Gratis bezorging v.a. €65,-
  Voor 12:00 besteld, morgen in huis*
  Onze pakketten worden verstuurd maandag t/m donderdag
  3650 afhaallocaties in Nederland en België

Côte de boeuf

De Côte de boeuf is een andere benaming voor een rib roast of steak. Het is een zeer mals en smaakvol stuk vlees dat mét rib wordt weggesneden bij de ribben van de koe. Een mooi stuk Côte de boeuf bevat een fijne draad, is zacht en bevat een dun laagje vet. Als u dit op de juiste manier bereidt, geniet u van een van de beste stukken vlees.

Klantbeoordelingen

Lekker vlees met snelle levering

Ik kreeg een smoker cadeau op zaterdag, bestelde die avond vlees en kon het maandagochtend ophalen. Topservice!
- Apeldoorn

Gewoon topkwaliteit vlees eten, maar dan thui

Entrecote en de zwartpootkip besteld. Beide zeer smakelijk, kwaliteit ten top!
- Apeldoorn

Tegenvallend product

Producten waren half ontdooid bij aankomst en de kip zelfs nog slechts twee dagen houdbaar. Hierdoor moesten we een aantal producten al op korte termijn [...]
- Hoofddorp

Snelle levering, professioneel verpakt

Ik bestel altijd mijn procureur hier. Het is goedkoper dan bij de slager en het vlees is van goede kwaliteit. Daarbij wordt het gekoeld geleverd [...]
- Den haag

Altijd op tijd, altijd goed vlees, prima service

Het vlees is altijd super goed qua kwaliteit en smaak, zowel afhalen als laten bezorgen is tot nu toe altijd vlekkeloos gegaan. Het is misschien wel [...]
- Driebergen

Super verse producten

De producten die je besteld super vers en gekoeld geleverd , ook het contact met de slagerij is super
- Gorinchem

Net, snel en keurig afgeleverd

alles goed verpakt..en goed koel verpakt en gehouden, netjes op de hoogte gehouden, wanneer het geleverd wordt
- Hoorn

Mooi vlees goede kwaliteit

Snel en mooi verpakt in een koeldoos ontvangen
- Maasdijk

Al het vlees is zo machtig mals!

Een luxe bbq pakket besteld! In 1 woord: Geweldig!! Al het vlees is zo mals,je staat er versteld van! Ook de marinade van het vlees is werkelijk waar [...]
- Vaassen

Top vlees

aanrader
- Apeldoorn

Topkwaliteit

Lekkere Ribeye (Australian) en zalm.
- Apeldoorn

ZEER GOEDE KWALITEIT VLEES

Vlees perfect verpakt. Zeer snelle levering. Komt goed gekoeld aan op afleveringadres.
- Amsterdam

Super blij met elk stukje vlees wat ik van de internetslagerij krijg!

Super goed geregeld met levering dat je het op eigen datum kunt laten leveren en zo. Prijs kwaliteit is ook goed. Altijd weer blij als [...]
- Nijkerk

Onze vaste slager geworden

Altijd goed, inmiddels onze vaste slager.
- Zwolle

De kwaliteit is echt goed

super ervaren...heerlijk vlees zoals van de keuslager.
- ede

Snel, gemakkelijk, goede kwalitet

Nog nooit teleurgesteld
- Driehuis

ben van jullie kant erg tevreden

Maar dat ze het niet thuis afgeleverd hadden , moeten ze niet nog een keer doen.Zou ik het niet beter kunnen aantekenen dan kan ik [...]
- Daarle

Lekker stukkie vlees, voor schappelijke prijs!

Makkelijk te bestellen, prettig om op te halen. Goed vlees, scherpe prijs!
- Apeldoorn

Super

Kwaliteit, met zorg verstuurd (gekoeld en snel) en transparant. Met transparant bedoel ik dat de gewichten kloppen. Bij andere online slagers/bedrijven was dit niet het [...]
- van Sas

Top... snel goed... gewoon top

Vrijdag ochtend besteld, smiddag afgehaald. Top kwaliteit tegen schappelijke prijs, zeker voor herhaling vatbaar. Gr fam. Pietza lieren
- Lieren

Prima!

