Gratis bezorging v.a. €60,-
  Voor 12:00 besteld, morgen in huis*
  Onze pakketen worden verstuurd maandag t/m donderdag
  3650 afhaallocaties in Nederland en België

Oerhammetje rauw met been Wroetvarken

4 review(s)

Hoeveelheid: ca. 300 g. oerhammetje rauw

  • Herkomst: Holland
  • Leveringsconditie: Diepvries
  • Bewaaradvies: Maximaal 4°C. Geschikt om in te vriezen

Oerhammetje rauw met been van het wroetvarken

 2,95


incl BTW.

Op voorraad

Voor 12:00 besteld, morgen in huis!

Toevoegen aan favorieten Toevoegen aan favorieten
Toevoegen aan favorieten

Beschrijving

Hoeveelheid: ca. 300 g. oerhammetje rauw

  • Herkomst: Holland
  • Leveringsconditie: Diepvries
  • Bewaaradvies: Maximaal 4°C. Geschikt om in te vriezen

Oerhammetje rauw met been van het wroetvarken

Het Oerhammetje is een heerlijk product om langzaam, low&slow, te garen. In de BBQ wereld worden de oerhammetjes ook wel ‘pig wings’ genoemd. Belangrijk is dat je het product heel langzaam gaart, bij een relatief lage temperatuur, waarbij de kerntemperatuur van het vlees lange tijd rond de 70-80 graden blijft zodat het riant aanwezige bindweefsel oplost.

Een beoordeling toevoegen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

17 − veertien =

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.


4 beoordelingen voor Oerhammetje rauw met been Wroetvarken

  1. de Weerd

    Zelf heerlijk bereid in de oven


  2. Rudolf (geverifieerde eigenaar)

    Wat een teleurstelling deze hammetjes.

    Beproefde bereiding losgelaten, 12 uur in pekelmarinade, daarna in de rub, 1 uurtje roken op bbq, vervolgens ieder half uurtje glaze toepassen, indirect garen tot kerntemperatuur van 68 graden, vervolgens nog even bbq saus insmeren en afgrillen.

    Alle smaken kloppen, pekel marinade is goed ingetrokken, maar wat een pezig taai vlees zeg.
    Jammer, eerste slecht stukje vlees tot nu toe. Hammetjes koop ik wel elders.


    • robin

      Beste Rudolf,

      Dat is vervelend om te horen. De hammetjes snijden wij altijd vers uit en vriezen ze weg. Deze zijn altijd van een goede kwaliteit.
      Wat de oorzaak hiervan is is mij dan ook een raadsel?
      Hoe lang heeft u ze indirect gegaard?

      Hoor het graag….

      Excuses voor het ongemak.


  3. De Jager

    Mooie hammetjes. Zelf low en slow afgebraden. Ze waren heerlijk.


  4. BBQ fan

    Ze waren zeer goed gelukt. Wij hadden de oerhammetjes gerookt en daarna rustig laten garen tot een kern van ongeveer 70 graden. Geserveerd met een heerlijke bbq saus…….


Stel een vraag over dit product