij biedt een grote variatie aan.

  • Horecavlees Black Angus beef
  • Veilig verpakt voor transport
  • Same day of next day delivery

Uw  vlees bestelt u eenvoudig in onze webwinkel. Met onze snelle levering geniet u wellicht vanavond al van het lekkerste vlees.

Internetslagerij.nl

Winkelwagen
  • Internetslagerij.nl hanteert een minimum orderbedrag van € 25,-