Voor 10:00 uur besteld, vanavond in huis
  Eenvoudig online vlees bestellen
  Levering in NL en BE
  Gratis bezorging vanaf € 75,-

Krullvarken

Krull varkensvlees: eerlijk vlees, voor een vriendelijke prijs

Geniet je graag op zijn tijd van een lekker stukje varkensvlees?

Zo’n lapje vlees smaakt des te lekkerder als je weet dat het varken een ‘varkens-waardig’ bestaan geleid heeft. De varkens van Krull leven in een wroetstal, waar ze fijn kunnen wroeten in een ruime stal, zoals varkens graag doen. Krull varkens zijn actief en gezond, met een hoge weerstand behoort medicijn gebruik nagenoeg tot het verleden enkel een individuele behandeling uitgezonderd. De varkenshouder streeft ernaar zoveel mogelijk gebruik te maken van granen geteeld in de regio. Zo krijg je vlees met respect voor mens, dier en milieu, tegen een eerlijke prijs.

De Stichting Maatschappelijk Bewuster Varkensvlees, producent van Krull varkensvlees, is er trots op om als eerste de Beter Leven Ster te hebben mogen ontvangen van de Dierenbescherming!

Showing all 3 results

Krull varkensvlees kopen

Van het krullvarken kunnen we verschillende stukken vlees gebruiken. Met het krulvarkensgehakt maakt u zeer smaakvolle gehaktballen. De procureurlapjes zijn fantastisch voor op de barbecue of gewoon in de pan. Kortom: een goed verzorgd varken voor het lekkerste vlees. Zo garanderen we u kwaliteitsvlees met een eerlijke en duurzame herkomst.

Varkensstal het Krullvarken

Een wroetstal geeft het varken de gelegenheid het natuurlijke wroetgedrag te vertonen. De varkens hebben meer bewegingsruimte dan in reguliere stallen. En de dikke laag strooisel zorgt voor een comfortabel ligbed waar de varkens heerlijk op kunnen rusten en in kunnen wroeten.

Wroetstal

Door de goede leefomstandigheden zijn de varkens actief en attent en vertonen hun natuurlijk wroetend gedrag. Een wroetstal is diervriendelijk en duurzaam. Hoezo? Nou, zo:

BETERE LEEFOMSTANDIGHEDEN

  • Comfortabel ligbed van houtkrullen en zaagsel om in te wroeten

  • Schone hokken, omdat de varkens bevuild strooisel zelf weg werken

  • Betere levensruimte (meer oppervlak dan in traditioneel stalsysteem)

  • Leven in relatief grote groepen (een varken is een groepsdier)

  • Stallen met grote luchtinhoud en veel daglicht

  • Minder uitstoot van ammoniak door binding met strooisel, waardoor mineralen in de akkerbouw beter benut worden

BETERE VERZORGING

  • Geen gebruik van preventieve antibiotica

  • De varkens worden niet gecastreerd

BETER VOER

  • Streven naar het zoveel mogelijk gebruik van granen die in de regio geteeld zijn

  • Vaste mest gaat naar akkerbouwers waar graan gekocht wordt, waardoor er een   kringloop ontstaat.

Afhalen bij Jans vlees te Apeldoorn

Komt u uit Apeldoorn of bent u in de buurt, kies dan voor afhalen bij Jans vlees. U betaalt dan geen verzendkosten en u ziet direct waar het vlees vandaan komt. Zien we u binnenkort?

We helpen u bij het vinden van het ideale stukje vlees

Heeft u vragen over ons wroetvarkensvlees, de kwaliteit van de stallen of een andere vlees gerichte vraag? Onze klantenservice staat elke werkdag voor u klaar. Neem contact met ons op via info@internetslagerij.nl of bel ons op 055 5214353.

 

Winkelwagen