Hoeveelheid: ca. 275 g. stukHerk..
Hoeveelheid: 1 x ca. 180 g. vacuüm
Hertenbiefstuk is het meest bekende en meest gegeten stukje hertenvlees. Het wordt gesneden van de bovenbil, het spierstuk of de dikke lende. Schroei de hertenbiefstuk tijdens het bakken snel dicht en houdt het vlees in beweging. Na het bakken even laten rusten in aluminiumfolie.
Het fijne van ons hertenvlees is dat het mager en zacht is. Hertenvlees past daarom ook perfect in een vet- en of caloriearm dieet. Naast dat het een heel laag vetgehalte bevat, zit het ook boordevol ijzer, belangrijke eiwitten en is het rijk aan omega 3 vetzuren. Kortom de hertenbiefstuk is een verantwoord stukje vlees voor tijdens de feestdagen.
Hertenvlees kenmerkt zich door zijn donkerrode kleur van het vlees. De smaak van het vlees wordt vaak omschreven als vol en kruidig. Deze smaak dankt het hert aan zijn uitgebreide menu van grassen, kruiden, zaden, nootjes enzovoort. Daarom past deze hertenbiefstuk ook heerlijk bij een uitgebreid kerstmenu met vrienden of de hele familie. Lekker genieten van een edel stukje vlees tijdens de koude winterdagen!
Hoeveelheid: ca. 275 g. stukHerk..
Hoeveelheid: ca. 500 g.Herkomst:..
Hoeveelheid: ca. 350 g. per stuk vacuü..
Hoeveelheid: ca. 400 g. per stuk..
Yvonne – 23 december 2022
Voortreffelijk - Heerlijk mals vlees
Nico – 3 januari 2022
Lekker - Viel in de smaak tijdens het kerstdiner
M. – 18 december 2021
heerlijk wild - blijft wild om van te genieten, heerlijk mals en volle smaak