Gratis bezorging v.a. €65,-
  Voor 23:59 besteld, morgen in huis*
  Onze pakketten worden verstuurd maandag t/m vrijdag
  3650 afhaallocaties in Nederland en België

Côte de boeuf

De Côte de boeuf is een andere benaming voor een rib roast of steak. Het is een zeer mals en smaakvol stuk vlees dat mét rib wordt weggesneden bij de ribben van de koe. Een mooi stuk Côte de boeuf bevat een fijne draad, is zacht en bevat een dun laagje vet. Als u dit op de juiste manier bereidt, geniet u van een van de beste stukken vlees.

Klantbeoordelingen

Helemaal top!

Heel goed en netjes verpakt.
- Asten

Fijn bedrijf

Fijn bedrijf met goed vlees en een eerlijke prijs.
- Apeldoorn

Tevreden klant

Mooi vlees voor een redelijke prijs
- Ede

Super

Voor de eerste keer besteld en meteen gelet blijGoeie communicatie en prima vlees
- Leiden

snelle levering maar vlees matched niet met verwachting

Ik was oprecht onder de indruk van de snelheid en het gemak waarmee ik mijn brisket van 5 kg heb besteld. In de ochtend gekocht [...]
- AMERSFOORT

Top kwaliteit vlees, prima prijs en goede service!

Ik bestel redelijk vaak bij Internetslagerij.nl en kan er altijd van alles vinden. De service is top en binnen 1 of 2 dagen kan ik [...]
- Apeldoorn

Zeer goede kwaliteit voor een (h)eerlijke prijs

Geleverd volgens opdracht, goed verpakt en kwalitatief erg goed. Wat meeweegt in de beoordeling is dat het 'eerlijk' of ' goed leven' vlees lijkt te [...]
- Apeldoorn

Super mooi vlees!

Als je iets bijzonders wilt maken op de bbq of met de oven dan is het echt aan te raden om hier te bestellen!
- Harderwijk

Top kwaliteit vlees!

Niet de eerst keer besteld, top service zoals altijd, een mooi gesneden picanha en rib roast besteld, 2x achter elkaar gebarbecued op zijn brazillians. Uitstekend [...]
- Apeldoorn

.

.
- Amsterdam

Kwaliteit

Altijd heerlijk vlees van de kwaliteit die je mag verwachten.
- Apeldoorn

prima kwaliteisvlees

hoogwaardige kwaliteit
- apeldoorn

Mooi vlees voor een mooie prijs!

Nu al een aantal keren hier mooie stukken bbq vlees besteld. In zeer goede conditie aangeleverd.Voor mij nooit meer supermarkt vlees!
- Maarsbergen

Positieve ervaring

De bestelling werd vlot geleverd. Het vlees is goed van kwaliteit De site is duidelijk en overzichtelijk.De gratis verzendkosten vind ik best hoog liggen, die zou wat [...]
- Waalwijk

Veel keuze in kwaliteitsvlees

Mooi assortiment en veel keuze. Goed verpakt en snel geleverd.
- Almere

Gewoon goed

Goede kwaliteit, je krijgt wat je koopt, zeer goede verpakking, bezorgtempo zeer goed
- Tilburg

Goed gekoeld en heerlijk vlees mogen ontvangen

Ziet er allemaal super netjes uit. De kwaliteit is zoveel beter dan in de supermarkt.
- De Haag

lekker en verantwoord vlees

Bij familie kennis gemaakt met het heerlijke, malse en verantwoorde vlees van deze slager. Nu heb ik zelf de diamanthaas en ossenhaaspuntjes besteld. Binnen een dag thuis [...]
- Den Haag

Gedeeltelijk ontdooid vlees door slechte verpakking

Hier voorheen tot tevredenheid besteld; juist omdat het vlees goed verpakt werd verstuurd.Bij mijn laatste bestelling een gedeelte vh vlees niet meer bevroren.Na reclamatie [...]
- Brielle

Uitstekende ervaring

Zeer mooi en kwalitatief vlees en was zeer goed verpakt zodat het vlees zeker vers en koel bleef. Ik zou zo zeggen dank u wel en [...]
- PEER

Top kwaliteit met goede prijs-kwaliteit verhouding

Heel breed aanbod Super makkelijk bestellen Top kwaliteit vlees
- Apeldoorn

Goed verpakt vlees

Heerlijk vlees, goed koud ontvangen in een milieuvriendelijke verpakking.
- Nijmegen

Mooi vlees, al wel wat aan de (kamer)temperatuur bij aflevering.

