Spareribs rauw per 2
Spareribs rauw
Hoeveelheid: ca. 1300-1500 g.per 2 strengen verpakt
- Herkomst: Holland
- Leveringsconditie: Diepvries
- Bewaaradvies: Maximaal 4°C. Geschikt om in te vriezen
U kunt de spareribs na bereiding ook in kleine porties verdelen van 1 rib. Verras uw gasten met heerlijke zelf bereide ribs.
€ 14,95 incl. BTW
Voor 23:59 besteld, morgen in huis!
‘s morgens bereid, dezelfde avond in huis
- Klantenbeoordeling 9.2/10 uit 4220 reviews
- Bestel voor 23:59 uur en ontvang je bestelling de volgende werkdag.
- Horecavlees rechtstreeks vanuit onze horecaslagerij bij u thuis bezorgd.
- Same Day delivery*
- Optimaal gekoeld, verpakt in isolatie met droogijs en ijspacks.
Beschrijving
Spareribs rauw per 2 stuks
Circa 7-10 cm breed
Hoeveelheid: ca. 1300-1500 g. per 2 strengen verpakt
- Herkomst: Holland
- Leveringsconditie: Diepvries
- Bewaaradvies: Maximaal 4°C. Geschikt om in te vriezen
Prachtig Hollandse spareribs
Zoete gebakken en gegrilde spareribs
Ingrediënten
- 2 kilo spareribs
- 2 teentjes knoflook (geperst)
- 6 eetlepels honing
- 6 eetlepels tomatenpuree
- 2 eetlepels ketjap manis (zoete sojasaus)
- ½ theelepel gemberpoeder
- 1 theelepel paprikapoeder
- 1 theelepel paprikapoeder
- snufje peper (vers gemalen)
Bereiding
- Verwarm de oven voor op 175°C. Roer in een kom de knoflook, honing, tomatenpuree, sojasaus, gemberpoeder, paprikapoeder, zout en peper tot een marinade. Dep de spareribs met keukenpapier droog en bestrijk het vlees met de marinade.
- Laat de spareribs in de marinade ca. 15 minuten in het midden van de oven garen. Zet de oventemperatuur op 150°C en laat het vlees ca. 30 minuten zachtjes verder garen.
- Verwarm de ovengrill voor en grill de spareribs aan beide zijden in ca. 10 minuten goudbruin.
Lekker met frietjes en gemengde salade.
Wist u dat…
….het been van de spareribs zorgt voor extra veel smaak!
Barbecue spareribs
Ingrediënten
- 1½ kilo spareribs
- 2 teentjes knoflook (geperst)
- 6 eetlepels suiker
- 6 eetlepels barbecuesaus
- 6 eetlepels chilisaus
- 6 eetlepels azijn
- ½ theelepel gemberpoeder
- 1 theelepel paprikapoeder
- snufje zout
- snufje peper (vers gemalen)
Bereiding
- Roer in een kom de knoflook, suiker, BBQ-saus, chilisaus, azijn, gemberpoeder, paprikapoeder, zout en peper tot een marinade. Dep de spareribs met keukenpapier droog en bestrijk het vlees met de marinade. Laat het vlees 12 uur afgedekt in de koelkast marineren.
- Verwarm de oven voor op 175°C. Laat de spareribs ca. 15 minuten in het midden van de oven garen. Zet de oventemperatuur op 150°C en laat het vlees ca. 30 minuten zachtjes verder garen. Bedruip het vlees tussentijds regelmatig met marinade.
- Verwarm de ovengrill voor en grill de BBQ spareribs aan beide zijden in ca. 10 minuten goudbruin.
Lekker met gepofte aardappels en geraspte wortel salade.
Wist u dat…
….het been van de spareribs zorgt voor extra veel smaak!
Bron: www.vlees.nl
Reviews
Extra informatie
Gerelateerde producten
Knakworst
€ 13,50Oorspronkelijke prijs was: € 13,50.€ 12,50Huidige prijs is: € 12,50. incl. BTW
Verrassingspakket 2 KG mix aanbieding
€ 35,00 incl. BTWMaiskipfilet met vel bulk
Biefstukpunten gemarineerd
€ 11,00 incl. BTWPulled chicken
€ 7,50 incl. BTWShort ribs Iers
Vanaf € 10,95Niervet-Rundervet-Ossewit
Vanaf € 11,55Waardering 5.00 uit 5
Ralph – 29 november 2024
Victor – 22 november 2024
RON – 19 november 2024
Amanda – 13 september 2024
SK – 10 juli 2024
René – 3 mei 2024
Mike – 1 mei 2024
Walter – 29 april 2024
ton – 10 februari 2024
Ad – 6 februari 2024
Willy – 19 december 2023
Joop – 16 december 2023
Raymond – 15 december 2023
Sjon – 10 december 2023
Raymond Van veen – 7 oktober 2023
E A – 30 september 2023
Roberto – 24 juni 2023
Ruud – 16 juni 2023
I.M – 3 juni 2023
Stefan – 1 juni 2023
René Drent – 5 mei 2023
Tanja Vuyk – 7 maart 2023
Rieke – 21 februari 2023
Jeroen – 17 februari 2023
E – 17 februari 2023
Marianne – 29 januari 2023
Jeroen – 1 januari 2023
Coby – 6 november 2022
Ludwig ten Bhomer – 5 november 2022
Tanja – 12 oktober 2022
Raymond Van Veen – 20 augustus 2022
Jeffrey – 6 augustus 2022
Willem – 30 april 2022
Pierre – 13 maart 2022
Truus – 24 februari 2022
Angelien – 2 januari 2022
Hans van Vliet – 10 december 2021
Wiecher – 8 december 2021
Petra – 27 augustus 2021
jan Haans – 15 augustus 2021
Petra – 23 juni 2021