Gratis bezorging v.a. €65,-
  Voor 23:59 besteld, morgen in huis*
  Onze pakketten worden verstuurd maandag t/m vrijdag
  3650 afhaallocaties in Nederland en België

Côte de boeuf

De Côte de boeuf is een andere benaming voor een rib roast of steak. Het is een zeer mals en smaakvol stuk vlees dat mét rib wordt weggesneden bij de ribben van de koe. Een mooi stuk Côte de boeuf bevat een fijne draad, is zacht en bevat een dun laagje vet. Als u dit op de juiste manier bereidt, geniet u van een van de beste stukken vlees.

Klantbeoordelingen

super lekker en snel geleverd

prima vlees
- stadskanaal

Kwaliteit vlees.

Uitstekende verpakking. Smaakvol vlees. Echt een pluim. Inmiddels al de tweede keer besteld. Mijn vaste inkoop punt geworden. Zeer tevreden.
- Geesbrug

Goeie spare ribs

Laatst spare ribs gehaald en gerookt, waren super
- Apeldoorn

Goede service en mooie kwaliteit

Bestel hier regelmatig mijn eten, met name de slow cook afdeling is populair bij ons. Binnen 24 uur aan huis, mooi gekoeld. Enige verbeterpunt zijn de [...]
- Rotterdam

de lekkerste beef

snel and lekker
- Eindhoven

Geweldige snelle service en super lekker vlees

Om je vinger bij op te eten
- Epe

OK

The product is of good quality, but the delivery is subpar. The delivery schedule is bad (past 18h), it also got delayed to the following work [...]
- Rotterdam

Perfecte kwaliteit van vlees

Het vlees was goed en koel verpakt. Levering goed op tijd. Al enkele keren bestellingen ontvangen zonder poblemen
- amsterdam

Verrassend goed...

Alle keurig en snel ontvangen. Vlees is goed en het ziet er allemaal keurig verzorgd uit.
- Dordrecht

Goed vlees

.
- Veenendaal

Blij!

Geweldig! En snel geleverd! Zeer positief! Maakt wat ze schrijven waar!
- H.H.W

Wederom prima vlees

Vaker besteld en altijd goed. Goede prijs voor kwaliteit vlees. Hert/diamanthandel/ossenhaas Erg lekker.
- Dodewaard

Super vlees !

Al diverse keren besteld en wij willen niks anders meer. Super vlees, goed verpakt en op de aangegeven dag bezorgd. top !
- Alkmaar

Prima, niets negatiefs te melden over deze leverancier!

Duidelijke communicatie, goed verpakte zending, aflevering volgens afspraak!
- Heemstede

Lekker vlees!

Het vlees was echt heerlijk. En alles was echt super netjes verpakt! Dus ik ga zeker nog een keer bestellen!
- Wezep

Uitstekende kwaliteit en snel geleverd

Op maandag om 13:00 uur besteld en om 16:00 uur afgehaald. Alles stond keurig klaar. Inmiddels een deel geserveerd en de kwaliteit van het vlees is [...]
- Utrecht

Zeer goed stuk vlees tegen prima prijs

Heerlijk stuk pecanha besteld. Snel en goed gekoeld geleverd
- Wijchen

Snel en uitstekende prijs/prestatie verhouding

De snelheid waarmee de opdracht werd uitgevoerd, de kwaliteit, prijs en vriendelijke hulp heeft op mij indruk gemaakt.
- Apeldoorn

Top

Top
- Alphen Aan Den Rijn

Super ervaren

Meerdere keren besteld, altijd goed. Nu met de nieuwe verpakking heb ik minder afval en het ziet er nog steeds perfect geleverd uit.
- Heemstede

Keurige website, goed vlees en snelle verzending

Duidelijke website met de nodige informatie. Het vlees is van goede kwaliteit tegen een scherpe prijs. Verzending is razendsnel. Kortom zij komen de afspraken na.
- IJsselstein

Overzichtelijk, goede producten en snelle levering

De website is overzichtelijk en makkelijk in gebruik. Voldoende variatie in producten, na bestellen volgt de snelle levering. Ik ga zeker nog meer bestellen.
- Barendrecht

Heerlijk!

Zeer goed mooi vlees restaurant waardig
- Ruinen

Goed verzorgde levering van onze bestelling.

