Voor 10:00 uur besteld, vanavond in huis
  Eenvoudig online vlees bestellen
  Levering in NL en BE
  Gratis bezorging vanaf € 75,-

Jans regio rund

PRACHTIG VEE

Eerlijk Limousin vlees van Jans Regio Rund. Een korte keten in eigen hand, met de hoogst mogelijke zorg voor dierenwelzijn.

JANS REGIO RUND

Hier doen we het voor
Eerlijke, Twentse streekproducten. Vlees van dieren met een goed leven, die gezonde voeding krijgen en zo min mogelijk stress. Met respect voor de mooie natuur en behoud van het milieu.

Jans regio rund
Boerderijen in Mander, Twente en Stadtlohn, Münsterland, in een straal van 20 km rond het slachtbedrijf in Oldenzaal, hebben de koppen bijeen gestoken om hoogwaardig vlees te leveren met minimale CO2-impact. We noemen het Jans regio rund.

De Limousin
Jans regio rund levert vlees van het vleesras Grand Limousin. Dit stevige rund, ontstaan rond Limoges in de 19de eeuw, werd zowel voor zijn vlees als voor zijn trekkracht gebruikt. Limousins zijn prachtig rood van kleur en hebben opvallend lange hoorns. Een leven als een koe in Frankrijk… Jans regiorund-koeien hebben bij ons in de regio een mooi leven: de hele dag buiten, lekker grazen. En is het weer er niet naar, dan lopen ze zelf de stal in, om te schuilen voor de regen of de zon.

Heerlijk
Limousinvlees is zacht van smaak en mooi van structuur. Tijdens de afmest periode van circa 150 dagen worden de dieren bijgevoerd met hooi, mais, stro en lijnzaad. Vooral lijnzaad zorgt voor de malsheid en de zachte smaak. Het is algemeen bekend: Franse topchefs koken het liefst met Limousin.

Een korte keten in eigen hand, met de hoogst mogelijke zorg voor dierenwelzijn. Voor een puur stuk (h)eerlijk rundvlees. Eet smakelijk!

  • Internetslagerij.nl hanteert een minimum orderbedrag van € 25,-
Showing all 9 results

Met een goed gevoel genieten van eerlijk rundvlees

Runderen zijn prachtige dieren, ze behoren met respect behandeld te worden. Bij alles wat we doen in onze keten moet het welzijn van de dieren voorop staan. Dit geldt voor alle betrokken schakels: De vleesveefokker, het mestbedrijf, de vee transporteur en het slachthuis in Oldenzaal.

De geselecteerde runderen worden in de regio Twente en net over de grens in Duitsland 5 maanden afgemest. De afstand is maximaal 45 minuten tot het slachthuis in Oldenzaal.

DE 5 GARANTIES VAN JAN REGIO RUND

  1. Respect voor het dier
  2. Ruime diervriendelijke stallen
  3. ‘s Zomers de koeien in de wei
  4. Kalfjes zogen bij de moederkoe
  5. Kleinschalig slachthuis in Oldenzaal

Meer informatie: https://www.vitwente.nl/dierenwelzijn/

Supersnelle levering

We staan bekend om ons fantastische vlees voor mooie prijzen, maar ook onze verzending is optimaal geregeld. Iedere bestelling bij de Internetslagerij wordt met veel liefde voor je klaargemaakt en ingepakt. Het vlees wordt geleverd in hoogwaardige isolatiezakken met speciale koelelementen. Het vlees blijft dan goed gekoeld. We proberen hiermee zoveel mogelijk afscheid te nemen van de grote piepschuim EPS boxen, wat veel ruimte en onnodig afvalverwerking scheelt. Omdat we tegenwoordig verzenden met Same Day Delivery zijn de pakketten nog maar maximaal 10 uur onderweg.

Als u voor 23:59 uur een bestelling plaatst, dan verzenden wij hem direct de volgende dag. Same day delivery, uw pakket wordt s’morgens met zorg voor u bereid en diezelfde dag (tussen 17.00 uur en 22.00 uur) bij u thuis afgeleverd. U ontvangt een track and trace-code om de levering en tijd van uw bestelling bij te houden. Bestellingen boven de € 65,- bezorgen we ook nog gratis.

Winkelwagen
  • Internetslagerij.nl hanteert een minimum orderbedrag van € 25,-