Kippendijen staan bekend om hun sappige structuur en rijke smaak. Dit […]
Lees verderEend bereiden als een chef: hoe doe je dat?
Eend. Alleen al het woord roept beelden op van knapperige huid, […]
Lees verderDe herkomst van onze Hollandse kip: van boer tot bord
Een stuk kipfilet lijkt op het oog misschien simpel. Maar achter […]
Lees verderPuur Hollandse kip vs. groothandel kip: wat proef je écht?
Kip is kip, toch? Niet helemaal. De een ligt voor €3,- […]
Lees verderKipfilet invriezen en bewaren: zo doe je dat goed
Kipfilet is een van de meest veelzijdige stukken vlees in de […]
Lees verderTop 3 verrassende gerechten met kipfilet
Kipfilet behoort tot de meest geliefde stukken vlees in de keuken. […]
Lees verderEendenborst kiezen: tam of wild?
Twijfelt u tussen tamme of wilde eendenborst? U bent niet de […]
Lees verderDe 3 simpelste gerechten met eend
Zin in een heerlijk gerecht met eend dat in een mum […]
Lees verderDe beste kruiden en specerijen voor kip en gevogelte
Kip en gevogelte staan al eeuwenlang bij veel mensen op het […]
Lees verderDe Beste Vlees- én Viskeuzes voor Spieropbouw
Wil je meer spiermassa opbouwen? Dan weet je vast al dat […]
Lees verderHoeveel Vlees Heb Je Nodig? De Complete Rekenhulp voor BBQ, Gourmet en Diner
Of je nu een zomerse BBQ organiseert, een gezellig gourmetavondje plant […]
Lees verderBBQ Vlees Kopen: De Ultieme Gids voor Beginners en BBQ Experts
Het beste BBQ-vlees voor jouw grillfeest, van beginner tot expert! BBQ’en […]
Lees verderOnline Vlees Kopen: 5 Redenen om Te Kiezen voor de Slager in Plaats van de Supermarkt
Waarom steeds meer mensen kiezen voor Internetslagerij.nl (en niet voor de […]
Lees verderKipfilet bereiden: voorkom deze veelgemaakte fouten
Te droog, te flauw, taai van buiten of rauw van binnen: […]
Lees verderDry Aged Beef: Wat is het en Waarom Moet je het Proberen?
Dry aged beef is een bijzonder soort vlees dat steeds meer […]
Lees verderKerntemperaturen
Kerntemperaturen: Het Geheim voor Perfect BBQ-Vlees Een van de belangrijkste factoren […]
Lees verderSous vide koken
Opmerking vooraf: vooral voor beginnende sous vide gebruikers kan het erg […]
Lees verder