Afgeleverd zoals besteld, vlees ziet er mooi uit en gisteren het eerste ervan gegeten, de kwaliteit was prima.
- Oost West en Middelbeers

Alles keurig netjes en op tijd ontvangen

De producten waren super goed gekoeld geleverd. Het vlees is heerlijk en netjes verpakt.
- Groningen
1646 klanten waarderen ons gemiddeld met een 9.3/10
Showing all 2 results
Rib roast
Rib roast XXL

Côte de boeuf kopen

Genieten van horecakwaliteit vlees voor een fractie van de prijs? Dan zit u bij Internetslagerij.nl goed. Door groot in te kopen bij onze leverancier kunnen we een constant lage prijs voor ons vlees garanderen. U plaatst uw bestelling heel makkelijk via onze webshop. Voer al uw gegevens in, kies uw betaalmethode en klaar is Kees! Nu hoeft u alleen maar te wachten op uw verse vlees. Bestelt u voor 12:00 uur? Dan geniet u morgen al van een heerlijk malse Côte de boeuf op uw bord.

Over onze Côte de boeuf

Onze Côte de boeuf is verpakt volgens het wet-aging-principe. Deze Amerikaanse term staat voor het rijpen van vlees in een vacuümzak. Het vlees is dan verpakt in een speciale stevige plastic zak die vacuüm getrokken wordt. Daarmee verlengen we de houdbaarheid aanzienlijk. Ook ontstaat er op deze manier nauwelijks gewichtsverlies. De enzymen in het vlees worden in de zak afgebroken en bevorderen de malsheid. Dat noemen we een win-winsituatie.

Côte de boeuf bereiden

Een Côte de boeuf komt het beste tot zijn recht op een barbecue. Voor een mooi stuk vlees waar iedereen begint te watertanden volgt u de volgende bereidingswijze:

Stap 1. Voorbereiden

Haal de Côte de boeuf een paar uur voor de bereiding uit de koelkast, zodat hij op kamertemperatuur kan komen. Steek ondertussen de barbecue aan en wacht tot de briketten bedekt zijn met een grijze laag. Hieraan kunt u zien dat de barbecue heet genoeg is voor uw Côte de boeuf.

Stap 2. Braden

Is uw barbecue op temperatuur? Mooi. Pak nu uw Côte de boeuf en leg hem rustig op de barbecue. Draai hem ongeveer eens per minuut om en rooster het vlees tot er zich een mooie crust heeft gevormd. Let hierbij wel op dat het vlees nog sappig en rood van binnen is. Net als bij een biefstuk kunt u met de handmethode meten of de Côte de boeuf gaar genoeg is.

Bij deze methode raakt u om beurten met uw wijsvinger, middelvinger, ringvinger en pink uw duim aan. Voel daarbij met uw andere hand het gedeelte onder uw duim, bij de handpalm. Voel daarna het vlees. Komt dit overeen met uw wijsvinger of middelvinger, dan is het vlees rare tot medium en kan het van de barbecue af.

De Côte de boeuf heeft verder weinig nodig, hooguit wat peper en zout voor een optimale smaakbeleving.

Stap 3. Rusten, snijden en opdienen

Haal het vlees van de BBQ en laat het 10 minuten rusten onder een stuk aluminiumfolie. Pak het vlees nooit helemaal in, maar vouw het folie los over het vlees. Er moet als het ware een tunnel ontstaan. Vlees is een spier die ‘verkrampt’ als u het verhit. Als u het vlees even tot rust laat komen, ontspant het zich en is het een stuk malser dan wanneer u het direct snijdt en opeet.

Pak na 10 minuten een vlijmscherp mes en snijd het vlees in mooie plakken.

Ander mals vlees van Internetslagerij.nl

U kunt voor al uw soorten vlees bij ons terecht en u betaalt altijd de beste prijs voor horecakwaliteitsvlees. Kies uit onder andere:

Of bekijk onze aanbiedingen voor extra scherpe prijzen!

Vragen? We helpen u graag

Heeft u vragen over onze côte de boeuf producten of wilt u weten welk vlees het beste past bij uw wensen? Neem dan contact met ons op. We zijn te bereiken via info@internetslagerij.nl. Wilt u direct antwoord op uw vraag, bel ons via 055 5214353.