Bavette Iers heel
Hoeveelheid: Diverse gewichten
Herkomst: Ierland
Leveringsconditie: Diepvries
Bewaaradvies: Maximaal 4°C. Geschikt om in te vriezen
Geniet van premium Ierse bavette – vol van smaak, mals en perfect voor grill of pan.
Vanaf € 19,25
Voor 23:59 besteld, morgen in huis!


- Klantenbeoordeling 9.2/10 uit 4628 reviews
- Bestel voor 23:59 uur en ontvang je bestelling de volgende werkdag.
- Horecavlees rechtstreeks vanuit onze horecaslagerij bij u thuis bezorgd.
- Same Day delivery*
- Optimaal gekoeld, verpakt in isolatie met droogijs en ijspacks.
Beschrijving
Bavette Iers heel
Hoeveelheid: Diverse gewichten
Herkomst: Ierland
Leveringsconditie: Diepvries
Bewaaradvies: Maximaal 4°C. Geschikt om in te vriezen
Kwaliteit bavette uit Ierland
Onze Ierse bavette is een prachtig stuk rundvlees dat de laatste jaren terecht steeds populairder is geworden. Bavette staat bekend om zijn intense, volle vleessmaak en komt uit de vang – een stuk werkvlees aan de onderkant van de koe. Dit deel van het rund heeft flink gewerkt, wat zorgt voor een grovere structuur en een karakteristieke bite.
Het Ierse rund graast op uitgestrekte, groene weiden en leeft in een natuurlijk klimaat, wat bijdraagt aan de uitzonderlijke malsheid en smaak van het vlees.
Wat is bavette precies?
De bavette – ook wel vanglap genoemd – behoort tot de “vergeten stukken” rundvlees die de laatste jaren weer volop in de belangstelling staan van chefs en thuiskoks. Het is een stuk vlees dat niet veel bewerking nodig heeft, maar juist tot zijn recht komt door zijn pure smaak en eenvoudige bereiding.
Bereidingstips
Bavette is op zijn best kort gebakken of gegrild op hoge temperatuur. Bak het vlees in een beetje olijfolie of een klontje roomboter met enkel peper en zout. Laat het daarna 5 à 10 minuten rusten (bijvoorbeeld in de oven op 90°C) zodat de sappen zich goed verdelen.
Belangrijk: snijd de bavette tegen de draad in, niet met de draad mee – zo blijft het vlees heerlijk mals.
Bavette mag van binnen best wat rood blijven. Zo proef je de volle, sappige smaak waar dit stuk om bekendstaat.
Tip van de slager:
Combineer de bavette met een klontje kruidenboter, geroosterde groenten en een glas rode wijn – en je hebt een restaurantwaardig gerecht bij je thuis.
Receptidee: BBQ Bavette
Internetslagerij.nl
Internetslagerij.nl is een slagersbedrijf dat u online kunt vinden. Wij zijn gespecialiseerd in het versturen van kwaliteitsvlees. Onze slagers zijn absolute vakmensen, met vele tientallen jaren ervaring. Vroeger gingen we met een koe door de straat of met het vlees langs de deuren. Daarover kunnen we mooie verhalen vertellen. Vier generaties, zo ver gaat onze slagerservaring. Het resultaat van al die ervaring bieden wij u nu graag met hoogwaardige producten.
Reviews
Extra informatie
| gewichten | 700 g., 800 g., 900 g., 1000 g., 1100 g., 1200 g., 1300 g., 1400 g., 1500 g., 1600 g. | 
|---|
Gerelateerde producten
- Gewaardeerd 4.545045045045 uit 5(114)Hamburger Black AngusVanaf € 2,00
- Gewaardeerd 0 uit 5(2)Ossenhaasspies per 2 stuks vers€ 9,50 incl. BTW
- Gewaardeerd 4.6666666666667 uit 5(18)Biefstukspies per 2 vers€ 6,00 incl. BTW
- Gewaardeerd 4.0833333333333 uit 5(6)Varkenshaassaté spies 2 st.€ 4,40 incl. BTW
- Gewaardeerd 0 uit 5(39)Kipfilet€ 3,50 incl. BTW
- Gewaardeerd 4.76625 uit 5(32)Cote de boeuf – Rib roast€ 27,00
- Gewaardeerd 4.4583333333333 uit 5(48)Kogelbiefstuk vers€ 9,50 incl. BTW
- Gewaardeerd 4.7244827586207 uit 5(31)Kogelbiefstuk Iers vers€ 7,95 incl. BTW
Uitgelichte Producten
- Gewaardeerd 5 uit 5(1)RIBEYE HEEL HOLSTEIN DRY AGEDVanaf € 46,40
- Gewaardeerd 0 uit 5(3)RIBEYE HOLSTEIN DRY AGED€ 20,60
- Gewaardeerd 0 uit 5(1)ENTRECOTE HOLSTEIN DRY AGEDVanaf € 15,80
- Gewaardeerd 0 uit 5(5)Verrassingspakket 1.5 KG mix aanbieding€ 35,00 incl. BTW




 
 
 
 

 

 

 
 
 



 
Franck HBJ – 16 februari 2023
Mariska – 29 juni 2021
J – 14 juni 2021