Hoeveelheid: ca. 300 g. per stuk..
Hoeveelheid: ca. 500 g.
Doordat de staart, bij leven, veel beweegt zit het vlees boordevol bindweefsel en dat geeft een uitstekende smaak.
Voor ossenstaartsoep is beter om de stukken staart eerst door de bloem te halen en vervolgens aan te bakken. Het vlees wordt dan mooi bruin en geeft tijdens het trekken of koken een mooie / bruine bouillon.
Een korte keten in eigen hand, met de hoogst mogelijke zorg voor dierenwelzijn. Voor een puur stuk rundvlees. Eet smakelijk!
De Limousin is een echt vleesras. Ze wordt dus niet gemolken. Het vlees van de Limousin is een stuk malser en heeft een unieke smaak.
Limousin-vlees staat bekend om de mooie rode kleur, speciale marmering, heerlijke sappigheid en ongekende malsheid. Het vet smelt weg tijdens het bakken en zorgt voor een unieke smaaksensatie.
Hoeveelheid: ca. 300 g. per stuk..
Hoeveelheid: ca. per 500 g. of 1000 g...
Hoeveelheid: ca. 500 g. stuksHer..
Hoeveelheid: Diverse gewichtenHe..
Jeroen – 25 december 2022
Heerlijk soepvlees! - Voor een ossenstaartsoep. Bij openen rook het goed. Rood/paarsig doorbloed. Kwam best nog veel vlees vanaf. Smaak van het vlees was perfect.
Jan – 23 december 2022
Ziet er goed uit - moet het nog gebruiken in de ossenstaartsoep met de Kerst
Glen – 26 november 2021
Super vlees en - service - Zie mijn tekst hierboven
F.C. – 2 mei 2021
Heerlijk - Heerlijk voor de soep