Winkelwagen

Rundernek Angus

  • Herkomst: Ierland
  • Leveringsconditie: Diepvries
  • Bewaaradvies: Maximaal 4°C
  • Hoeveelheid: vanaf 1000 g. (het gekozen gewicht krijgt u aan 1 stuk geleverd)

Onze grasgevoerde Angus rundernek uit Ierland is perfect voor mals draadjesvlees, soepvlees of pulled beef, met een rijke smaak en boterzachte structuur na langzaam sudderen.

 21,25

Voor 23:59 besteld, morgen in huis!

‘s morgens bereid, dezelfde avond in huis

Beschrijving

Rundernek Angus

Rundernek Angus – Grasgevoerd uit Ierland, vol van smaak

Herkomst: Ierland (100% grasgevoerd)
Leveringsconditie: Diepvries
Bewaaradvies: Maximaal 4°C
Hoeveelheid: Vanaf 1000 g (geleverd als één stuk)

Echt draadjesvlees, zoals oma het maakte!
Onze Angus rundernek komt van grasgevoerde Ierse runderen, wat zorgt voor een diepere smaak en een perfecte vetmarmering. Dit stuk rundvlees is rijk aan smaak en bevat precies genoeg vet en bindweefsel om na urenlang sudderen boterzacht te worden.

Voor de lekkerste stoofgerechten
Rundernek is ideaal voor draadjesvlees, maar ook perfect als soepvlees of pulled beef. Door het langzaam te garen op een laag vuur, worden collageen en elastine afgebroken, waardoor het vlees vanzelf in malse draden uit elkaar valt.

💡 Bereidingstip: Laat het vlees minimaal 3 tot 4 uur sudderen voor het beste resultaat. Voeg kruiden, bouillon en groenten toe voor een klassieke smaakbeleving.

Bestel nu en geniet van de authentieke smaak van grasgevoerd Iers rundvlees!

Ingrediënten 4 personen

500 gram sukadelapjes of riblappen
scheutje azijn of rode wijn
2 plakken ontbijtkoek
1 ui
mosterd
1 laurierblaadje
3 kruidnagels
peper
zout
appelstroop

Bereidingswijze

Smeer het vlees in met wat zout, de peper en de mosterd en braad het aan beide zijden bruin. Voeg daarna wat water en een scheutje azijn of rode wijn toe. Je kunt in plaats van water en wijn ook enkel wijn, of een flesje ? bruin – bier gebruiken. Voeg de ui – in stukken gesneden – het laurierblaadje, de kruidnagel en een flinke schep appelstroop toe. Verkruimel tot slot de plakken ontbijtkoek boven de pan, deze geven een heerlijke smaak aan de jus en bindt het geheel. Laat het vleesmengsel stoven tot het gaar is. Dit duurt ongeveer twee uur, maar hoe langer je het laat staan op een héél zacht vuurtje hoe beter.

Reviews

Joey 25 december 2024

Eddie 4 september 2024

Martin 4 mei 2024

Leon 3 mei 2024

John 3 april 2024

Arnold 3 april 2024

Niels 23 januari 2024

R.F.B. 28 oktober 2023

ben 22 oktober 2023

Herman de Beer 8 oktober 2023

Sjon 25 augustus 2023

Addie 9 juli 2023

Johan 29 maart 2023

vhp 28 januari 2023

Heidi 26 januari 2023

Erik 20 mei 2022

W.A 26 april 2022

Rolf Pauls 6 maart 2022

Truus 24 februari 2022

Eddie Smit 5 januari 2022

Sjoerd 28 december 2021

Danny 25 december 2021

N 16 december 2021

Berendiena 23 november 2021

Carla 15 oktober 2021

Jeroen 11 juni 2021

Sandra Oosterlaken 8 mei 2021

Marcel 27 maart 2021

Meer reviews Minder reviews

Extra informatie

Gewichten

1000 g., 2000 g., 4000 g.

Gerelateerde producten

Uitgelichte Producten

0