Varkensprocureur
Hoeveelheid: ca. 1 kg. en 2 kg. per stuk vacuüm verpakt
- Herkomst: Holland
- Leveringsconditie: Diepvries
- Bewaaradvies: Maximaal 4°C. Geschikt om in te vriezen
Varkensnek (Varkensprocureur) – Per 1 of 2 kg, Vacuüm Verpakt
€ 0,00
Niet op voorraad


- Klantenbeoordeling 9.2/10 uit 4399 reviews
- Bestel voor 23:59 uur en ontvang je bestelling de volgende werkdag.
- Horecavlees rechtstreeks vanuit onze horecaslagerij bij u thuis bezorgd.
- Same Day delivery*
- Optimaal gekoeld, verpakt in isolatie met droogijs en ijspacks.
Beschrijving
Varkensprocureur
Hoeveelheid: ca. 1 kg. en 2 kg. per stuk vacuüm verpakt
- Herkomst: Holland
- Leveringsconditie: Diepvries
- Bewaaradvies: Maximaal 4°C. Geschikt om in te vriezen
Varkensprocureur – Varkensnek zonder been – Hollands
De procureur is een sappig stukje vlees, afkomstig uit de nek van het varken. Daarom wordt het ook wel eens de varkensnek genoemd. De procureur wordt vaak gebruikt om te serveren als braadstuk of om pulled pork van te maken. Daarnaast is het een ideaal stuk vlees om te bereiden op de barbecue! Varkensprocureur leent zicht namelijk uitermate goed voor slow cooking. Daarbij wordt het vlees op een zeer lage temperatuur, langdurig gegaard. Daardoor blijft het mooi rosé, sappig en zijdezacht van structuur. Vlak voor het serveren wordt de procureur kort opgebakken of op de BBQ gegrild voor een smakelijk korstje en intense smaak.
Receptidee voor procureur – pulled pork
Bereiding van Pulled Pork
Een Kamado grill is niet direct noodzakelijk, maar wel erg makkelijk om de temperatuur te kunnen controleren.
Circa 6 personen (2-2,5 kg varkensprocureur)
- Chipotle BBQ rub
- wrijf de rub goed in de procureur en laat een hele nacht intrekken.
- een aparte regel voor de barbecue, zorg dat die beslist rond de 100ºC is gestookt, indirect, en let er ook gedurende het garen op dat dat zo blijft.
- leg de procureur op het rooster met de vette kant naar boven en zet een bakje vocht (water of bier) onder het rooster. Sluit de barbecue
- breng in 8 tot 12 uur uur naar 82ºC kerntemperatuur.
- laat de gare procureur 30 minuten afkoelen en trek het vlees met je vingers uit elkaar. Hoe voorzichtiger en langzamer je dit doet hoe mooier het eindresultaat.
Classic coleslaw
Een onmisbaar ingrediënt bij elke barbecue.
Ingrediënten:
- 1 kg Gesneden witte(en/of andere) kool
- 200 gram Wortel, julienne gesneden
- 1 Fijn gesneden ui
- 3 Stelen fijn gesneden bleekselderij
- 1 Prei in dunne ringen
Verder nodig:
- Je favoriete azijn
- Alabama White sauce
- Peper
- Zout
Voorbereiden:
Maak de coleslaw een dag van tevoren. Dan is ‘ie het lekkerst.
Bereiden:
Meng de kool, wortel, ui, selderij en prei met wat peper, zout en een klein scheutje azijn. Maak ‘m af met je favoriete dressing. Wij gebruiken Alabama White sauce.
Serveren: lekker op een broodje met pulled pork, brisket of bbq sausage. Als basis voor salades, of als bijgerecht. Enjoy!
Reviews
Extra informatie
Gerelateerde producten
Runderstoofvlees Angus gegaard
€ 9,75 incl. BTWShort ribs Iers m/b
Vanaf € 10,95Buikspek gerookt
Vanaf € 6,95Gewaardeerd 5.00 uit 5Boeren Beenham vers
€ 40,00 incl. BTWGewaardeerd 5.00 uit 5Tomahawk steak
€ 60,75Gewaardeerd 5.00 uit 5Cote de boeuf – Rib roast
Vanaf € 18,95Gewaardeerd 4.86 uit 5Entrecote vers
Vanaf € 7,95Gewaardeerd 5.00 uit 5Ribeye Hereford steak
Vanaf € 8,00Gewaardeerd 5.00 uit 5
Uitgelichte Producten
RIBEYE HEEL HOLSTEIN DRY AGED
Vanaf € 43,20RIBEYE HOLSTEIN DRY AGED
Vanaf € 20,60ENTRECOTE HOLSTEIN DRY AGED
Vanaf € 12,00BAVETTE LIMOUSIN
Vanaf € 18,75
Meine – 24 april 2025
Marja – 20 april 2025
Raimond – 23 december 2024
RON – 19 november 2024
Daphne – 16 mei 2024
Mike – 1 mei 2024
Arie – 23 april 2024
John – 3 april 2024
Gertjan – 8 maart 2024
gabrielle – 25 januari 2024
Ingrid – 14 januari 2024
Raymond – 15 december 2023
Leo – 2 december 2023
Hessel – 21 november 2023
Bianca Goudberg - de Graaf – 21 november 2023
Mark – 10 november 2023
Raymond Van veen – 7 oktober 2023
Heidi – 5 oktober 2023
Berendiena – 2 oktober 2023
Hellen Mulder-Rorije – 12 september 2023
jan Haans – 20 augustus 2023
Daryll – 15 augustus 2023
Arie – 21 juli 2023
Diane – 3 juni 2023
rob – 23 mei 2023
Svetlana – 2 mei 2023
John – 7 april 2023
Patrick – 11 maart 2023
Mariska – 17 februari 2023
Edward de Jong – 12 februari 2023
P. A – 4 februari 2023
Marius – 24 januari 2023
Jeroen – 24 december 2022
Peter – 18 december 2022
H – 5 november 2022
Ludwig ten Bhomer – 5 november 2022
R.F.B. – 2 november 2022
Anne-Marie De Jong – 3 oktober 2022
Bas – 1 oktober 2022
Gerwin – 23 september 2022
Berendiena – 27 augustus 2022
Raymond Van Veen – 20 augustus 2022
John Geurs – 12 juli 2022
harmen – 17 juni 2022
Richard – 5 juni 2022
K.J – 29 mei 2022
Erik – 20 mei 2022
Maika De Bruijn – 25 april 2022
Berendiena – 23 april 2022
Maaike Van den brink – 16 april 2022
Marcel – 19 februari 2022
Ric – 13 februari 2022
W.A – 21 januari 2022
Maarten – 15 januari 2022
K.J – 12 januari 2022
Martin Eijbersen – 28 december 2021
Denise mulder – 1 december 2021
Mark – 16 november 2021
Elly – 27 september 2021
Maud – 15 augustus 2021