Sukadelappen
Hoeveelheid: ca. 500 g. per 2 stuks
- Herkomst: EU
- Leveringsconditie: Diepvries
- Bewaaradvies: Maximaal 4°C. Geschikt om in te vriezen
Draadjesvlees van Oma
Tip van Oma: Vaak is dit gerecht de tweede dag nog lekkerder, dus maak gerust een dubbele portie! Bovendien bevat rundvlees veel eiwitten, wat het niet alleen heerlijk, maar ook voedzaam maakt. Een klassieker die altijd in de smaak valt!
€ 13,95 incl. BTW
Voor 23:59 besteld, morgen in huis!
Op voorraad
- Klantenbeoordeling 9.2/10 uit 4649 reviews
- Bestel voor 23:59 uur en ontvang je bestelling de volgende werkdag.
- Horecavlees rechtstreeks vanuit onze horecaslagerij bij u thuis bezorgd.
- Same Day delivery*
- Optimaal gekoeld, verpakt in isolatie met droogijs en ijspacks.
Beschrijving
Sukadelappen – Runderstoofvlees
Stoofvlees is de perfecte keuze voor een rijke, smaakvolle maaltijd. Door het vlees op laag vuur en langzaam te garen, komt de smaak volledig tot zijn recht en wordt het vlees heerlijk mals. Tijdens het sudderen breken stoffen zoals collageen en elastine af, waardoor het vlees smelt in je mond.
Hoeveelheid: Ca. 500 g per 2 stuks
Herkomst: EU
Leveringsconditie: Diepvries
Bewaaradvies: Maximaal 4°C. Geschikt om in te vriezen
Wat maakt dit vlees bijzonder?
Door de vezelige structuur van rundvlees valt het na het sudderen heerlijk uit elkaar in draadjes, wat zorgt voor de klassieke stoofvleeservaring. Maak van je maaltijd een feest en geniet van een authentieke stoofpot, ideaal voor een gezellige avond.
Ingrediënten 4 personen
500 gram sukadelapjes of riblappen
scheutje azijn of rode wijn
2 plakken ontbijtkoek
1 ui
mosterd
1 laurierblaadje
3 kruidnagels
peper
zout
appelstroop
Bereidingswijze
Smeer het vlees in met wat zout, de peper en de mosterd en braad het aan beide zijden bruin. Voeg daarna wat water en een scheutje azijn of rode wijn toe. Je kunt in plaats van water en wijn ook enkel wijn, of een flesje ? bruin – bier gebruiken. Voeg de ui – in stukken gesneden – het laurierblaadje, de kruidnagel en een flinke schep appelstroop toe. Verkruimel tot slot de plakken ontbijtkoek boven de pan, deze geven een heerlijke smaak aan de jus en bindt het geheel. Laat het vleesmengsel stoven tot het gaar is. Dit duurt ongeveer twee uur, maar hoe langer je het laat staan op een héél zacht vuurtje hoe beter.
Reviews
Extra informatie
Gerelateerde producten
-
Gewaardeerd 4.545045045045 uit 5(114)
Hamburger Black Angus
Vanaf € 2,00 -
Gewaardeerd 4.4807692307692 uit 5(27)
Kalfslever
€ 4,80 incl. BTW -
Gewaardeerd 0 uit 5(2)
Ossenhaasspies per 2 stuks vers
€ 9,50 incl. BTW -
Gewaardeerd 4.4583333333333 uit 5(48)
Kogelbiefstuk vers
€ 9,50 incl. BTW -
Gewaardeerd 0 uit 5(8)
Magere runderlappen
€ 7,95 incl. BTW -
Gewaardeerd 4.7244827586207 uit 5(31)
Kogelbiefstuk Iers vers
€ 7,95 incl. BTW -
Gewaardeerd 4.6842105263158 uit 5(22)
Entrecote vers
Vanaf € 7,95 -
Gewaardeerd 4.4444444444444 uit 5(28)
Kogelbiefstuk vers-heel
€ 37,95 incl. BTW
Uitgelichte Producten
-
Gewaardeerd 5 uit 5(1)
RIBEYE HEEL HOLSTEIN DRY AGED
Vanaf € 46,40 -
Gewaardeerd 0 uit 5(3)
RIBEYE HOLSTEIN DRY AGED
€ 20,60 -
Gewaardeerd 0 uit 5(1)
ENTRECOTE HOLSTEIN DRY AGED
Vanaf € 15,80 -
Gewaardeerd 0 uit 5(5)
Verrassingspakket 1.5 KG mix aanbieding
€ 35,00 incl. BTW









Harrekie – 30 mei 2025
Gustaaf – 16 december 2023
Nicole – 23 augustus 2023
Yvonne Pruim – 14 januari 2023
Tannetje – 23 januari 2022
Tannetje – 22 november 2021