Hoeveelheid: ca. 1300 g. per stuk vacuüm verpakt
Herkomst: Nieuw Zeeland
Leveringsconditie: Diepvries
Bewaaradvies: Maximaal 4°C.
De lammeren in Nieuw Zeeland groeien uitsluitend buiten op, en worden niet bijgevoerd. Het Nieuw Zeelands vlees wat wij aanbieden is puur natuur en gras gevoerd.
€ 25,00 incl. BTW
Hoeveelheid: ca. 1300 g. per stuk vacuüm verpakt
Herkomst: Nieuw Zeeland
Leveringsconditie: Diepvries
Bewaaradvies: Maximaal 4°C.
Lamsbout uit Nieuw-Zeeland staat bekend om zijn hoge kwaliteit. Nieuw-Zeeland is een land met een rijke geschiedenis in de schapenteelt, en de omgevingsfactoren en voedingsgewoonten van de schapen in Nieuw-Zeeland dragen bij aan de kwaliteit van het lamsvlees. De lamsbout uit Nieuw-Zeeland is sappig, mals en smaakvol. Het wordt beschouwd als een hoogwaardige keuze voor lamsvleesgerechten.
Enkele factoren die bijdragen aan de kwaliteit van Nieuw-Zeelands lamsbout zijn:
Lamsbout uit de oven met knoflook en rozemarijn
Lamsbout op 12 plaatsen ondiep insnijden en daarin plakjes knoflook en toefjes rozemarijn steken. Lamsbout in braadslede leggen en met olijfolie bestrijken. Lamsbout in midden van oven zetten en ca. 10 min braden. Oven terugschakelen naar 200 C. Sjalotjes rondom lamsbout leggen en lamsbout nog ca. 30 min braden. Lamsbout tussentijds regelmatig met olijfolie bestrijken. Fond verwarmen en in braadslede schenken. Lamsbout nog ca. 1 uur braden en regelmatig met braadvocht bedruipen. Lamsbout uit braadslede nemen en ca. 10 min in aluminiumfolie laten rusten. Sjalotjes uit braadvocht scheppen. Braadvocht zeven en vet eraf scheppen. Boter in klontjes door braadvocht scheppen en saus met zout en peper op smaak brengen. Lamsbout in plakken gesneden serveren met saus, gebakken sjalotjes en geroosterde aardappelen.
Lamsbout op 12 plaatsen ondiep insnijden en daarin plakjes knoflook en toefjes rozemarijn steken. Lamsbout in braadslede leggen en met olijfolie bestrijken. Lamsbout in midden van oven zetten en ca. 10 min braden. Oven terugschakelen naar 200 C. Sjalotjes rondom lamsbout leggen en lamsbout nog ca. 30 min braden. Lamsbout tussentijds regelmatig met olijfolie bestrijken. Fond verwarmen en in braadslede schenken. Lamsbout nog ca. 1 uur braden en regelmatig met braadvocht bedruipen. Lamsbout uit braadslede nemen en ca. 10 min in aluminiumfolie laten rusten. Sjalotjes uit braadvocht scheppen. Braadvocht zeven en vet eraf scheppen. Boter in klontjes door braadvocht scheppen en saus met zout en peper op smaak brengen. Lamsbout in plakken gesneden serveren met saus, gebakken sjalotjes en geroosterde aardappelen.
Gewichten | 1500 g., 1750 g. |
---|
Hoeveelheid: Kip heel ca. 1000 g...
12 review(s)
Hoeveelheid: 220-250 g. vacuum verpakt..
1 review(s)
15 op voorraad
Hoeveelheid: ca. 950 g. per verpakking..
9 review(s)
Hoeveelheid: vanaf ca. 500 g. en 1 kg...
26 review(s)
Hoeveelheid: 10 x ca. 100 g. vacuüm ve..
6 review(s)
Hoeveelheid: 500 g. of 1 kg. vacuüm v..
25 review(s)
Spareribs rauw doos Hoeveelheid: doos..
0 review(s)
Verrassingspakket 2 KG mix aanbieding ..
0 review(s)
7 op voorraad
Hoeveelheid: ca. 350 g. per stuk..
0 review(s)
18 op voorraad
Hoeveelheid: Per stuk verpaktHer..
1 review(s)
Hoeveelheid: totaal 200 g. (2 x 100 g...
2 review(s)
Hoeveelheid: ca. 1800 g. per stuk...
3 review(s)
Hoeveelheid: 5 x 2 stuks vlees Barbec..
40 review(s)
Hoeveelheid: Ca. 500 g. 1000 g. 1500 g..
16 review(s)
©2013 - 2023 Internetslagerij.nl
Same day delivery, op werkdagen voor 10 uur besteld vanavond al in huis. Sluiten
Perfect stukje vlees.
Prima
Barry Meinster – 10 november 2021