Gratis bezorging v.a. €65,-
  Voor 23:59 besteld, morgen in huis*
  Onze pakketten worden verstuurd maandag t/m vrijdag
  3650 afhaallocaties in Nederland en België

Ribeye

Ribeye is het sappigste stukje vlees uit de fijne rib van het rund. Dit botermalse stuk ligt in het verlengde van de dunne lende, waar de entrecote van gesneden is. De ribeye dankt zijn malsheid en onovertroffen volle smaak door de hoge graad van marmering. De ribeye snijden we uit een spier die het rund weinig gebruikt. Dit zorgt voor heerlijk mals vlees dat doorregen is met vet; een sensatie voor de smaakpapillen. De naam is afgeleid van het ‘oogje’ vet midden in het vlees. De ribeye zit aan de voorkant van de rug van het rund, tussen de schouder en de lende in. U kunt het beste een ribeye kopen voor de grill en barbecue. Als u het daarop bereidt krijgt het vlees de beste smaak. De Rib Eye Steak is een variant van biefstuk met een oogje van vet.

  • Voor 12:00 uur ribeye bestellen = morgen in huis
  • Horecakwaliteit ribeye tegen een eerlijke prijs
  • 3650 afhaallocaties in Nederland en België
  • Gratis levering bij bestellingen vanaf € 60,-

Klantbeoordelingen

Snel progamma om te bestellen, snel geleverd.

Nog nooit vlees via het internet besteld. Goede ervaring.
- Apeldoorn

Snelle service en mooi vlees

Bestellingen worden optijd en goed gekoeld geleverd
- Zwijndrecht

Goed vlees!

Prima bezorging. Prima vlees. Zeer goed verpakt.
- Leiden

Top

Toppers
- Venray

nvt

nvt
- arnhem

Goede service

Tot nu mooi vlees ( hebben nog niet gegeten) Goed verpakt. Ingeseald ( was nog koud) maar geen koel blokken in de piepschuim bak.
- Den helder

Geweldig

Echt lekker vlees, snel geleverd, efficiënt verpakt. Ik vraag me alleen af of de koelelementen eenmalig zijn, of dat ze misschien retour gestuurd [...]
- Spijkenisse

Heerlijk vlees, perfect verpakt!

Veel keuze, was onder de indruk van de wijze waarop het verpakt en geleverd werd. Gisteren de kalfsriblappen gebruikt voor een stoofschotel, HEERLIJK ! Voor [...]
- Leeuwarden

Eerste keer besteld

Meteen raak, alles goed koel verpakt en op tijd geleverd. Zal zeker niet de laatste keer zijn
- Haarlem

Prima prijs kwaliteitverhouding

2x besteld. Snelle goede levering. Laatste bestelling bleek mijn bestelde "rub" opeens niet voorradig te zijn en is er op eigen initiatief een andere smaak toegevoegd. [...]
- Brielle

Eerste keer: top geregeld, mooi vlees

Eerste keer online vlees besteld. Mooi vlees, goede prijs, alles vacuüm verpakt en gekoeld geleverd.
- Arnhem

Goede service

Heel goed
- Kampen

Goed vlees perfect voor sous vide

Diverse stukken vlees besteld zoals varkenshaas, procureur, buikspek en nog een aantal andere soorten. Het is een eerlijke prijs voor de goede kwaliteit die je krijgt [...]
- Apeldoorn

service is super

service is super maar dan moet je wel je telefoon bij je hebben, want er was een product wat een dag later zou komen, helaas [...]
- Zutphen

De service en kwaliteit is top

Service en kwaliteit heeft een naam, internetslagerij heeft het waar gemaakt.
- Zutphen

Geweldig goede kwaliteit!!

Heerlijk en super kwaliteit vlees. Vriendelijk personeel met veel kennis van het vak. Ze helpen je graag en leveren geweldige producten. Voortaan bestellen wij ons vlees [...]
- Apeldoorn

Geweldig

Het vlees werd snel geleverd. Ik had courmet vlees besteld en het was echt heerlijk! Super mals en vers (biefstuk,ossenhaasspiesen,varkenshaas, hamburgers enz). En niet onbelangrijk betaalbaar. [...]
- Vaassen

Scherp geprijsd, slagerij kwaliteit

Verrassend goed vlees. Doen wat ze beloven...
- Hengelo

Topservice!

