- Internetslagerij.nl hanteert een minimum orderbedrag van € 25,-
Riblap Angus
Hoeveelheid: 500 g. per stuk vacuüm verpakt
- Herkomst: Ierland
- Leveringsconditie: Diepvries
- Bewaaradvies: Maximaal 4°C.
Maak uw eigen stoofvlees, soepvlees, hachee etc. met deze Ierse riblappen van het Angus ras.
Wij snijden deze voor u uit de rundernek.
Draadjesvlees van Oma
Vaak is dit vlees gerecht de tweede dag nog lekkerder, dus maak gerust een dubbele portie! Bovendien zitten er in rundvlees behoorlijk wat eiwitten.
€ 11,95 incl. BTW
Voor 23:59 besteld, morgen in huis!
Op voorraad
 
															 
															- Klantenbeoordeling 9.2/10 uit 4628 reviews
- Bestel voor 23:59 uur en ontvang je bestelling de volgende werkdag.
- Horecavlees rechtstreeks vanuit onze horecaslagerij bij u thuis bezorgd.
- Same Day delivery*
- Optimaal gekoeld, verpakt in isolatie met droogijs en ijspacks.
Beschrijving
Riblap Angus
Hoeveelheid: ca. 500 g. per stuk vacuüm verpakt
Perfect voor stoofvlees. Gesneden uit de Angus undernek.
Stoofvlees is de algemene benaming voor vlees dat op laag vuur gedurende lange tijd gegaard is om het mals te maken. Tijdens het sudderen worden stoffen als collageen en elastine afgebroken die het vlees stug houden. Doordat de structuur van rundvlees uit vezels bestaat, valt het na het sudderen in draden uit elkaar.
Ingrediënten 4 personen
500 gram sukadelapjes of riblappen
scheutje azijn of rode wijn
2 plakken ontbijtkoek
1 ui
mosterd
1 laurierblaadje
3 kruidnagels
peper
zout
appelstroop
Bereidingswijze
Smeer het vlees in met wat zout, de peper en de mosterd en braad het aan beide zijden bruin. Voeg daarna wat water en een scheutje azijn of rode wijn toe. Je kunt in plaats van water en wijn ook enkel wijn, of een flesje ? bruin – bier gebruiken. Voeg de ui – in stukken gesneden – het laurierblaadje, de kruidnagel en een flinke schep appelstroop toe. Verkruimel tot slot de plakken ontbijtkoek boven de pan, deze geven een heerlijke smaak aan de jus en bindt het geheel. Laat het vleesmengsel stoven tot het gaar is. Dit duurt ongeveer twee uur, maar hoe langer je het laat staan op een héél zacht vuurtje hoe beter.
Reviews
Extra informatie
Gerelateerde producten
- 
	Gewaardeerd 0 uit 5(11)Schenkel ru€ 4,75 incl. BTW
- 
	Gewaardeerd 0 uit 5(28)Runderbotten€ 7,25 incl. BTW
- 
	Gewaardeerd 4.6607142857143 uit 5(28)RundergehaktVanaf € 4,85
- 
	Gewaardeerd 0 uit 5(3)Bavette Iers heelVanaf € 19,25
- 
	Gewaardeerd 4.9166666666667 uit 5(6)Filet Mignon vers€ 11,50 incl. BTW
- 
	Gewaardeerd 4.6666666666667 uit 5(9)T-bone€ 19,95 incl. BTW
- 
	Gewaardeerd 4.76625 uit 5(32)Cote de boeuf – Rib roast€ 27,00
- 
	Gewaardeerd 4.6842105263158 uit 5(22)Entrecote versVanaf € 7,95
Uitgelichte Producten
- 
	Gewaardeerd 5 uit 5(1)RIBEYE HEEL HOLSTEIN DRY AGEDVanaf € 46,40
- 
	Gewaardeerd 0 uit 5(3)RIBEYE HOLSTEIN DRY AGED€ 20,60
- 
	Gewaardeerd 0 uit 5(1)ENTRECOTE HOLSTEIN DRY AGEDVanaf € 15,80
- 
	Gewaardeerd 0 uit 5(5)Verrassingspakket 1.5 KG mix aanbieding€ 35,00 incl. BTW



 
	 
	 
	 
	
	

 
	
 
	
 
	
 
	 
	
	


 
	
Saida – 26 april 2025
Peter – 9 april 2025
Danny – 13 februari 2025
Eddie – 4 september 2024
Jan – 28 april 2024
Saida Kouwenhoven – 9 april 2024
Sovel – 9 maart 2024
Willem van Mook – 16 december 2023
Hessel – 21 november 2023
Peter – 13 november 2023
KARIN THEUNISZ – 6 oktober 2023
Sylvia Lovecchio – 2 mei 2023
Lucienne – 24 november 2022
Arie – 3 september 2022
Arjen – 24 mei 2022
Eddie Smit – 5 januari 2022
Sander – 28 december 2021
Erwin – 25 december 2021
W.A – 29 november 2021
Mark – 16 november 2021
Hans – 15 oktober 2021