Gratis bezorging v.a. €75,-
  Same Day Delivery*
  Onze pakketten worden verstuurd maandag t/m vrijdag
  België volgende dag verzonden*

Iberico ribfingers

Hoeveelheid: Diverse gewichten vacuüm verpakt

  • Herkomst: Spanje
  • Houdbaarheid: 6 maanden na ontvangst
  • Leveringsconditie: Diepvries

Mooi gemarmerde stukjes Iberico vlees van de sparerib maar dan zonder het botje. Deze kun je heerlijk knapperig kan grillen.

Vanaf  28,30

700+ g.
  • 700+ g.
  • 750+ g.
  • 800+ g.
  • 850+ g.
  • 900+ g.
  • 950+ g.
  • 1000+ g.
  • 1100+ g.
  • 1200+ g.
  • 1300+ g.
  • 1500+ g.
  • 2000+ g.
  • 1700+ g.
  • 1800+ g.
  • 1900+ g.
  • 2100 g.
  • 2400 g.
Wissen
‘s morgens bereid, dezelfde avond in huis

Beschrijving

Iberico ribfingers

Hoeveelheid: Diverse gewichten vacuüm verpakt

  • Herkomst: Spanje
  • Houdbaarheid: 6 maanden na ontvangst
  • Leveringsconditie: Diepvries

Iberico ribfingers

De Iberico ribfingers zijn heerlijke stukjes vlees die tot stand zijn gekomen door de exclusieve versnijding van het Iberico varken. Het is namelijk het vlees dat tussen de (spareribs) ribben zit. Mooi gemarmerde stukjes vlees, die je lekker knapperig kan grillen in combinatie met de Wagyu-kwaliteit van het Iberico vlees, kan je met een prachtige marmering deze overheerlijke ribfingers onderdeel maken van jouw volgende culinaire sessie.

Bekijk hier ons iberico assortiment.

Bereidingswijze idee:

Stap 1 Kruid de rib fingers met de rub aan alle zijden, leg dit vervolgens 1 uur in de koelkast.

Stap 2 Steek je bbq aan en bereid deze voor op indirecte wijze. Voeg een paar chuncks rookhout toe aan de hete kolen. Leg je rooster erop en daar op de gekruide rib fingers. Zorg er voor dat ze elkaar niet raken, op deze manier kan de rook er goed bij. Sluit de deksel en laat dit z’n 1,5 – 2 uur roken/garen op 100-105°C.

Stap 3 Na de 1,5 – 2 uur mogen ze in de aluminium bak. Voeg hier een flinke scheut van de bbq saus, 100 g. roomboter en 4 el. honing aan toe. Sluit de aluminiumbak af met de aluminiumfolie. Plaats de bak terug op de bbq en sluit het deksel voor 30min.
Na 30 min. mag de folie er af. Schep de rib fingers met het mengsel goed door elkaar en sluit het deksel van je bbq. Herhaal dit nog z’n 3-5 keer om de 10 min. hierna zijn je rib finger burnt ends klaar.

Voedingswaarden Iberico Ribfingers

per 100 g.

Energie in kcal 380 kcal 19.0
Energie in kJ 1571kJ N/B
Vet 36.4 g. 52.0
Verzadigd vet 15.0 g. 75.0
Koolhydraten 0.0 g. 0.0
Suikers 0.0 g. 0.0
Eiwitten 13.2 g. 26.4
Zout 0.1 g. N/B
Natrium 50.0mg 2.1

Over ons

Internetslagerij.nl is een slagersbedrijf. Wij hebben geen winkel, u vindt ons online.  Wij snijden en bewerken vlees en passen ons aan aan uw wensen en eisen. Onze slagers zijn absolute vakmensen, met vele jaren ervaring. De laatste jaren hebben wij veel geïnvesteerd in het goed en veilig verpakken van ons vlees, zonder kwaliteit te verliezen.

Iedere bestelling bij de Internetslagerij.nl wordt met veel liefde voor je klaargemaakt en ingepakt.  Omdat we  verzenden met Trunkrs Same Day Delivery / Next Day Delivery zijn de pakketten nog maar maximaal 10 uur onderweg.

Reviews

Lekker vlees

Lekker vlees voor op de bbq

Herman de Beer 8 oktober 2023

Geen review

Moet ik nog bereiden

Lejo 17 juni 2023

Top vlees

Mooi en lekker vlees voor een goeie prijs

Theun 2 mei 2023

Top vlees.

Procureur en Rib-Fingers besteld. Zeer goede kwaliteit. Top vlees en een snelle levering.

Ric 13 februari 2022

Bbq tip

Heerlijk op de bbq

Hetty 15 september 2021

Meer reviews Minder reviews

Extra informatie

Gewicht1000 g
Winkelwagen