Gratis bezorging v.a. €65,-
  Voor 23:59 besteld, morgen in huis*
  Onze pakketten worden verstuurd maandag t/m vrijdag
  3650 afhaallocaties in Nederland en België

Côte de boeuf

De Côte de boeuf is een andere benaming voor een rib roast of steak. Het is een zeer mals en smaakvol stuk vlees dat mét rib wordt weggesneden bij de ribben van de koe. Een mooi stuk Côte de boeuf bevat een fijne draad, is zacht en bevat een dun laagje vet. Als u dit op de juiste manier bereidt, geniet u van een van de beste stukken vlees.

Klantbeoordelingen

Snel progamma om te bestellen, snel geleverd.

Nog nooit vlees via het internet besteld. Goede ervaring.
- Apeldoorn

Snelle service en mooi vlees

Bestellingen worden optijd en goed gekoeld geleverd
- Zwijndrecht

Goed vlees!

Prima bezorging. Prima vlees. Zeer goed verpakt.
- Leiden

Top

Toppers
- Venray

nvt

nvt
- arnhem

Goede service

Tot nu mooi vlees ( hebben nog niet gegeten) Goed verpakt. Ingeseald ( was nog koud) maar geen koel blokken in de piepschuim bak.
- Den helder

Geweldig

Echt lekker vlees, snel geleverd, efficiënt verpakt. Ik vraag me alleen af of de koelelementen eenmalig zijn, of dat ze misschien retour gestuurd [...]
- Spijkenisse

Heerlijk vlees, perfect verpakt!

Veel keuze, was onder de indruk van de wijze waarop het verpakt en geleverd werd. Gisteren de kalfsriblappen gebruikt voor een stoofschotel, HEERLIJK ! Voor [...]
- Leeuwarden

Eerste keer besteld

Meteen raak, alles goed koel verpakt en op tijd geleverd. Zal zeker niet de laatste keer zijn
- Haarlem

Prima prijs kwaliteitverhouding

2x besteld. Snelle goede levering. Laatste bestelling bleek mijn bestelde "rub" opeens niet voorradig te zijn en is er op eigen initiatief een andere smaak toegevoegd. [...]
- Brielle

Eerste keer: top geregeld, mooi vlees

Eerste keer online vlees besteld. Mooi vlees, goede prijs, alles vacuüm verpakt en gekoeld geleverd.
- Arnhem

Goede service

Heel goed
- Kampen

Goed vlees perfect voor sous vide

Diverse stukken vlees besteld zoals varkenshaas, procureur, buikspek en nog een aantal andere soorten. Het is een eerlijke prijs voor de goede kwaliteit die je krijgt [...]
- Apeldoorn

service is super

service is super maar dan moet je wel je telefoon bij je hebben, want er was een product wat een dag later zou komen, helaas [...]
- Zutphen

De service en kwaliteit is top

Service en kwaliteit heeft een naam, internetslagerij heeft het waar gemaakt.
- Zutphen

Geweldig goede kwaliteit!!

Heerlijk en super kwaliteit vlees. Vriendelijk personeel met veel kennis van het vak. Ze helpen je graag en leveren geweldige producten. Voortaan bestellen wij ons vlees [...]
- Apeldoorn

Geweldig

Het vlees werd snel geleverd. Ik had courmet vlees besteld en het was echt heerlijk! Super mals en vers (biefstuk,ossenhaasspiesen,varkenshaas, hamburgers enz). En niet onbelangrijk betaalbaar. [...]
- Vaassen

Scherp geprijsd, slagerij kwaliteit

Verrassend goed vlees. Doen wat ze beloven...
- Hengelo

Topservice!

Snelle levering en perfect verpakt... en het vlees was heerlijk !!
- Drunen

Geweldig bedrijf

Altijd goed, zeer tevreden klant
- Vianen

Goed

Jammer dat de ossobuco niet al dezelfde grote moten zijn
- Groede

Kwalitatief goed en net vlees

Het vlees was goed. Bestellen zeker nog wel een keer weer wat hier. Hoop alleen wel dat het bezorgen dan wel lukt. Maar dat ligt [...]
- Hasselt

Vlees was ontzettend goed, bestel proces gemakkelijk en de bezorging keuring in orde.

