- Internetslagerij.nl hanteert een minimum orderbedrag van € 25,-
Spareribs Rauw Dik Bevleesd
- Hoeveelheid: Diverse gewichten (op gewicht verpakt)
- Herkomst: Nederland
- Leveringsconditie: Diepvries
- Bewaaradvies: Maximaal 4°C. Geschikt om in te vriezen
Onze spareribs rauw dik bevleesd, met extra vlees, zijn perfect voor grillen, slow-cooking of roken en bieden een malse, smaakvolle maaltijd.
€ 9,75
Voor 23:59 besteld, morgen in huis!


- Klantenbeoordeling 9.2/10 uit 4399 reviews
- Bestel voor 23:59 uur en ontvang je bestelling de volgende werkdag.
- Horecavlees rechtstreeks vanuit onze horecaslagerij bij u thuis bezorgd.
- Same Day delivery*
- Optimaal gekoeld, verpakt in isolatie met droogijs en ijspacks.
Beschrijving
Spareribs Rauw Dik Bevleesd kopen | Perfect voor BBQ & slow-cooking
Hoeveelheid: Diverse gewichten (op gewicht verpakt)
Herkomst: Nederland
Leveringsconditie: Diepvries
Bewaaradvies: Maximaal 4°C – Geschikt om in te vriezen
Dikke, sappige spareribs voor echte vleesliefhebbers
Ben je op zoek naar dikke, rauwe spareribs van topkwaliteit? Bij Internetslagerij.nl bestel je eenvoudig de beste rauwe spareribs, dik bevleesd, ideaal voor de BBQ, oven of smoker. Deze ribben bevatten extra veel vlees en blijven na bereiding heerlijk sappig en vol van smaak.
Onze spareribs rauw dik bevleesd worden geselecteerd van Nederlandse herkomst en zijn diepgevroren verpakt voor optimale versheid. Perfect geschikt voor zowel low & slow bereidingen als een stevige grillsessie.
Waarom kiezen voor dik bevleesde spareribs?
✅ Extra veel vlees per rib
✅ Botermals bij low & slow garing
✅ Perfect voor marinade of dry rub
✅ Topkeuze voor BBQ, oven of smoker
Of je ze nu zelf marineert of gebruikt in een authentiek recept – met deze spareribs serveer je een gerecht dat indruk maakt.
Spareribs bereiden: van BBQ tot oven
Onze rauwe spareribs zijn bij uitstek geschikt voor slow-cooking, indirect BBQ’en, of langzaam garen in de oven. Laat de ribs eerst een nacht marineren voor een intense smaakbeleving. Daarna kun je ze rustig garen op lage temperatuur (ca. 110–130°C) tot het vlees bijna van het bot valt.
Tip: Gebruik een dry rub of een zoet-pittige BBQ saus voor een echte Amerikaanse stijl rib!
Spareribs rauw bestellen bij Internetslagerij.nl
Bij ons bestel je eenvoudig rauwe spareribs online, per gewicht verpakt en vacuüm geseald. Dankzij onze snelle diepvrieslevering heb jij altijd topkwaliteit vlees in huis, klaar voor jouw volgende BBQ of etentje.
Zoete gebakken en gegrilde spareribs
Ingrediënten
- 2 kilo spareribs
- 2 teentjes knoflook (geperst)
- 6 eetlepels honing
- 6 eetlepels tomatenpuree
- 2 eetlepels ketjap manis (zoete sojasaus)
- ½ theelepel gemberpoeder
- 1 theelepel paprikapoeder
- 1 theelepel paprikapoeder
- snufje peper (vers gemalen)
Bereiding
- Verwarm de oven voor op 175°C. Roer in een kom de knoflook, honing, tomatenpuree, sojasaus, gemberpoeder, paprikapoeder, zout en peper tot een marinade. Dep de spareribs met keukenpapier droog en bestrijk het vlees met de marinade.
- Laat de spareribs in de marinade ca. 15 minuten in het midden van de oven garen. Zet de oventemperatuur op 150°C en laat het vlees ca. 30 minuten zachtjes verder garen.
- Verwarm de ovengrill voor en grill de spareribs aan beide zijden in ca. 10 minuten goudbruin.
Lekker met frietjes en gemengde salade.
Wist u dat…
het been van de spareribs zorgt voor extra veel smaak!
Barbecue spareribs
Ingrediënten
- 1½ kilo spareribs
- 2 teentjes knoflook (geperst)
- 6 eetlepels suiker
- 6 eetlepels barbecuesaus
- 6 eetlepels chilisaus
- 6 eetlepels azijn
- ½ theelepel gemberpoeder
- 1 theelepel paprikapoeder
- snufje zout
- snufje peper (vers gemalen)
Bereiding
- Roer in een kom de knoflook, suiker, BBQ-saus, chilisaus, azijn, gemberpoeder, paprikapoeder, zout en peper tot een marinade. Dep de spareribs met keukenpapier droog en bestrijk het vlees met de marinade. Laat het vlees 12 uur afgedekt in de koelkast marineren.
