Winkelwagen

Varkensnek rollade

Hoeveelheid: ca. 1 kg. en 1.5 kg per stuk

  • Herkomst: Holland
  • Leveringsconditie: Diepvries
  • Bewaaradvies: Maximaal 4°C. Geschikt om in te vriezen
  • Verpakking: Vacuüm verpakt en kan geleverd worden in mooie cadeau doos

Ambachtelijke Hollandse varkensnek rollade van malse procureur – perfect gekruid, sappig van smaak en ideaal voor een feestelijk diner of zondagse maaltijd.

Vanaf  12,50

Voor 23:59 besteld, morgen in huis!

‘s morgens bereid, dezelfde avond in huis

Beschrijving

Varkensnek Rollade – Ambachtelijk bereid van malse procureur

Hoeveelheid: ca. 1 kg en 1,5 kg per stuk
Herkomst: Holland
Leveringsconditie: Diepvries
Bewaaradvies: Maximaal 4°C – geschikt om in te vriezen

Omschrijving

Onze Hollandse varkensnek rollade wordt ambachtelijk bereid van de malse varkensprocureur. Deze rollade is rijk van smaak, perfect gekruid en zorgvuldig verpakt door onze vakslagers.

De varkensnek rollade is heerlijk sappig en ideaal voor een feestelijk diner of een gezellige zondagmaaltijd. Wilt u de rollade extra luxe presenteren? Dan is er ook een rolladedoosje verkrijgbaar – perfect als cadeau of voor een stijlvolle presentatie aan tafel.

Bereiding in de pan

  1. Voorbereiding
    Haal de rollade 30–45 minuten voor bereiding uit de koelkast zodat het vlees op kamertemperatuur kan komen. Dep droog met keukenpapier.

  2. Aanbraden
    Smelt boter in een braadpan op matig vuur. Zodra het schuim van de boter grotendeels is weggetrokken, leg de rollade in de pan en braad rondom bruin aan met een vleestang of houten spatel.

  3. Garen
    Draai het vuur laag, plaats de deksel schuin op de pan en laat de rollade 35–60 minuten zachtjes braden (afhankelijk van het gewicht).
    Controleer de gaarheid met een vleesthermometer: kerntemperatuur 68–70°C.

  4. Serveren
    Haal de rollade uit de pan, wikkel in aluminiumfolie en laat 10 minuten rusten. Maak ondertussen de jus af door een scheutje droge witte wijn aan het bakvocht toe te voegen en kort te laten inkoken. Breng op smaak met peper en zout.
    Verwijder het netje en snijd de rollade in dunne plakken.

Bereiding in de oven

  1. Voorbereiding
    Haal de rollade 30–45 minuten voor bereiding uit de koelkast en dep droog.

  2. Aanbraden
    Verhit een koekenpan met een scheutje olijfolie en braad de rollade rondom goudbruin aan (2–3 minuten per kant).

  3. Ovenbereiding
    Leg de rollade in een braadslede en gaar langzaam in een voorverwarmde oven op 150°C gedurende 1,5 tot 2 uur.
    De rollade is gaar bij een kerntemperatuur van 68–70°C.

  4. Serveren
    Laat het vlees kort rusten voordat je het aansnijdt voor een optimaal sappig resultaat.

Eet smakelijk – een echte klassieker van de ambachtelijke slager!

Reviews

Paula 11 november 2025

Querines 12 juli 2025

René 4 juli 2025

jose 31 maart 2025

Diana 9 november 2024

Henk Lohuis 10 december 2023

KARIN THEUNISZ 7 januari 2023

Jeroen 24 december 2022

Yan 29 december 2021

Arie 6 november 2021

Meer reviews Minder reviews

Extra informatie

Rollade met of zonder doosje

1 kg. zonder rollade doosje, 1 kg. met rollade doosje, 1.5 kg. zonder rollade doosje, 1.5 kg. met rollade doosje

Gerelateerde producten

Uitgelichte Producten

0