Eendenborstfilet met vel 2 st.
Eendenborstfilet met vel per 2 stuks
- Hoeveelheid: per 2x 180-220 g. verpakt
- Herkomst: Europa
- Soort: canette barbarie
- Leveringsconditie: diepvries, vacuüm verpakt per 2 stuks
- Bewaaradvies: maximaal 4°C. Geschikt om in te vriezen
Eend past bij elk seizoen. Er gaat niks boven een op het vel gebakken eendenborstfilet. Bij Internetslagerij zijn ze verkrijgbaar per 2 stuks.
Malse eendenborstfilet met een licht zoete smaak, pure verwennerij. Heerlijk met een sinaasappelsaus.
€ 15,95 Oorspronkelijke prijs was: € 15,95.€ 13,95Huidige prijs is: € 13,95. incl. BTW
Voor 23:59 besteld, morgen in huis!
- Klantenbeoordeling 9.2/10 uit 4114 reviews
- Bestel voor 23:59 uur en ontvang je bestelling de volgende werkdag.
- Horecavlees rechtstreeks vanuit onze horecaslagerij bij u thuis bezorgd.
- Same Day delivery*
- Optimaal gekoeld, verpakt in isolatie met droogijs en ijspacks.
Beschrijving
Voedingswaarden
Deze waarden gelden voor het onbereide product.
Soort | Per 100 gram |
Energie | 871 kJ |
Vet | 15 g |
waarvan verzadigd | 4,8 g |
Koolhydraten | 0 g |
waarvan suikers | 0 g |
Voedingsvezel | 0 g |
Eiwitten | 18 g |
Zout | 0,16 g |
Meer weten over onze producten? Neem dan contact op met Internetslagerij via support@internetslagerij.nl of bel ons via 055 – 521 4353.
Eendenborstfilet kopen
Onze canette barbarie eendenborstfilet met vel geeft een ultieme smaakbeleving. Deze delicatesse biedt een combinatie van mals vlees en een lichtzoete smaak, waardoor het een ware traktatie is voor uw smaakpapillen. Onze eendenborstfilet is met zorg geselecteerd en afkomstig uit Europa, waarbij we alleen de beste kwaliteit garanderen voor onze klanten.
De filets zijn diepgevroren en vacuüm verpakt om de versheid optimaal te behouden. Het vel zorgt voor een mooie textuur en extra smaakdimensie tijdens het bereiden. Creëer een culinair meesterwerk in uw eigen keuken en verwen uzelf en uw gasten met deze heerlijke eendenborstfilet. Of het nu een speciale gelegenheid is of een alledaagse maaltijd, onze eendenborstfilet voegt een vleugje elegantie toe aan elke maaltijd. Bestel nu en ontdek zelf waarom onze eendenborstfilet met vel een absolute favoriet is bij fijnproevers en topchefs.
Direct bestellen Contact opnemen
Eendenborstfilet met vel (canette barbarie)
Ontdek de verfijnde smaak van onze canette barbarie, een malse eendenborstfilet met vel. Eend is een veelzijdige keuze die het hele jaar door past. Voor een ongeëvenaarde smaakervaring raden we aan om de tamme eendenborstfilet op het vel te bakken. Onze eendenborst heeft een prachtige vetbedekking, wat zorgt voor een heerlijke smaak en een botermalse textuur.
Een handige tip: snijd het vet in ruitmotief en bak het zonder boter krokant goudbruin voor een extra smaakdimensie. Bij onze Franse eenden maken we onderscheid tussen de mannelijke eend (‘canard’) en de vrouwelijke eend (‘canette’). De canette barbarie, afkomstig van de vrouwelijke eend, is iets lichter, minder vet en heeft een fijnere draadstructuur. Een ware traktatie voor uw culinaire creaties.
Proef zelf de kwaliteit van onze canette barbarie eendenborstfilet met vel en ervaar een gastronomische ervaring die uw smaakpapillen zal verwennen. Bestel nu en laat deze heerlijke delicatesse uw gerechten naar een hoger niveau tillen.
