Gratis bezorging v.a. €60,-
  Voor 12:00 besteld, morgen in huis*
  Onze pakketen worden verstuurd maandag t/m donderdag
  3650 afhaallocaties in Nederland en België

Spareribs rauw dik bevleesd Wroetvarken

5 review(s)

Hoeveelheid: ca. 750 g. 5 kg. of 10 kg.

  • Herkomst: Holland
  • Leveringsconditie: Diepvries
  • Bewaaradvies: Maximaal 4°C. Geschikt om in te vriezen

Spareribs rauw dik bevleesd van het Hollandse wroetvarken

Maak uw eigen overheerlijke spareribs met deze mooie dik bevleesde ribs. Spareribs rauw dik bevleesd zijn net wat breder dan de gewone spareribs. (Ook wel baby back ribs genoemd) en de naam zegt het al, er zit extra veel vlees aan.

 8,25

Vanaf
incl BTW.

Op voorraad

Voor 12:00 besteld, morgen in huis!

Toevoegen aan favorieten Toevoegen aan favorieten
Toevoegen aan favorieten
Wissen

Beschrijving

Hoeveelheid: ca. 750 g. 5 kg. of 10 kg.

  • Herkomst: Holland
  • Leveringsconditie: Diepvries
  • Bewaaradvies: Maximaal 4°C. Geschikt om in te vriezen

Spareribs rauw dik bevleesd van het Hollandse wroetvarken

Maak uw eigen overheerlijke spareribs met deze mooie dik bevleesde ribs van het Hollandse wroetvarken. Spareribs rauw dik bevleesd zijn net wat breder dan de gewone spareribs. (Ook wel baby back ribs genoemd) en de naam zegt het al, er zit extra veel vlees aan.

Receptidee: Chinese spareribs

Extra informatie

Gewichten

750 g., 5 kg., 10 kg.

Een beoordeling toevoegen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

vier × 2 =

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.


5 beoordelingen voor Spareribs rauw dik bevleesd Wroetvarken

  1. pim

    Spareribs hebben veel vlees. Onze kindjes zijn er gek, heerlijk mals!


  2. Wim

    Idd dik bevleesd. Prima kwaliteit. Super lekker.


  3. Rudolf (geverifieerde eigenaar)

    Beproefde bereiding losgelaten,

    Even de vlies verwijderen, daarna 12 uur in eigen dry rub in de koeling.
    1 uurtje roken op bbq, vervolgens ieder half uurtje even appel cider vinegar erover spuiten.
    Na ca. 3.5 uur op 100~120 graden de eigengemaakte glaze toepassen, en nog een 1 to 1.5 uur afgaren.

    Lekker vlezig, heerlijke smaak.


  4. johan.helder (geverifieerde eigenaar)

    Dit keer geprobeerd vanuit de slowcooker: In de marinade uurtje of 7 op 80 á 90 graden daarna even onder de grill. We hebben allemaal heerlijk gesmuld….
    Bezorging was ook TOP!!!


  5. Erwin

    Al verschillende keren gehad en elke keer weer met een basis bbq-rub slow en low op de barbecue een groot succes.


Stel een vraag over dit product