Gratis bezorging v.a. €65,-
  Voor 23:59 besteld, morgen in huis*
  Onze pakketten worden verstuurd maandag t/m vrijdag
  3650 afhaallocaties in Nederland en België

Ribeye

Ribeye is het sappigste stukje vlees uit de fijne rib van het rund. Dit botermalse stuk ligt in het verlengde van de dunne lende, waar de entrecote van gesneden is. De ribeye dankt zijn malsheid en onovertroffen volle smaak door de hoge graad van marmering. De ribeye snijden we uit een spier die het rund weinig gebruikt. Dit zorgt voor heerlijk mals vlees dat doorregen is met vet; een sensatie voor de smaakpapillen. De naam is afgeleid van het ‘oogje’ vet midden in het vlees. De ribeye zit aan de voorkant van de rug van het rund, tussen de schouder en de lende in. U kunt het beste een ribeye kopen voor de grill en barbecue. Als u het daarop bereidt krijgt het vlees de beste smaak. De Rib Eye Steak is een variant van biefstuk met een oogje van vet.

  • Voor 12:00 uur ribeye bestellen = morgen in huis
  • Horecakwaliteit ribeye tegen een eerlijke prijs
  • 3650 afhaallocaties in Nederland en België
  • Gratis levering bij bestellingen vanaf € 60,-

Klantbeoordelingen

Erg lekker.

Goed en lekker vlees. Biefstuk stokjes ook met heerlijk zacht vlees. Allemaal topkwaliteit. Heerlijk gekruid. Bezorging perfect geregeld. Volgende keer weer. Super.
- wognum

Veel keuze van goed vlees

Top slager, veel keuze in goed vlees
- Den Haag

prima

prima
- Hoenderloo

Prima vlees, snel geleverd

Goed verpakt en snel ontvangen! Aanrader.
- Ede

Nette verpakking

Heerlijk vlees van goede kwaliteit.
- Amstelveen

Prima

Netjes verpakt
- Soest

topvlees

De nieuwe producten van het regio rund ontvangen. Wat een goed verhaal en wat is dit vlees uitzonderlijk lekker.
- Neede

Keurig op tijd geleverd en smaakte goed

Keurig op tijd geleverd en smaakte goed
- Maarssen

Top!

Goed vlees, goed en koel verpakt en snelle levering!
- Vlaardingen

Top kwaliteit

Goede kwaliteit, super verpakt en in overleg snel geleverd
- Molenhoek

zeer goed

snel en goede kwaliteit en betaalbaar
- valkenburg aan de geul

goede kwaliteit

De producten op basis van gras zijn erg mals en goed van smaak. Een pluspunt is ook de bezorging op de zelfde dag.
- Groningen

Super goed vlees

Super goed vlees. Snel geleverd. Om 8.50 besteld. En om 20.00 lag het hier bij ons in de koelkast. Netjes verpakt en goed koel geleverd. [...]
- Zuidlaren

Verzending is goed verzorgd

Nog niet alles kunnen proberen.
- Schoonhoven

TOP

Het altijd goed voor elkaar.
- Spanbroek

Top lekker vleesje snel en super gekoeld

Lekker mals vers en goed koel verpakt.top snelle levering na werktijd
- Oudheusden

Mn smoker wordt weer blij!

Mn smoker wordt weer blij!
- Achterveld

Altijd goed

Al vaker besteld bij de internetslagerij, altijd goed. Heerlijk vlees.
- Amsterdam

komen hun afspraken goed na met goede kwaliteit vlees

Goed zal zeker nogmaals bestellen
- Apeldoorn

Prachtig bbq vlees

Kwaliteit van het vlees is perfect. Erg snel en goed koud ontvangen ondanks het warme weer. Top....
- Heerde

Verassend goed

Alles perfect.....
- Apeldoorn

kwaliteit is perfect

Bestellen online, een dag later goed koel verpakt, kwalitatief goed vlees thuis.
- Petten

veel keuze en goede kwaliteit

Veel keus, goede kwaliteit en heel netjes verpakt.
- Liessel

Doen wat ze beloven!

