Hoeveelheid: diverse gewichten, 1 verp..
Hoeveelheid: ca. 500 g. of 1 kg.
De Ierse runderen lopen bijna het hele jaar buiten heerlijk te grazen. Al dat verse gras, een ideaal klimaat en volop lichaamsbeweging zorgt voor heerlijk mals vlees. De combinatie van veel beweging en een dieet van gras zorgt ervoor dat het vlees een mooie vetmarmering heeft. Hierdoor krijgt het Ierse rundvlees een volle intense smaak.
Delen van de ossenhaas zijn: de chateaubriand (het begin van het stuk), de tournedos ( de mooie biefstukken uit het middelste deel) en de laatste stukjes van de punt worden verkocht als ossenhaaspuntjes.
Gewichten | 500 g., 1000 g. |
---|
Hoeveelheid: diverse gewichten, 1 verp..
Hoeveelheid: ca. 400 g. 1 stuk Doorre..
Hoeveelheid: ca. 450 g. per 2 stuks ..
Hoeveelheid: vanaf 1 kg. stuk Her..
Karin –
Zijn prachtig en heerlijk vers geleverd