Winkelwagen

Schnitzel van de filet ongepaneerd

Schnitzel van de filet ongepaneerd

  • Hoeveelheid: ca. 200 g per stuk, vacuum verpakt
  • Herkomst: Nederland
  • Leveringsconditie: Diepgevroren
  • Bewaaradvies: Maximaal 4°C, geschikt om in te vriezen

Proef het ambacht en de kwaliteit van uw vertrouwde online slager!

 2,50 incl. BTW

Voor 23:59 besteld, morgen in huis!

-Verlaag de producthoeveelheid. +Verhoog de product hoeveelheid.
‘s morgens bereid, dezelfde avond in huis

Beschrijving

Schnitzel van de filet ongepaneerd

Hoeveelheid: ca. 200 g. per stuk vacuum

  • Hoeveelheid: ca. 200 g per stuk, vacuum verpakt
  • Herkomst: Nederland
  • Leveringsconditie: Diepgevroren
  • Bewaaradvies: Maximaal 4°C, geschikt om in te vriezen

Varkensschnitzel van de Filet – Ongepaneerd, Ideaal voor Wiener Schnitzel

Onze ongepaneerde schnitzel van de filet is een sappige, magere keuze voor een heerlijk mals stukje vlees. Ambachtelijk bereid door onze horecaslagerij Jans Vlees.

Dankzij het vacuum verpakken blijft de schnitzel extra lang vers en behoudt hij zijn kwaliteit, of u hem nu direct bereidt of invriest voor later. Maak een klassieke Wiener Schnitzel door de schnitzel zelf te paneren in bloem, ei, en paneermeel voor die knapperige, goudbruine korst. Een ware traktatie voor de vleesliefhebber!

Klassieke Wiener Schnitzel Recept

Ingrediënten:

  • 2 ongepaneerde varkensschnitzels van ca. 200 g
  • Zout en peper naar smaak
  • 50 g bloem
  • 1 groot ei (losgeklopt)
  • 75 g paneermeel
  • 50 g boter en 2 eetlepels olie (om in te bakken)
  • Citroenpartjes en peterselie voor de garnering

Bereidingswijze:

  1. Voorbereiden: Haal de schnitzels uit de koelkast en laat ze op kamertemperatuur komen. Dep ze droog en kruid beide kanten met een beetje zout en peper.
  2. Paneren: Leg drie borden klaar:
    • Bord 1: Bloem
    • Bord 2: Losgeklopt ei
    • Bord 3: Paneermeel

    Druk de schnitzel eerst in de bloem (klop overtollige bloem eraf), haal hem door het ei en vervolgens door het paneermeel. Zorg ervoor dat de schnitzel volledig bedekt is met paneermeel.

  3. Bakken: Verhit de boter en olie in een grote koekenpan op middelhoog vuur. Zodra de boter begint te schuimen, leg de schnitzels voorzichtig in de pan. Bak ze ongeveer 3-4 minuten per kant, of totdat de buitenkant goudbruin en krokant is.
  4. Serveren: Leg de schnitzels op keukenpapier om overtollig vet te verwijderen. Serveer ze direct met een schijfje citroen en garneer met verse peterselie.

Tip: Een goede Wiener Schnitzel zwemt bijna in het vet tijdens het bakken; dit zorgt voor een mooie, gelijkmatige korst.

Eet smakelijk!

 

Proef het ambacht en de kwaliteit van uw vertrouwde online slager!

Reviews

RON 19 november 2024

J.A. De Bruin 2 september 2024

Albert 29 mei 2023

Marianne 29 januari 2023

Jan 23 december 2022

Ab 12 juni 2021

Meer reviews Minder reviews

Extra informatie

Gerelateerde producten

  • Varkenshaassaté spies 2 st.

     4,40 incl. BTW
  • Varkensprocureur Krullvarken

    Vanaf  7,95
    In mijn winkelwagen
  • Speklappen naturel Krullvarken

     4,50 incl. BTW
  • Speklappen gekruid

    Vanaf  3,75
    In mijn winkelwagen
  • Schnitzel van de filet gepaneerd

     3,25
    In mijn winkelwagen
  • Uitgelichte Producten

  • RIBEYE HOLSTEIN DRY AGED

    Vanaf  20,60
    In mijn winkelwagen
  • ENTRECOTE HOLSTEIN DRY AGED

    Vanaf  15,80
    In mijn winkelwagen
  • Verrassingspakket 2 KG mix aanbieding

     35,00 incl. BTW
  • 0