Voor 10u bestelt en diezelfde avond nog in huis. Kon goed via track and trace het tijdstip bijhouden.Vlees kwam zeer goed verpakt en bevroren aan. [...]
- Rozenburg

Kwalitatief goed

In 1 woord, uitstekend
- Epe
2381 klanten waarderen ons gemiddeld met een 9.3/10
Showing all 13 results
Tomahawk steak
vanaf
29,95
Ribeye grasgevoerd
vanaf
6,25
Ribeye Iers
vanaf
6,90
Grain fed ribeye
vanaf
98,00
Tomahawk rack
vanaf
95,00
Kalfsribeye
vanaf
5,10
Rib roast XXL
vanaf
42,50
Ribeye Australian Grain Fed
vanaf
49,95
Ribeye steak grain fed
vanaf
15,00
Ribeye hereford heel
vanaf
15,00
Kalfsribeye heel
vanaf
12,75
ribeye garsgevoerd
vanaf
6,90
Ribeye Iers
vanaf
34,00

Online ribeye kopen

We verzenden de ribeye direct na het versnijden, om de versheid en kwaliteit zo hoog mogelijk te houden. Als u voor 12:00 uur bestelt, dan heeft u het vlees de volgende dag al gekoeld in huis. Bestelt u na 12:00 uur, dan zet u de werkdag erna uw tanden in de malse ribeye. Wilt u uw bestelling liever ophalen? Kom langs bij een van onze 3650 afhaallocaties in Nederland en België.

Horecakwaliteit ribeye voor een scherpe prijs

Bij Internetslagerij.nl kunt u verse ribeye kopen van de mooiste vleesrassen wereldwijd. Dankzij meer dan 25 jaar ervaring weten onze vakmensen precies hoe we het beste stuk ribeye kunnen leveren tegen een eerlijke prijs. We hebben bijvoorbeeld geen fysieke winkels, maar zijn uitsluitend online te vinden. Zo bespaart u op onnodige kosten en is het voor iedereen mogelijk om topkwaliteit ribeye te bestellen.

Vele soorten ribeye bestellen

De smaak van ribeye is afhankelijk van het ras, de herkomst en de leefomstandigheden van het rund. We selecteren de beste raszuivere runderen voor het meest smaakvolle stukje ribeye. Hierdoor vindt u ribeye vanuit verschillende windstreken in ons assortiment. Neem bijvoorbeeld de Australische graangevoerde ribeye, de grasgevoerde ribeye uit Ierland of de Japanse Wagyu ribeye steak met een krachtige, aromatische smaak. Bekijk per stuk vlees wat de herkomst is en hoe u de het product het beste kunt bereiden

De Tomahawk steak is als het ware de ribeye, maar dan met het lange been er nog in.

Rare, medium of well done?

ribeye wordt, net als gewone biefstuk, niet helemaal gaar gegeten. Meestal medium. Vaak wordt het dik gesneden. Dat is vanwege malsheid lekkerder om te eten.

Bereiding ribeye in de pan.

Laat de ribeye eerst op kamertemperatuur komen. Dat komt ten goede aan de smaak. Wrijf het vlees aan beide zijden in met peper en zout. Verhit de boter in de pan en zorg dat de pan goed heet is. Bak de ribeye vervolgens 3-4 minuten aan iedere kant en laat het vlees na bereiding even onder folie staan zodat de volle smaak goed tot zijn recht komt.

Bereiding ribeye op de bbq.

Laat de ribeye eerst op kamertemperatuur komen. Verdeel met een kwastje wat olijfolie over beide kanten van het vlees en strooi er wat zout en peper over. Bak totdat het vlees bruin en knapperig is. Een ribeye met een dikte van 2 cm gril je 5 minuten aan de ene kant en 3 minuten aan de andere kant. Je moet het vlees twee minuten laten rusten voordat je het serveert. Zo kunnen de sappen zich door het vlees verspreiden en wordt de smaak lekkerder.

Receptidee: Rib-eye met mangochutney

Winkelwagen
  • No products in the cart.