Buikspek zonder zwoerd
Hoeveelheid: circa 1000 g. en 2000 g. stuk zonder zwoerd vacuum verpakt
- Herkomst: Holland
- Leveringsconditie: Diepvries
- Bewaaradvies: Maximaal 4°C. Geschikt om in te vriezen
Hollandse buikspek zonder zwoerd, een klassieke keuze bekend van speklapjes, diepvries geleverd aan één stuk.
Vanaf € 14,00
Voor 23:59 besteld, morgen in huis!


- Klantenbeoordeling 9.2/10 uit 4313 reviews
- Bestel voor 23:59 uur en ontvang je bestelling de volgende werkdag.
- Horecavlees rechtstreeks vanuit onze horecaslagerij bij u thuis bezorgd.
- Same Day delivery*
- Optimaal gekoeld, verpakt in isolatie met droogijs en ijspacks.
Beschrijving
Hoeveelheid: circa 1000 g. en 2000 g. stuk zonder zwoerd vacuum verpakt
- Herkomst: Holland
- Leveringsconditie: Diepvries
- Bewaaradvies: Maximaal 4°C. Geschikt om in te vriezen
Buikspek zonder zwoerd uit Holland
Onze Hollandse buikspek zonder zwoerd is een echte klassieker, bekend van de populaire speklapjes. Dit mooie stuk buikspek is zorgvuldig geselecteerd en staat voor kwaliteit en smaak.
Dankzij het ontbreken van de zwoerd is dit buikspek perfect voor diverse bereidingswijzen – van krokant gebakken speklapjes tot langzaam gegaarde gerechten waarbij de smaak volledig tot zijn recht komt. Het vlees heeft een mooie marmering, wat zorgt voor een heerlijke sappigheid en een volle smaakbeleving.
Kenmerken:
- Afkomstig van Hollandse varkens
- Zonder zwoerd, ideaal voor veelzijdige bereidingen
- Diepvries geleverd voor optimale versheid
- Perfect voor speklapjes, BBQ of langzaam garen
Bestel nu en ervaar de kwaliteit van onze ambachtelijke buikspek!
Pork Belly Burnt Ends
Een trend van de laatste tijd zijn de Pork Belly Burnt Ends. Een heerlijke rokerige en zoete snack, gemaakt van buikspek. Door het in blokjes te snijden en langzaam te roken en te garen worden de blokjes botermals en smelten ze bijna weg op je tong. Dit Pork Belly Burnt Ends recept is dan ook zeker het proberen waard!
Ingrediënten:
- 1 kilogram Buikspek (zonder zwoerd)
- 8 eetlepels BBQ Rub
- 4 eetlepels Roomboter
- 4 eetlepels Bruine Basterdsuiker
- 4 eetlepels Maple Syrup
- 8 eetlepels BBQ Saus
Overige Benodigdheden:
- BBQ met Deksel
- BBQ bestendige Ovenschaal
- Kersen Rookhout
Instructies
- Steek de BBQ aan en ga hierbij voor indirecte warmte en een temperatuur van ongeveer 130 graden.
- Haal nu het vlees uit de koeling en dep het droog met wat keukenpapier. Snijd losse stukjes vlees en vet weg en snijd het stuk buikspek daarna in gelijke blokjes van ongeveer 4 x 4 cm.
- Bestrooi de blokjes buikspek vervolgens met je BBQ Rub. Je kunt zelf een rub maken, of je favoriete rub uit onze winkel nemen. Zorg er voor dat alle kanten van de blokjes voorzien zijn van rub.
- Is de BBQ inmiddels op temperatuur? Voeg dan je rookhout toe. Kersen rookhout past goed bij de smaak van varkensvlees.
- Leg de blokjes op je BBQ rooster en sluit de BBQ met de deksel. De blokjes buikspek mogen nu 2,5 uur garen. Het enige dat je dus hoeft te doen is de temperatuur van de BBQ af en toe checken.
- Haal de blokjes buikspek na 2,5 uur van de BBQ en doe ze in een BBQ bestendige ovenschaal of aluminium wegwerp BBQ schaal.
- Verdeel nu de suiker, maple syrup en roomboter over de blokjes en zet de schaal op de BBQ. Sluit de BBQ weer met de deksel en laat deze gesloten voor 2 uur.
- Haal na 2 uur de schaal weer van de BBQ en haal de blokjes buikspek er uit. Maak je schaal schoon of neem een nieuwe schaal en doe hier de blokjes buikspek in.
- Voeg de BBQ saus toe en meng de blokjes door de saus, tot ze aan alle kanten bedekt zijn.
- Zet de schaal nog één keer op de BBQ, voor ongeveer 20 minuten, zodat de saus lekker kan karameliseren. Serveer de Pork Belly Burnt Ends vervolgens direct, met wat prikkertjes om ze uit de schaal te prikken.
Eet smakelijk!
Bron: www.vlees.nl
Receptidee: Roken van buikspek
Reviews
Extra informatie
Gewichten | 1000 g., 2000 g. |
---|
Gerelateerde producten
Kalfsstaartstuk Rosé
€ 21,95 incl. BTWVarkenshaassaté spies 2 st.
€ 4,40 incl. BTWGewaardeerd 5.00 uit 5Barbecue vleespakket 2 personen standaard
€ 16,50 incl. BTWGewaardeerd 5.00 uit 5Kippendijen
Vanaf € 5,75Speklappen gekruid
€ 3,75 incl. BTWT-bone
€ 18,50 incl. BTWGewaardeerd 5.00 uit 5Houthakkerssteak
Vanaf € 3,75Gewaardeerd 5.00 uit 5Kogelbiefstuk vers-heel
€ 33,25 incl. BTWGewaardeerd 5.00 uit 5
Uitgelichte Producten
RIBEYE HEEL HOLSTEIN DRY AGED
Vanaf € 43,20RIBEYE HOLSTEIN DRY AGED
Vanaf € 20,60ENTRECOTE HOLSTEIN DRY AGED
Vanaf € 12,00Verrassingspakket 2 KG mix aanbieding
€ 35,00 incl. BTW
Hightree – 28 januari 2025
Jaspert – 27 december 2024
Victor – 22 november 2024
Diana – 9 november 2024
marcel – 4 september 2024
Paul – 9 juli 2024
Mattheus – 10 mei 2024
Duncan – 5 mei 2024
Walter – 29 april 2024
Arie – 23 april 2024
Netty – 16 april 2024
Gert Jan Nap – 24 maart 2024
Chris – 21 februari 2024
Gert Jan Nap – 5 februari 2024
Vincent – 11 december 2023
Joop Sleiffer – 1 december 2023
Joke – 21 november 2023
Jessica de vos – 31 oktober 2023
Monique – 5 oktober 2023
Berendiena – 2 oktober 2023
Arie – 21 juli 2023
Richard – 19 april 2023
Arie – 11 april 2023
Jessica – 2 april 2023
Jonathan – 17 februari 2023
Hans – 27 december 2022
Guus – 21 december 2022
Casper – 3 november 2022
John – 5 oktober 2022
Matthew – 6 juli 2022
Grieta – 13 mei 2022
Ruud – 4 mei 2022
Twex – 20 april 2022
Ricardo – 27 december 2021
Jaspert – 25 december 2021
Mark – 24 december 2021
Shanna – 11 december 2021
Leon Sonnenschein – 12 november 2021
Carla – 15 oktober 2021
Jeroen – 23 augustus 2021