Voor 10:00 uur besteld, vanavond in huis
  Eenvoudig online vlees bestellen
  Levering in NL en BE
  Gratis bezorging vanaf € 75,-

Iberico

Ibérico wordt beschouwd als het beste scharrelras ter wereld. Internetslagerij.nl heeft een ruim assortiment overheerlijke verse Ibérico vlees producten, waaronder ribfingers, varkensnek, buikspek, buikspareribs, filet, procureur met presa en rack. Al onze vleeswaren worden speciaal verkoeld verpakt, zodat het vlees vers bij u aan de deur komt. Bekijk hieronder ons volledig aanbod aan smakelijke Ibérico vlees producten.

Showing all 2 results

Iberico vlees kopen

Ibérico vlees kopen gaat snel en eenvoudig via onze webshop. Het Ibérico-varken is algemeen bekend als het beste en meest smaakvolle varkensras ter wereld en wordt daarom ook wel het “Wagyu” onder de varkens genoemd.

Deze varkens zijn alleen te vinden op het Iberische schiereiland en het ras wordt daar beschermd door de Spaanse wet- en regelgeving. Deze bescherming geldt zowel voor de naam als voor de volledige keten van geboorte tot slacht, met als doel het ras zo zuiver mogelijk te houden en de kwaliteit van leven en het vlees te waarborgen.

Ibérico-vlees staat vanwege het kenmerkende zwarte hoefje ook wel bekend onder de Spaanse koosnaam Pata Negra. Internetslagerij heeft naast Ibérico ook andere overheerlijke varkensvlees producten, waaronder luxe varkenshaas of lekkere speklappen.

Iberico varkensvlees is bijzonder smakelijk!

Het Ibérico-vlees staat bekend om de hoge concentratie intramusculair vet, ook wel gemarmerd vlees genoemd. Deze marmering zorgt voor sappig en mals vlees en een unieke, bijzondere smaak.

De smaakbeleving is niet te vergelijken met het traditionele varkensvlees dat we hier kennen. De Ibérico-varkens hebben hun leven lang in de bossen gescharreld en hebben alleen natuurlijk voedsel tot zich genomen.

Dit zorgt ervoor dat het vlees goed dooraderd is met het smakelijke (intramusculaire) vet, dat gezond is vanwege de hoge concentratie Omega 3 en Omega 6 en past in een cholesterolverlagend dieet.

Iberico vlees bestellen online

Bij de Internetslagerij kunt u Ibérico vlees online bestellen. Wij zijn een online slagersbedrijf met meer dan 25 jaar ervaring in het vak. Onze producten worden zo snel mogelijk na het versnijden verstuurd. Bestelt u voor 12:00 uur? Dan heeft u morgen heerlijk vers vlees in huis! Wij leveren in Nederland en België.

Wilt u nog meer weten over een specifiek stuk vlees? Of bent u nieuwsgierig naar lekkere recepten met dit product? Neem dan gerust contact met ons op. Dit kan via de telefoon of E-mail. Wij helpen u graag verder! Bestel vandaag online heerlijke Ibérico vlees.

 

Winkelwagen