Vlees is mooi, maar de koeling van de bezorger(gewoon bestelbusje) liet te wensen over. Een deel van het vlees was in het ongekoelde busje al [...]
- Waddinxveen

Super vlees mooi verpakt en snel geleverd

Goed vlees zeer snel geleverd onwijs goed verpakt
- Wieringerwaard

Goed, betaalbaar vlees en snel in huis

Goede service, ruime keuze, betaalbaar vlees en heel snel in huis. Goed verpakt.
- Venray
2538 klanten waarderen ons gemiddeld met een 9.3/10
Showing all 3 results
Rib roast XXL
vanaf
42,50
Rib roast
vanaf
7,75
Cote-de-Boeuf
vanaf
32,50

Côte de boeuf kopen

Genieten van horecakwaliteit vlees voor een fractie van de prijs? Dan zit u bij Internetslagerij.nl goed. Door groot in te kopen bij onze leverancier kunnen we een constant lage prijs voor ons vlees garanderen. U plaatst uw bestelling heel makkelijk via onze webshop. Voer al uw gegevens in, kies uw betaalmethode en klaar is Kees! Nu hoeft u alleen maar te wachten op uw verse vlees. Bestelt u voor 12:00 uur? Dan geniet u morgen al van een heerlijk malse Côte de boeuf op uw bord.

Over onze Côte de boeuf

Onze Côte de boeuf is verpakt volgens het wet-aging-principe. Deze Amerikaanse term staat voor het rijpen van vlees in een vacuümzak. Het vlees is dan verpakt in een speciale stevige plastic zak die vacuüm getrokken wordt. Daarmee verlengen we de houdbaarheid aanzienlijk. Ook ontstaat er op deze manier nauwelijks gewichtsverlies. De enzymen in het vlees worden in de zak afgebroken en bevorderen de malsheid. Dat noemen we een win-winsituatie.

Côte de boeuf bereiden

Een Côte de boeuf komt het beste tot zijn recht op een barbecue. Voor een mooi stuk vlees waar iedereen begint te watertanden volgt u de volgende bereidingswijze:

Stap 1. Voorbereiden

Haal de Côte de boeuf een paar uur voor de bereiding uit de koelkast, zodat hij op kamertemperatuur kan komen. Steek ondertussen de barbecue aan en wacht tot de briketten bedekt zijn met een grijze laag. Hieraan kunt u zien dat de barbecue heet genoeg is voor uw Côte de boeuf.

Stap 2. Braden

Is uw barbecue op temperatuur? Mooi. Pak nu uw Côte de boeuf en leg hem rustig op de barbecue. Draai hem ongeveer eens per minuut om en rooster het vlees tot er zich een mooie crust heeft gevormd. Let hierbij wel op dat het vlees nog sappig en rood van binnen is. Net als bij een biefstuk kunt u met de handmethode meten of de Côte de boeuf gaar genoeg is.

Bij deze methode raakt u om beurten met uw wijsvinger, middelvinger, ringvinger en pink uw duim aan. Voel daarbij met uw andere hand het gedeelte onder uw duim, bij de handpalm. Voel daarna het vlees. Komt dit overeen met uw wijsvinger of middelvinger, dan is het vlees rare tot medium en kan het van de barbecue af.

De Côte de boeuf heeft verder weinig nodig, hooguit wat peper en zout voor een optimale smaakbeleving.

Stap 3. Rusten, snijden en opdienen

Haal het vlees van de BBQ en laat het 10 minuten rusten onder een stuk aluminiumfolie. Pak het vlees nooit helemaal in, maar vouw het folie los over het vlees. Er moet als het ware een tunnel ontstaan. Vlees is een spier die ‘verkrampt’ als u het verhit. Als u het vlees even tot rust laat komen, ontspant het zich en is het een stuk malser dan wanneer u het direct snijdt en opeet.

Pak na 10 minuten een vlijmscherp mes en snijd het vlees in mooie plakken.

Ander mals vlees van Internetslagerij.nl

U kunt voor al uw soorten vlees bij ons terecht en u betaalt altijd de beste prijs voor horecakwaliteitsvlees. Kies uit onder andere:

Of bekijk onze aanbiedingen voor extra scherpe prijzen!

Vragen? We helpen u graag

Heeft u vragen over onze côte de boeuf producten of wilt u weten welk vlees het beste past bij uw wensen? Neem dan contact met ons op. We zijn te bereiken via info@internetslagerij.nl. Wilt u direct antwoord op uw vraag, bel ons via 055 5214353.

LET OP: DEZE WEEK IS VOLGEBOEKT, LEVERING WEER VANAF MAANDAG 6 SEPTMBER

EXCUSES VOOR HET ONGEMAK

Winkelwagen
  • No products in the cart.