Hoeveelheid: ca. 450 g. per 2 stuks
Herkomst: Nieuw Zeeland
Leveringsconditie: Diepvries
Bewaaradvies: Maximaal 4°C.
€ 12,50 incl. BTW
Hoeveelheid: ca. 450 g. per 2 stuks
Herkomst: Nieuw Zeeland
Leveringsconditie: Diepvries
Bewaaradvies: Maximaal 4°C.
Lamsbout uit Nieuw-Zeeland staat bekend om zijn hoge kwaliteit. Nieuw-Zeeland is een land met een rijke geschiedenis in de schapenteelt, en de omgevingsfactoren en voedingsgewoonten van de schapen in Nieuw-Zeeland dragen bij aan de kwaliteit van het lamsvlees. De lamsbout uit Nieuw-Zeeland is sappig, mals en smaakvol. Het wordt beschouwd als een hoogwaardige keuze voor lamsvleesgerechten.
Enkele factoren die bijdragen aan de kwaliteit van Nieuw-Zeelands lamsbout zijn:
Internetslagerij.nl is een slagersbedrijf dat u online kunt vinden. Wij zijn gespecialiseerd in het versturen van kwaliteitsvlees. Onze slagers zijn absolute vakmensen, met vele tientallen jaren ervaring. Vroeger gingen we met een koe door de straat of met het vlees langs de deuren. Daarover kunnen we mooie verhalen vertellen. Vier generaties, zo ver gaat onze slagerservaring. Het resultaat van al die ervaring bieden wij u nu graag met hoogwaardige producten.
Hoeveelheid: ca. 950 g. per verpakking..
9 review(s)
Hoeveelheid: vanaf ca. 400 g. stuk..
21 review(s)
Hoeveelheid: ca. 500 g. 1000 g. vacuüm..
17 review(s)
Hoeveelheid: Diverse gewichten.H..
2 review(s)
Hoeveelheid: Knijpfles 265 ml.Merk..
1 review(s)
18 op voorraad
Hoeveelheid: 1000 g. vacuüm verpakt ..
5 review(s)
Hoeveelheid: vanaf ca. 500 g. gemarine..
7 review(s)
Hoeveelheid: 2000 g. en 4000 g.H..
9 review(s)
Hoeveelheid: diverse gewichtenHerk..
5 review(s)
Hoeveelheid: per 2 stuks verpakt 2 x c..
4 review(s)
Hoeveelheid: ca. 1300 g. per stuk vacu..
2 review(s)
Hoeveelheid: ca. 1 kg. en 1.5 kg vacuü..
4 review(s)
Hoeveelheid: Ca. 2,5 kg. halve beenham..
5 review(s)
©2013 - 2023 Internetslagerij.nl
Same day delivery, op werkdagen voor 10 uur besteld vanavond al in huis. Sluiten
Erg goed uit
Nog niet geprobeerd
Carolina – 30 november 2023
goed
goed
ben – 22 oktober 2023
goed vlees
wordt met smaak gegeten.
Martin Schouten – 3 november 2022