Voor 10:00 uur besteld, vanavond in huis
  Eenvoudig online vlees bestellen
  Levering in NL en BE
  Gratis bezorging vanaf € 75,-

Eerlijk vlees

Eerlijk vlees koopt u bij de Internetslagerij. Wij kiezen bewust voor een beter leven voor dier, mens en milieu. Wat dit betekent? Verantwoord vlees zonder onnodige toevoegingen en aandacht voor welzijn en kwaliteit. Klinkt dit goed? Bekijk het uitgebreide assortiment, want eerlijk vlees koopt u bij ons!

 

Showing all 20 results

Waarom eerlijk vlees kopen?

Er bestaan meerdere redenen om eerlijk vlees te kopen. Te beginnen bij het dierenwelzijn. Wij vinden het belangrijk dat de dieren een gezond leven leiden, waarin ze goed te eten krijgen en veel kunnen bewegen. Zo zitten de dieren niet opgesloten in een kleine ruimte, maar kunnen ze de hele dag grazen in de mooie natuur. 

We kunnen ons voorstellen dat u wilt weten waar wij ons eerlijke vlees vandaan halen, voordat u het koopt. Respect voor de natuur en behoud van het milieu zijn belangrijk voor ons, maar ook voor de boerderijen waar wij mee samenwerken. Wij geloven namelijk dat een beter leven leidt tot een beter stuk vlees. 

Verantwoord genieten van eerlijk natuurvlees

Wij dragen graag bij aan een betere toekomst en dat begint bij het vlees dat wij verkopen. Daarom hebben wij eerlijk vlees toegevoegd aan ons assortiment. We werken hiervoor samen met partners die wij vertrouwen, zodat u kunt rekenen op de beste kwaliteit. De dieren krijgen de zorg en de aandacht die ze verdienen. 

Het gaat om puur vlees, zonder onnodige toevoegingen. Vaak worden er additieven toegevoegd voor een sterkere smaak, langere houdbaarheid en een volle kleur. Koopt u eerlijk vlees? Dan is dit niet nodig. De beweging en het voedsel zijn niet alleen goed voor het dier, maar het zorgt er tevens voor mals en smaakvol vlees. Proef het zelf en bestel online ons natuurvlees. 

Minimale impact, maar maximale smaak

Wij werken met eerlijke streekproducten. De boeren zetten zich iedere dag opnieuw in om kwaliteitsvlees te leveren met een minimale CO2-impact. Dit doen zij door te investeren in de leefomstandigheden van de dieren, maar ook door goed na te denken over transport, bemesting en de voeding van de dieren. 

Een betere wereld start bij betere keuzes. Kies daarom bewust voor vlees van goede kwaliteit. Wij garanderen dat ons vlees komt van dieren die een eerlijk leven hebben gehad en 100% vrij zijn van kunstmatige toevoegingen en antibiotica. Oftewel puur natuur en een korte keten, zodat u kunt genieten van de maximale smaak van ons vlees, maar dan met een minimale impact op het milieu. 

Kies uit verschillende vleessoorten

Als internetslagerij bieden wij uiteraard de keuze uit verschillende stukken vlees. Allemaal verantwoord en van de beste kwaliteit. Zo halen we ons rundvlees, Jan’s Regio Rund, bij een lokale boer uit Twente. Het vlees komt van de Grand Limousin runderen, die bekend staan om de zachte smaak en de mooie structuur. Zeker het proberen waard. 

Ons varkensvlees komt van Stichting de Wroetstal. Het wroetvarken komt aan zijn naam doordat ze veel ruimte hebben om lekker te wroeten. Bekijk snel het aanbod en bestel online uw eerlijke stukje vlees. U kunt verder kiezen voor Puur Hollandse kip. Dit vlees halen wij bij betrouwbare pluimveehouders, zodat wij er zeker van zijn dat de dieren een goede verzorging hebben gehad. 

Bestel uw vlees eenvoudig en verantwoord online

Tegenwoordig hoeft u het huis niet meer uit om een verantwoord stuk vlees te kopen. Wij vinden kwaliteit erg belangrijk. Niet alleen van de producten, maar ook van de levering. De bestellingen worden daarom met liefde ingepakt, waarbij we gebruikmaken van hoogwaardige isolatiezakken met speciale koelelementen. Zo wordt de bestelling vers bij u thuis afgeleverd. Uiteraard kunt u het pakket met eerlijk vlees ook in Apeldoorn ophalen. 

Heeft u vragen over ons assortiment of over onze werkwijze? Neem contact met ons op en we vertellen u graag meer over ons verantwoorde aanbod. Heeft u al trek? Plaats snel een bestelling en ontvang uw pakket met eerlijk vlees!

Winkelwagen