Recept: eendenborstfilet met sinaasappelsaus
Proef de heerlijke smaak van onze eendenborstfilet met sinaasappelsaus! Dit verfijnde recept combineert malse eendenborstfilets met een verrukkelijke sinaasappelsaus, waardoor een perfecte balans tussen hartig en zoet ontstaat. Met slechts enkele ingrediënten bereidt u dit smakelijke gerecht moeiteloos thuis.
Benodigde ingrediënten
- 2 stuks eendenborstfilet met vel
- 1 eetlepel vloeibare margarine
- 100 ml bouillon minder zout
- 1 sinaasappel
- Peper naar smaak
Eendenborstfilet bereiden
- Snijd het vel van de eendenborst in een ruitpatroon in.
- Bestrooi de filets met een beetje peper.
- Verwarm de margarine en bak hierin het vlees aan de vel kant in ± 5 minuten krokant bruin.
- Keer het vlees en laat het in ± 15 minuten vanbinnen rosé bakken.
- Pers de helft van de sinaasappel uit en snijd het vruchtvlees van de andere helft in stukjes.
- Neem de eendenborst uit de pan en houd het warm.
- Giet het grootste deel van het vet uit de pan.
- Schenk de bouillon in de pan en roer het aanbaksel los. Voeg het sap toe en breng dit aan de kook. Kook de saus enigszins in.
- Breng de saus eventueel op smaak met peper.
- Snijd de filet in plakjes, verdeel ze over 2 warme borden en druppel de saus er omheen.
Menusuggestie
Eendenborstfilet is lekker met gestoofde wortelen en aardappelpuree.
Gerelateerde producten
Ontdek de heerlijke selectie van vers vlees bij Internetslagerij. Maak uw culinaire ervaring compleet met een scala aan smakelijke opties, van sappige barbecue kip tot smeltende Côte de boeuf en mals rundvlees. Bij Internetslagerij vindt u alles wat u nodig heeft om uw maaltijden tot een waar feest te maken. Neem een kijkje bij onze populaire categorieën:
Reviews
Extra informatie
Gerelateerde producten
PURIST BURGER PER 2
€ 2,95Oorspronkelijke prijs was: € 2,95.€ 2,75Huidige prijs is: € 2,75. incl. BTW Snelle weergaveMaiskipfilet met vel bulk
€ 39,50Oorspronkelijke prijs was: € 39,50.€ 29,95Huidige prijs is: € 29,95. incl. BTW Snelle weergavePulled chicken
€ 7,50 incl. BTW Snelle weergaveShort ribs Iers
Vanaf € 10,95 Snelle weergaveSpareribs rauw per 2
€ 14,95 incl. BTW Snelle weergaveBuikspek gerookt
Vanaf € 13,95Waardering 5.00 uit 5Snelle weergaveBoeren Beenham vers
€ 40,00 incl. BTWWaardering 5.00 uit 5Snelle weergaveStaartstuk-picanha
Vanaf € 37,50Waardering 4.63 uit 5Snelle weergave
Uitgelichte Producten
- Aanbieding
COTE DE BOEUF STEAK HOLSTEIN DRY AGED
€ 58,50 Snelle weergave - Aanbieding
COTE DE BOEUF HOLSTEIN DRY AGED
Vanaf € 105,75 Snelle weergave - Aanbieding
RIBEYE HEEL HOLSTEIN DRY AGED
Vanaf € 89,10 Snelle weergave - Aanbieding
RIBEYE HOLSTEIN DRY AGED
Vanaf € 19,35 Snelle weergave
Roland – 12 maart 2024
Sylvia – 8 maart 2024
Rob – 26 januari 2024
Joop – 20 januari 2024
Gerrit – 20 december 2023
Nell – 5 december 2023
Daphne – 2 november 2023
Dirk – 20 oktober 2023
Noud – 14 oktober 2023
Angelique Korndewal – 1 september 2023
jan Haans – 28 december 2022
Carla – 1 november 2022
Timurs – 9 oktober 2022
Peter – 11 mei 2022
Pritham – 15 februari 2022
Luuk – 27 december 2021
peter – 20 december 2021
Marlies – 4 november 2021
Ruud – 22 juni 2021
Maria – 5 juni 2021