Runderpoulet stoofvlees Angus
Hoeveelheid: per circa 500 g. vacuüm verpakt
- Herkomst: Ierland
- Leveringsconditie: Diepvries
- Bewaaradvies: Maximaal 4°C.
Runderpoulet wordt vooral gebruikt bij de bereiding van hachee, soepvlees en stoofschotels. Runderpoulet is niet bedoeld om gebakken te worden.
€ 11,95 incl. BTW
Voor 23:59 besteld, morgen in huis!
Slechts 1 resterend op voorraad


- Klantenbeoordeling 9.2/10 uit 4616 reviews
- Bestel voor 23:59 uur en ontvang je bestelling de volgende werkdag.
- Horecavlees rechtstreeks vanuit onze horecaslagerij bij u thuis bezorgd.
- Same Day delivery*
- Optimaal gekoeld, verpakt in isolatie met droogijs en ijspacks.
Beschrijving
Runderpoulet stoofvlees Angus
Hoeveelheid: per circa 500 g. vacuüm verpakt
- Herkomst: Ierland
- Leveringsconditie: Diepvries
- Bewaaradvies: Maximaal 4°C.
Runderpoulet Angus
Stoofvlees is de algemene benaming voor vlees dat op laag vuur gedurende lange tijd gegaard is om het mals te maken. Tijdens het sudderen worden stoffen als collageen en elastine afgebroken die het vlees stug houden. Doordat de structuur van rundvlees uit vezels bestaat, valt het na het sudderen in draden uit elkaar.
Runderpoulet wordt vooral gebruikt bij de bereiding van hachee en stoofschotels. Runderpoulet is niet bedoeld om gebakken te worden, maar uitsluitend om te stoven of om soep van te trekken.
Ingrediënten 4 personen
500 gram runderpoulet
scheutje azijn of rode wijn
2 plakken ontbijtkoek
1 ui
mosterd
1 laurierblaadje
3 kruidnagels
peper
zout
appelstroop
Bereidingswijze
Smeer het vlees in met wat zout, de peper en de mosterd en braad het aan beide zijden bruin. Voeg daarna wat water en een scheutje azijn of rode wijn toe. Je kunt in plaats van water en wijn ook enkel wijn, of een flesje ? bruin – bier gebruiken. Voeg de ui – in stukken gesneden – het laurierblaadje, de kruidnagel en een flinke schep appelstroop toe. Verkruimel tot slot de plakken ontbijtkoek boven de pan, deze geven een heerlijke smaak aan de jus en bindt het geheel. Laat het vleesmengsel stoven tot het gaar is. Dit duurt ongeveer twee uur, maar hoe langer je het laat staan op een héél zacht vuurtje hoe beter.
Reviews
Extra informatie
Gewicht | 0,500 g |
---|
Gerelateerde producten
-
Gewaardeerd 0 uit 5(11)
Biefstukspies per 10 vers
€ 32,50 incl. BTW -
Gewaardeerd 0 uit 5(6)
Lamsschenkel Nieuw Zeeland
€ 24,50 incl. BTW -
Gewaardeerd 4.5857142857143 uit 5(36)
Rundernek Angus
Vanaf € 23,50 -
Gewaardeerd 4.6666666666667 uit 5(18)
Biefstukspies per 2 vers
€ 6,00 incl. BTW -
Gewaardeerd 4.9166666666667 uit 5(6)
Filet Mignon vers
€ 11,50 incl. BTW -
Gewaardeerd 4.6666666666667 uit 5(9)
T-bone
€ 19,95 incl. BTW -
Gewaardeerd 4.5760869565217 uit 5(46)
Ribeye Hereford steak
Vanaf € 8,00 -
Gewaardeerd 4.7666666666667 uit 5(16)
Tournedos vers
Vanaf € 10,95
Uitgelichte Producten
-
Gewaardeerd 5 uit 5(1)
RIBEYE HEEL HOLSTEIN DRY AGED
Vanaf € 46,40 -
Gewaardeerd 0 uit 5(3)
RIBEYE HOLSTEIN DRY AGED
€ 20,60 -
Gewaardeerd 0 uit 5(1)
ENTRECOTE HOLSTEIN DRY AGED
Vanaf € 15,80 -
Gewaardeerd 0 uit 5(5)
Verrassingspakket 1.5 KG mix aanbieding
€ 35,00 incl. BTW
N. – 12 oktober 2025
Michel – 24 september 2025
J.A van Beek – 22 december 2023
JA. van Beek – 27 december 2022
Jan – 23 december 2022
JA. – 19 juli 2022
Francesco – 26 december 2021
M. – 18 december 2021
Jan – 8 november 2021
JA. – 11 september 2021
Jan – 17 mei 2021