Rundernek Angus
- Herkomst: Ierland
- Leveringsconditie: Diepvries
- Bewaaradvies: Maximaal 4°C
- Hoeveelheid: vanaf 1000 g. (het gekozen gewicht krijgt u aan 1 stuk geleverd)
Onze grasgevoerde Angus rundernek uit Ierland is perfect voor mals draadjesvlees, soepvlees of pulled beef, met een rijke smaak en boterzachte structuur na langzaam sudderen.
€ 21,25
Voor 23:59 besteld, morgen in huis!


- Klantenbeoordeling 9.2/10 uit 4313 reviews
- Bestel voor 23:59 uur en ontvang je bestelling de volgende werkdag.
- Horecavlees rechtstreeks vanuit onze horecaslagerij bij u thuis bezorgd.
- Same Day delivery*
- Optimaal gekoeld, verpakt in isolatie met droogijs en ijspacks.
Beschrijving
Rundernek Angus
Rundernek Angus – Grasgevoerd uit Ierland, vol van smaak
✔ Herkomst: Ierland (100% grasgevoerd)
✔ Leveringsconditie: Diepvries
✔ Bewaaradvies: Maximaal 4°C
✔ Hoeveelheid: Vanaf 1000 g (geleverd als één stuk)
Echt draadjesvlees, zoals oma het maakte!
Onze Angus rundernek komt van grasgevoerde Ierse runderen, wat zorgt voor een diepere smaak en een perfecte vetmarmering. Dit stuk rundvlees is rijk aan smaak en bevat precies genoeg vet en bindweefsel om na urenlang sudderen boterzacht te worden.
Voor de lekkerste stoofgerechten
Rundernek is ideaal voor draadjesvlees, maar ook perfect als soepvlees of pulled beef. Door het langzaam te garen op een laag vuur, worden collageen en elastine afgebroken, waardoor het vlees vanzelf in malse draden uit elkaar valt.
💡 Bereidingstip: Laat het vlees minimaal 3 tot 4 uur sudderen voor het beste resultaat. Voeg kruiden, bouillon en groenten toe voor een klassieke smaakbeleving.
Bestel nu en geniet van de authentieke smaak van grasgevoerd Iers rundvlees!
Ingrediënten 4 personen
500 gram sukadelapjes of riblappen
scheutje azijn of rode wijn
2 plakken ontbijtkoek
1 ui
mosterd
1 laurierblaadje
3 kruidnagels
peper
zout
appelstroop
Bereidingswijze
Smeer het vlees in met wat zout, de peper en de mosterd en braad het aan beide zijden bruin. Voeg daarna wat water en een scheutje azijn of rode wijn toe. Je kunt in plaats van water en wijn ook enkel wijn, of een flesje ? bruin – bier gebruiken. Voeg de ui – in stukken gesneden – het laurierblaadje, de kruidnagel en een flinke schep appelstroop toe. Verkruimel tot slot de plakken ontbijtkoek boven de pan, deze geven een heerlijke smaak aan de jus en bindt het geheel. Laat het vleesmengsel stoven tot het gaar is. Dit duurt ongeveer twee uur, maar hoe langer je het laat staan op een héél zacht vuurtje hoe beter.
Reviews
Extra informatie
Gewichten | 1000 g., 2000 g., 4000 g. |
---|
Gerelateerde producten
Lamsrack Nieuw Zeeland
€ 54,00 incl. BTWGewaardeerd 5.00 uit 5Kippendijen
Vanaf € 5,75Eendenborstfilet met vel
€ 13,95Oorspronkelijke prijs was: € 13,95.€ 11,95Huidige prijs is: € 11,95. incl. BTWGewaardeerd 5.00 uit 5Tomahawk steak
€ 52,20Gewaardeerd 5.00 uit 5Lamskoteletten dubbel
€ 29,50 incl. BTWGewaardeerd 5.00 uit 5Speklappen gekruid
€ 3,75 incl. BTWHouthakkerssteak
Vanaf € 3,75Gewaardeerd 5.00 uit 5Kogelbiefstuk vers-heel
€ 33,25 incl. BTWGewaardeerd 5.00 uit 5
Uitgelichte Producten
RIBEYE HEEL HOLSTEIN DRY AGED
Vanaf € 43,20RIBEYE HOLSTEIN DRY AGED
Vanaf € 20,60ENTRECOTE HOLSTEIN DRY AGED
Vanaf € 12,00Verrassingspakket 2 KG mix aanbieding
€ 35,00 incl. BTW
Joey – 25 december 2024
Eddie – 4 september 2024
Martin – 4 mei 2024
Leon – 3 mei 2024
John – 3 april 2024
Arnold – 3 april 2024
Niels – 23 januari 2024
R.F.B. – 28 oktober 2023
ben – 22 oktober 2023
Herman de Beer – 8 oktober 2023
Sjon – 25 augustus 2023
Addie – 9 juli 2023
Johan – 29 maart 2023
vhp – 28 januari 2023
Heidi – 26 januari 2023
Erik – 20 mei 2022
W.A – 26 april 2022
Rolf Pauls – 6 maart 2022
Truus – 24 februari 2022
Eddie Smit – 5 januari 2022
Sjoerd – 28 december 2021
Danny – 25 december 2021
N – 16 december 2021
Berendiena – 23 november 2021
Carla – 15 oktober 2021
Jeroen – 11 juni 2021
Sandra Oosterlaken – 8 mei 2021
Marcel – 27 maart 2021