Winkelwagen

Entrecote Limousin

150+ dagen graangevoerd

Hoeveelheid: diverse gewichten per stuk vacuüm skin verpakt

  • Herkomst: Holland-Duitsland grensgebied
  • Leveringsconditie: Diepvries
  • Bewaaradvies: Maximaal 4°C.

Met een goed gevoel genieten van heerlijk rundvlees uit Twente

Een korte keten in eigen hand, met de hoogst mogelijke zorg voor dierenwelzijn. Voor een puur stuk graangevoerd rundvlees. Eet smakelijk!

 25,95

Niet op voorraad

‘s morgens bereid, dezelfde avond in huis

Beschrijving

Entrecote Limousin

Malse biefstuk uit de rug met een lekker randje vet.

150+ dagen graangevoerd

Hoeveelheid: diverse gewichten per stuk vacuüm skin verpakt

  • Herkomst: Holland-Duitsland grensgebied
  • Leveringsconditie: Diepvries
  • Bewaaradvies: Maximaal 4°C.

Entrecote 

U bent een vleesliefhebber, net als wij. Wij vinden dat het beste vlees ook de beste bereidingswijze verdient. Daarom hebben wij de Entrecôte voor u op 4 cm dikte geportioneerd. Op deze manier blijft de binnenkant mooi rood of rosé en kunt u de buitenkant op hoog vuur dicht schroeien. Vervolgens trancheren en delen met je tafelgenoten.

Deze mooie grote stukken vlees hebben wij verpakt in een skin verpakking, voor een lange houdbaarheid en een luxe uitstraling.

PRACHTIG VEE UIT DE OMGEVING VAN TWENTE!

Om een perfect stukje rundvlees af te leveren met de hoogst mogelijke standaard in dierenwelzijn moeten alle neuzen dezelfde kant op staan. Alle schakels in de keten zijn belangrijk. Bij de fokkers van vleesvee en bij de boerderijen waar de runderen worden gemest, draait alles om een goede verzorging. Goede voeding, rust en ruimte zorgen ervoor dat de runderen in een perfecte conditie worden afgeleverd op het slachthuis. Tijdens het transport doen we er alles aan om stress te vermijden. De runderen komen uit de regio Twente en net over de grens in Duitsland. De afstand is maximaal 45 minuten tot het slachthuis in Oldenzaal.

Ook op het slachthuis gaan we respectvol om met de dieren. Vakmensen zorgen ervoor dat de runderen op een hygiënische wijze worden geslacht. Daarna worden de karkassen vakkundig uitgesneden tot vleesdelen zoals de ossenhaas en het ribstuk. Zes eigen Foodtrucks brengen het rundvlees vervolgens naar de geselecteerde afnemers, zoals kwaliteitslagers en horeca groothandel.

Een korte keten in eigen hand, met de hoogst mogelijke zorg voor dierenwelzijn. Voor een puur stuk rundvlees. Eet smakelijk!

Limousin

Een echt vleesras!

De Limousin is een echt vleesras. Ze wordt dus niet gemolken. Het vlees van de Limousin is een stuk malser en heeft een unieke smaak.

Limousin-vlees staat bekend om de mooie rode kleur, speciale marmering, heerlijke sappigheid en ongekende malsheid. Het vet smelt weg tijdens het bakken en zorgt voor een unieke smaaksensatie.

Extra informatie

Gerelateerde producten

Uitgelichte Producten

0