Hoeveelheid: ca. 120 g. per stuk per 5..
Hoeveelheid: ca. 1000 g. vacuum verpakt
Ambachtelijk bereid.
Pulled pork is varkensvlees dat gedurende een langere tijd bij een lage temperatuur wordt gebraden. Taai vlees wordt met deze bereidingswijze mals. Omdat de spiervezels als het vlees gaar is gemakkelijk uit elkaar kunnen worden getrokken wordt het ‘pulled pork’ genoemd.
Pulled pork serveer je traditioneel op brood met bijvoorbeeld de Kansas city barbecuesaus en coleslaw of simpelweg wat plakken augurk. Maar je kunt het ook lekker op z’n Hollands eten met een geprakt aardappeltje en rode kool.
Hoeveelheid: ca. 120 g. per stuk per 5..
Hoeveelheid: ca. 500 g. vacuüm verpakt..
Hoeveelheid: Mangalica filet ca. 200 g..
Hoeveelheid: ca. 250 g. of 500 g. vacu..
Thijs schoeber –
Heerlijke pulled pork. Geen sausje meer nodig.
De vacuümzakjes gewoon in warm water warm laten worden en klaar.
robin –
Goede tip Thijs. Dank hiervoor.
Katja –
heerlijke pulled pork, echte aanrader.