Tot nu toe prima. Heb nu voor het eerst 2 soorten vlees besteld. Goed op datum geleverd en kwaliteit lijkt heel goed te zijn. De [...]
- Rotterdam

Top

Snelle levering goede kwaliteit vlees, degelijk verpakt. Gq zo door.
- Nieuwe Pekela

zoals vroeger bij mijn ouders

Soms proef ik in vlees iets fijns, dat me aan vroeger doet denken, toen mijn moeder nog voor haar gezin kookte. Dat is een halve [...]
- België, Zoersel

Heerlijk, bijzonder vlees voor redelijke prijzen

Heb nu twee keer bij Internetslagerij.nl besteld. Beide keren zeer goed bevallen, alles volgens afspraak gegaan en echt waar je voor je geld. O.a. de [...]
- Montfoort

Snelle levering en goed vlees

Op woensdagavond besteld, vrijdagmiddag in huis. Prima prijs voor lekker vlees!
- Enschede
1467 klanten waarderen ons gemiddeld met een 9.3/10
Showing all 2 results
Rib roast
Rib roast XXL

Côte de boeuf kopen

Genieten van horecakwaliteit vlees voor een fractie van de prijs? Dan zit u bij Internetslagerij.nl goed. Door groot in te kopen bij onze leverancier kunnen we een constant lage prijs voor ons vlees garanderen. U plaatst uw bestelling heel makkelijk via onze webshop. Voer al uw gegevens in, kies uw betaalmethode en klaar is Kees! Nu hoeft u alleen maar te wachten op uw verse vlees. Bestelt u voor 12:00 uur? Dan geniet u morgen al van een heerlijk malse Côte de boeuf op uw bord.

Over onze Côte de boeuf

Onze Côte de boeuf is verpakt volgens het wet-aging-principe. Deze Amerikaanse term staat voor het rijpen van vlees in een vacuümzak. Het vlees is dan verpakt in een speciale stevige plastic zak die vacuüm getrokken wordt. Daarmee verlengen we de houdbaarheid aanzienlijk. Ook ontstaat er op deze manier nauwelijks gewichtsverlies. De enzymen in het vlees worden in de zak afgebroken en bevorderen de malsheid. Dat noemen we een win-winsituatie.

Côte de boeuf bereiden

Een Côte de boeuf komt het beste tot zijn recht op een barbecue. Voor een mooi stuk vlees waar iedereen begint te watertanden volgt u de volgende bereidingswijze:

Stap 1. Voorbereiden

Haal de Côte de boeuf een paar uur voor de bereiding uit de koelkast, zodat hij op kamertemperatuur kan komen. Steek ondertussen de barbecue aan en wacht tot de briketten bedekt zijn met een grijze laag. Hieraan kunt u zien dat de barbecue heet genoeg is voor uw Côte de boeuf.

Stap 2. Braden

Is uw barbecue op temperatuur? Mooi. Pak nu uw Côte de boeuf en leg hem rustig op de barbecue. Draai hem ongeveer eens per minuut om en rooster het vlees tot er zich een mooie crust heeft gevormd. Let hierbij wel op dat het vlees nog sappig en rood van binnen is. Net als bij een biefstuk kunt u met de handmethode meten of de Côte de boeuf gaar genoeg is.

Bij deze methode raakt u om beurten met uw wijsvinger, middelvinger, ringvinger en pink uw duim aan. Voel daarbij met uw andere hand het gedeelte onder uw duim, bij de handpalm. Voel daarna het vlees. Komt dit overeen met uw wijsvinger of middelvinger, dan is het vlees rare tot medium en kan het van de barbecue af.

De Côte de boeuf heeft verder weinig nodig, hooguit wat peper en zout voor een optimale smaakbeleving.

Stap 3. Rusten, snijden en opdienen

Haal het vlees van de BBQ en laat het 10 minuten rusten onder een stuk aluminiumfolie. Pak het vlees nooit helemaal in, maar vouw het folie los over het vlees. Er moet als het ware een tunnel ontstaan. Vlees is een spier die ‘verkrampt’ als u het verhit. Als u het vlees even tot rust laat komen, ontspant het zich en is het een stuk malser dan wanneer u het direct snijdt en opeet.

Pak na 10 minuten een vlijmscherp mes en snijd het vlees in mooie plakken.

Ander mals vlees van Internetslagerij.nl

U kunt voor al uw soorten vlees bij ons terecht en u betaalt altijd de beste prijs voor horecakwaliteitsvlees. Kies uit onder andere:

Of bekijk onze aanbiedingen voor extra scherpe prijzen!

Vragen? We helpen u graag

Heeft u vragen over onze côte de boeuf producten of wilt u weten welk vlees het beste past bij uw wensen? Neem dan contact met ons op. We zijn te bereiken via info@internetslagerij.nl. Wilt u direct antwoord op uw vraag, bel ons via 055 5214353.