Snelle levering en perfect verpakt... en het vlees was heerlijk !!
- Drunen

Geweldig bedrijf

Altijd goed, zeer tevreden klant
- Vianen

Goed

Jammer dat de ossobuco niet al dezelfde grote moten zijn
- Groede

Kwalitatief goed en net vlees

Het vlees was goed. Bestellen zeker nog wel een keer weer wat hier. Hoop alleen wel dat het bezorgen dan wel lukt. Maar dat ligt [...]
- Hasselt

Vlees was ontzettend goed, bestel proces gemakkelijk en de bezorging keuring in orde.

Zeer goed verpakt vlees, erg smakelijk vlees, en wat ik misschien nog wel het prettigste vind is de vriendelijke bezorging en de GPS tracker die [...]
- Capelle aan den IJssel

Prima vlees en snelle levering

Prima vlees en snelle levering. Hoewel een artikel was niet op voorraad was werd dit opgelost door het bij lokale poelier te halen. Aanrader!
- Amsterdam

Prima speklappen!!

Prima vlees lekker speklap
- Alblaserdam
2008 klanten waarderen ons gemiddeld met een 9.3/10
Showing all 13 results
Kalfsribeye
Kalfsribeye heel
Tomahawk rack
Tomahawk Iers
tomahawk steak hollands
Rib roast XXL
ribeye garsgevoerd
Ribeye Iers
Ribeye Iers
Ribeye grasgevoerd
Ribeye hereford heel
Ribeye steak grain fed
ribeye australian grain fed vers

Online ribeye kopen

We verzenden de ribeye direct na het versnijden, om de versheid en kwaliteit zo hoog mogelijk te houden. Als u voor 12:00 uur bestelt, dan heeft u het vlees de volgende dag al gekoeld in huis. Bestelt u na 12:00 uur, dan zet u de werkdag erna uw tanden in de malse ribeye. Wilt u uw bestelling liever ophalen? Kom langs bij een van onze 3650 afhaallocaties in Nederland en België.

Horecakwaliteit ribeye voor een scherpe prijs

Bij Internetslagerij.nl kunt u verse ribeye kopen van de mooiste vleesrassen wereldwijd. Dankzij meer dan 25 jaar ervaring weten onze vakmensen precies hoe we het beste stuk ribeye kunnen leveren tegen een eerlijke prijs. We hebben bijvoorbeeld geen fysieke winkels, maar zijn uitsluitend online te vinden. Zo bespaart u op onnodige kosten en is het voor iedereen mogelijk om topkwaliteit ribeye te bestellen.

Vele soorten ribeye bestellen

De smaak van ribeye is afhankelijk van het ras, de herkomst en de leefomstandigheden van het rund. We selecteren de beste raszuivere runderen voor het meest smaakvolle stukje ribeye. Hierdoor vindt u ribeye vanuit verschillende windstreken in ons assortiment. Neem bijvoorbeeld de Australische graangevoerde ribeye, de grasgevoerde ribeye uit Ierland of de Japanse Wagyu ribeye steak met een krachtige, aromatische smaak. Bekijk per stuk vlees wat de herkomst is en hoe u de het product het beste kunt bereiden

De Tomahawk steak is als het ware de ribeye, maar dan met het lange been er nog in.

Rare, medium of well done?

ribeye wordt, net als gewone biefstuk, niet helemaal gaar gegeten. Meestal medium. Vaak wordt het dik gesneden. Dat is vanwege malsheid lekkerder om te eten.

Bereiding ribeye in de pan.

Laat de ribeye eerst op kamertemperatuur komen. Dat komt ten goede aan de smaak. Wrijf het vlees aan beide zijden in met peper en zout. Verhit de boter in de pan en zorg dat de pan goed heet is. Bak de ribeye vervolgens 3-4 minuten aan iedere kant en laat het vlees na bereiding even onder folie staan zodat de volle smaak goed tot zijn recht komt.

Bereiding ribeye op de bbq.

Laat de ribeye eerst op kamertemperatuur komen. Verdeel met een kwastje wat olijfolie over beide kanten van het vlees en strooi er wat zout en peper over. Bak totdat het vlees bruin en knapperig is. Een ribeye met een dikte van 2 cm gril je 5 minuten aan de ene kant en 3 minuten aan de andere kant. Je moet het vlees twee minuten laten rusten voordat je het serveert. Zo kunnen de sappen zich door het vlees verspreiden en wordt de smaak lekkerder.

Receptidee: Rib-eye met mangochutney