- Verwarm de oven voor op 175°C. Laat de spareribs ca. 15 minuten in het midden van de oven garen. Zet de oventemperatuur op 150°C en laat het vlees ca. 30 minuten zachtjes verder garen. Bedruip het vlees tussentijds regelmatig met marinade.
- Verwarm de ovengrill voor en grill de BBQ spareribs aan beide zijden in ca. 10 minuten goudbruin.
Lekker met gepofte aardappels en geraspte wortel salade.
Wist u dat…
….het been van de spareribs zorgt voor extra veel smaak!
Bron: www.vlees.nl
Reviews
Extra informatie
Gewichten | 700-800 g., 800-900 g., 900-1000 g., 1000-1100 g., 1100-1200 g., 1200-1300 g. |
---|
Gerelateerde producten
Ossenhaasspies per 2 stuks vers
€ 9,50 incl. BTWBiefstukspies per 2
€ 6,00 incl. BTWGewaardeerd 5.00 uit 5Cote de boeuf – Rib roast
Vanaf € 18,95Gewaardeerd 4.86 uit 5Ribeye Hereford steak
Vanaf € 8,00Gewaardeerd 5.00 uit 5Magere runderlappen
€ 7,95 incl. BTWKogelbiefstuk Iers Vers
€ 7,75 incl. BTWGewaardeerd 4.67 uit 5Kogelbiefstuk vers-heel
€ 37,50 incl. BTWGewaardeerd 5.00 uit 5Entrecote vers
Vanaf € 7,95Gewaardeerd 5.00 uit 5
Uitgelichte Producten
RIBEYE HEEL HOLSTEIN DRY AGED
Vanaf € 43,20RIBEYE HOLSTEIN DRY AGED
Vanaf € 20,60ENTRECOTE HOLSTEIN DRY AGED
Vanaf € 12,00BAVETTE LIMOUSIN
Vanaf € 18,75
J. – 26 april 2025
Resi – 7 maart 2025
nathalie – 26 december 2024
J – 29 november 2024
T v Schagen – 12 oktober 2024
Corinne – 10 september 2024
Niels – 6 september 2024
Martijn – 26 augustus 2024
Arie – 23 april 2024
Maika – 29 maart 2024
Damian – 20 maart 2024
Walter – 20 december 2023
Sjon – 10 december 2023
Martijn – 23 november 2023
Mark – 10 november 2023
Nico Balder – 13 augustus 2023
Marc – 12 augustus 2023
Sander – 11 juli 2023
Eric – 2 juli 2023
Lara Abbink – 3 juni 2023
Joost – 3 juni 2023
Natik – 23 mei 2023
Sjon – 2 mei 2023
Svetlana – 2 mei 2023
Olav – 14 april 2023
Martijn – 21 maart 2023
Erik – 21 maart 2023
Gerard – 10 maart 2023
Martijn – 1 maart 2023
Frank – 28 februari 2023
Bas – 14 februari 2023
Patrick van dreumel – 9 januari 2023
Tom – 30 december 2022
Joost – 27 december 2022
Peter – 18 december 2022
Jeannie – 21 oktober 2022
Erik – 7 oktober 2022
Anne-Marie De Jong – 3 oktober 2022
Rick – 9 augustus 2022
Jaap – 21 juni 2022
wilfred – 19 juni 2022
Jeroen – 17 juni 2022
Richard Middelman – 11 juni 2022
Jordy – 24 mei 2022
Erik – 20 mei 2022
Maika De Bruijn – 25 april 2022
bob – 8 april 2022
Donny – 1 april 2022
Michiel – 7 maart 2022
P – 18 februari 2022
M – 1 februari 2022
Maarten – 15 januari 2022
K.J – 12 januari 2022
Yan – 29 december 2021
Alex – 11 december 2021
Erik – 6 december 2021
Mark – 16 november 2021
gerwin – 16 november 2021
Maud – 5 november 2021
Jan – 18 oktober 2021
Carla – 15 oktober 2021
Adrie – 1 oktober 2021
Myriam – 12 september 2021
Koen – 6 september 2021
Rene – 29 augustus 2021
raymond – 5 juli 2021
Donny – 3 juli 2021
Jean – 1 juli 2021
Ron Kaal – 28 juni 2021
Ton – 14 juni 2021
ETS – 3 juni 2021
Rien – 1 juni 2021
Eric – 31 mei 2021
Marcus – 25 mei 2021
Rene – 16 mei 2021
Martijn Gootjes – 12 mei 2021
David – 11 mei 2021
G – 10 mei 2021
Remco – 27 april 2021
Riens – 1 april 2021
michael – 31 maart 2021
Gerco – 29 maart 2021