Gratis bezorging v.a. €65,-
  Voor 23:59 besteld, morgen in huis*
  Onze pakketten worden verstuurd maandag t/m vrijdag
  3650 afhaallocaties in Nederland en België

Spareribs rauw dik bevleesd

5 review(s)

Hoeveelheid: ca. 800 g. 5 kg. of 10 kg.

  • Herkomst: Holland
  • Leveringsconditie: Diepvries
  • Bewaaradvies: Maximaal 4°C. Geschikt om in te vriezen

Spareribs rauw dik bevleesd

Maak uw eigen overheerlijke spareribs met deze mooie dik bevleesde ribs. Spareribs rauw dik bevleesd zijn net wat breder dan de gewone spareribs. (Ook wel baby back ribs genoemd) en de naam zegt het al, er zit extra veel vlees aan.

 8,85

Vanaf
incl BTW.

Niet op voorraad

Toevoegen aan favorieten Toevoegen aan favorieten
Toevoegen aan favorieten
Wissen

Beschrijving

Hoeveelheid: ca. 800 g. 5 kg. of 10 kg.

  • Herkomst: EU
  • Leveringsconditie: Diepvries
  • Bewaaradvies: Maximaal 4°C. Geschikt om in te vriezen

Spareribs rauw dik bevleesd

Maak uw eigen overheerlijke spareribs met deze mooie dik bevleesde ribs. Spareribs rauw dik bevleesd zijn net wat breder dan de gewone spareribs. (Ook wel baby back ribs genoemd) en de naam zegt het al, er zit extra veel vlees aan.

Zoete gebakken en gegrilde spareribs

Ingrediënten

  • 2 kilo spareribs
  • 2 teentjes knoflook (geperst)
  • 6 eetlepels honing
  • 6 eetlepels tomatenpuree
  • 2 eetlepels ketjap manis (zoete sojasaus)
  • ½ theelepel gemberpoeder
  • 1 theelepel paprikapoeder
  • 1 theelepel paprikapoeder
  • snufje peper (vers gemalen)

Bereiding

  1. Verwarm de oven voor op 175°C. Roer in een kom de knoflook, honing, tomatenpuree, sojasaus, gemberpoeder, paprikapoeder, zout en peper tot een marinade. Dep de spareribs met keukenpapier droog en bestrijk het vlees met de marinade.
  2. Laat de spareribs in de marinade ca. 15 minuten in het midden van de oven garen. Zet de oventemperatuur op 150°C en laat het vlees ca. 30 minuten zachtjes verder garen.
  3. Verwarm de ovengrill voor en grill de spareribs aan beide zijden in ca. 10 minuten goudbruin.

Lekker met frietjes en gemengde salade.

Wist u dat…

het been van de spareribs zorgt voor extra veel smaak!

zoete spareribs

 

 

 

 

 

 

Barbecue spareribs

Ingrediënten

  • 1½ kilo spareribs
  • 2 teentjes knoflook (geperst)
  • 6 eetlepels suiker
  • 6 eetlepels barbecuesaus
  • 6 eetlepels chilisaus
  • 6 eetlepels azijn
  • ½ theelepel gemberpoeder
  • 1 theelepel paprikapoeder
  • snufje zout
  • snufje peper (vers gemalen)

Bereiding

  1. Roer in een kom de knoflook, suiker, BBQ-saus, chilisaus, azijn, gemberpoeder, paprikapoeder, zout en peper tot een marinade. Dep de spareribs met keukenpapier droog en bestrijk het vlees met de marinade. Laat het vlees 12 uur afgedekt in de koelkast marineren.
  2. Verwarm de oven voor op 175°C. Laat de spareribs ca. 15 minuten in het midden van de oven garen. Zet de oventemperatuur op 150°C en laat het vlees ca. 30 minuten zachtjes verder garen. Bedruip het vlees tussentijds regelmatig met marinade.
  3. Verwarm de ovengrill voor en grill de BBQ spareribs aan beide zijden in ca. 10 minuten goudbruin.

Lekker met gepofte aardappels en geraspte wortel salade.

Wist u dat…

….het been van de spareribs zorgt voor extra veel smaak!

bbq spareribs

 

 

 

 

 

 

Bron: www.vlees.nl

Extra informatie

Gewichten

800 g., 5 kg., 10 kg.

Een beoordeling toevoegen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.


5 beoordelingen voor Spareribs rauw dik bevleesd

  1. pim

    Spareribs hebben veel vlees. Onze kindjes zijn er gek, heerlijk mals!


  2. Wim

    Idd dik bevleesd. Prima kwaliteit. Super lekker.


  3. Rudolf (geverifieerde eigenaar)

    Beproefde bereiding losgelaten,

    Even de vlies verwijderen, daarna 12 uur in eigen dry rub in de koeling.
    1 uurtje roken op bbq, vervolgens ieder half uurtje even appel cider vinegar erover spuiten.
    Na ca. 3.5 uur op 100~120 graden de eigengemaakte glaze toepassen, en nog een 1 to 1.5 uur afgaren.

    Lekker vlezig, heerlijke smaak.


  4. johan.helder (geverifieerde eigenaar)

    Dit keer geprobeerd vanuit de slowcooker: In de marinade uurtje of 7 op 80 á 90 graden daarna even onder de grill. We hebben allemaal heerlijk gesmuld….
    Bezorging was ook TOP!!!


  5. Erwin

    Al verschillende keren gehad en elke keer weer met een basis bbq-rub slow en low op de barbecue een groot succes.


Stel een vraag over dit product