Winkelwagen

BAVETTE LIMOUSIN

Hoeveelheid: Diverse gewichten per stuk vacuüm verpakt

  • Herkomst: Holland-Duitsland grensgebied
  • Leveringsconditie: Diepvries
  • Bewaaradvies: Maximaal 4°C.

Met een goed gevoel genieten van heerlijk rundvlees uit omgeving Twente.

150+ Dagen graangevoerd

Een korte keten in eigen hand, met de hoogst mogelijke zorg voor dierenwelzijn. Voor een puur stuk graangevoerd rundvlees. Eet smakelijk!

 30,00 incl. BTW

Voor 23:59 besteld, morgen in huis!

‘s morgens bereid, dezelfde avond in huis

Beschrijving

BAVETTE LIMOUSIN

Veelzijdig vlees, bakken als biefstuk maar ook perfect voor rollade.

150+ dagen graangevoerd

Hoeveelheid: Diverse gewichten per stuk vacuüm verpakt

  • Herkomst: Holland-Duitsland grensgebied
  • Leveringsconditie: Diepvries
  • Bewaaradvies: Maximaal 4°C.

BAVETTE

De bavette is de dikke rand vlees uit de flank (vang) van het rund. Het wordt ook ‘vanglap’, flank steak’ of ‘vinkelap’  genoemd, hoewel dat laatste een ander stukje is met een fijnere structuur. Heerlijk vet doorregen vlees uit de vang van het rund. In de Franse keuken hoog aangeschreven stuk vlees dat inmiddels volledige bekendheid heeft in Nederland. Inmiddels niet meer weg te denken uit het BBQ assortiment van de betere slager. Zeer veelzijdig stuk vlees, het laat zich bakken als biefstuk maar is ook te verwerken tot runderrollade met de feestdagen. Dit vlees is grover van structuur en moet gesneden worden op de draad (haaks op de vezel) zodat het vlees mooi mals wordt.

Reviews

John 3 april 2024

Lara Abbink 3 juni 2023

Theun 2 mei 2023

Extra informatie

Gerelateerde producten

Uitgelichte Producten

0