Zeer goed verpakt vlees, erg smakelijk vlees, en wat ik misschien nog wel het prettigste vind is de vriendelijke bezorging en de GPS tracker die [...]
- Capelle aan den IJssel

Prima vlees en snelle levering

Prima vlees en snelle levering. Hoewel een artikel was niet op voorraad was werd dit opgelost door het bij lokale poelier te halen. Aanrader!
- Amsterdam

Prima speklappen!!

Prima vlees lekker speklap
- Alblaserdam
2008 klanten waarderen ons gemiddeld met een 9.3/10
Showing all 2 results
Rib roast
Rib roast XXL

Côte de boeuf kopen

Genieten van horecakwaliteit vlees voor een fractie van de prijs? Dan zit u bij Internetslagerij.nl goed. Door groot in te kopen bij onze leverancier kunnen we een constant lage prijs voor ons vlees garanderen. U plaatst uw bestelling heel makkelijk via onze webshop. Voer al uw gegevens in, kies uw betaalmethode en klaar is Kees! Nu hoeft u alleen maar te wachten op uw verse vlees. Bestelt u voor 12:00 uur? Dan geniet u morgen al van een heerlijk malse Côte de boeuf op uw bord.

Over onze Côte de boeuf

Onze Côte de boeuf is verpakt volgens het wet-aging-principe. Deze Amerikaanse term staat voor het rijpen van vlees in een vacuümzak. Het vlees is dan verpakt in een speciale stevige plastic zak die vacuüm getrokken wordt. Daarmee verlengen we de houdbaarheid aanzienlijk. Ook ontstaat er op deze manier nauwelijks gewichtsverlies. De enzymen in het vlees worden in de zak afgebroken en bevorderen de malsheid. Dat noemen we een win-winsituatie.

Côte de boeuf bereiden

Een Côte de boeuf komt het beste tot zijn recht op een barbecue. Voor een mooi stuk vlees waar iedereen begint te watertanden volgt u de volgende bereidingswijze:

Stap 1. Voorbereiden

Haal de Côte de boeuf een paar uur voor de bereiding uit de koelkast, zodat hij op kamertemperatuur kan komen. Steek ondertussen de barbecue aan en wacht tot de briketten bedekt zijn met een grijze laag. Hieraan kunt u zien dat de barbecue heet genoeg is voor uw Côte de boeuf.

Stap 2. Braden

Is uw barbecue op temperatuur? Mooi. Pak nu uw Côte de boeuf en leg hem rustig op de barbecue. Draai hem ongeveer eens per minuut om en rooster het vlees tot er zich een mooie crust heeft gevormd. Let hierbij wel op dat het vlees nog sappig en rood van binnen is. Net als bij een biefstuk kunt u met de handmethode meten of de Côte de boeuf gaar genoeg is.

Bij deze methode raakt u om beurten met uw wijsvinger, middelvinger, ringvinger en pink uw duim aan. Voel daarbij met uw andere hand het gedeelte onder uw duim, bij de handpalm. Voel daarna het vlees. Komt dit overeen met uw wijsvinger of middelvinger, dan is het vlees rare tot medium en kan het van de barbecue af.

De Côte de boeuf heeft verder weinig nodig, hooguit wat peper en zout voor een optimale smaakbeleving.

Stap 3. Rusten, snijden en opdienen

Haal het vlees van de BBQ en laat het 10 minuten rusten onder een stuk aluminiumfolie. Pak het vlees nooit helemaal in, maar vouw het folie los over het vlees. Er moet als het ware een tunnel ontstaan. Vlees is een spier die ‘verkrampt’ als u het verhit. Als u het vlees even tot rust laat komen, ontspant het zich en is het een stuk malser dan wanneer u het direct snijdt en opeet.

Pak na 10 minuten een vlijmscherp mes en snijd het vlees in mooie plakken.

Ander mals vlees van Internetslagerij.nl

U kunt voor al uw soorten vlees bij ons terecht en u betaalt altijd de beste prijs voor horecakwaliteitsvlees. Kies uit onder andere:

Of bekijk onze aanbiedingen voor extra scherpe prijzen!

Vragen? We helpen u graag

Heeft u vragen over onze côte de boeuf producten of wilt u weten welk vlees het beste past bij uw wensen? Neem dan contact met ons op. We zijn te bereiken via info@internetslagerij.nl. Wilt u direct antwoord op uw vraag, bel ons via 055 5214353.