Voor 10:00 uur besteld, vanavond in huis
  Eenvoudig online vlees bestellen
  Levering in NL en BE
  Gratis bezorging vanaf € 75,-

Short ribs zonder been

Hoeveelheid: ca. 2 kg. vacuüm verpakt

 • Herkomst: Holland
 • Leveringsconditie: Vers
 • Bewaaradvies: Maximaal 4°C.

Geniet van de smaak van Holstein short ribs zonder been – puur genot op uw bord!

 32,50 incl. BTW

‘s morgens bereid, dezelfde avond in huis

Beschrijving

Short ribs zonder been

Hoeveelheid: ca. 2 kg. vacuüm verpakt

 • Herkomst: Holland
 • Leveringsconditie: Vers
 • Bewaaradvies: Maximaal 4°C.

SHORT RIBS

Short ribs worden ook wel beef ribs genoemd (andere namen zijn: flatribs of jacobsladder). Om het makkelijk uit te leggen: het zijn de ‘spareribs van een rund’, maar dan een stuk groter. Een ideaal stuk vlees om low&slow op de BBQ te bereiden. Ze zijn op hun lekkerst als het vlees letterlijk van het bot valt. Dan kan je ze zelfs plukken tot ‘pulled beef’. Wat je er ook van gaat maken, wat ons betreft is dit een stuk vlees dat je een keer geprobeerd moet hebben. Onze short ribs worden gesneden van de Ierse runderen.

Short ribs vers kopen bij internetslagerij.nl

Welkom bij Internetslagerij.nl, waar we trots zijn op onze hoogwaardige short ribs zonder been. Onze short ribs, afkomstig van vers Hollands rundvlees, bieden een heerlijke en malse smaakervaring die uw smaakpapillen zal verwennen.

Onze short ribs worden zorgvuldig geselecteerd en met vakmanschap gesneden, waardoor u alleen het beste vlees krijgt voor uw maaltijden. Door het verwijderen van het bot wordt het bereiden van deze heerlijke snit nog eenvoudiger en kunt u zich volledig concentreren op het genieten van de rijke smaak.

Wat ons onderscheidt is niet alleen de kwaliteit van ons vlees, maar ook onze scherpe prijzen. We streven ernaar om onze klanten de beste prijs-kwaliteitverhouding te bieden, zodat u kunt genieten van premium vlees zonder uw budget te overschrijden.

Of u nu een doorgewinterde chef-kok bent die op zoek is naar inspiratie of een liefhebber van lekker eten die op zoek is naar iets nieuws, onze short ribs zonder been zijn een uitstekende keuze voor uw volgende culinaire avontuur.

Bestel vandaag nog bij Internetslagerij.nl en ontdek zelf de onweerstaanbare smaak en kwaliteit van onze short ribs zonder been. Eet smakelijk!

Holstein Dubbeldoel koeien

Op zoek naar hoge kwaliteit en een duurzame keuze? Dan is het vlees van de Holstein dubbeldoelkoeien precies wat jij wil! De koeien beginnen hun carriére als melkkoeien en als zij eenmaal niet genoeg melk meer geven, dan worden zij geschikt als vleesrund. Daarmee hebben deze koeien een dubbel doel en is het een van de meest duurzame keuzes die er is. In een tijd van ongeveer twee tot vijf maanden krijgen de koeien aangepaste voeding die meer bij vleeskoeien past. Doordat ze geen melk meer hoeven te produceren, zijn de koeien minder gespierd. Het vlees is uitzonderlijk mals, doorregen en authentiek van smaak.

Short ribs low & slow gegaard

Runderribben, misschien wel het meest smakelijke stukje van het rund.

Ingrediënten:

Verder nodig:

 • Afsluitbare barbecue
 • Digitale kernthermometer
 • Aluminiumfolie
 • Houtskool of briketten
 • Je favoriete rookhout*.
 • * Eiken of Hickory gaat goed samen met rundvlees. Maar andere soorten als appel-, beuken-, mesquite- of kersenhout doen het ook prima!

Vlees Voorbereiden:

Een dag van te voren; Vlees royaal inwrijven met de Beef or Steak Rub

Barbecueën:

Afhankelijk van factoren als o.a. het vlees en de (stabiele)temperatuur in de barbecue kan het barbecueën van beef ribs 7 tot 12 uur in beslag nemen. Stook de barbecue zo stabiel mogelijk op 105 à 115˚C.

Voeg rookhout toe en barbecue de ribs eerst tot een kerntemperatuur van 64 à 68˚C. Vervolgens inpakken in aluminiumfolie en terug op de barbecue leggen. Bij een kerntemperatuur van 92˚C zijn de ribs klaar. Dan van de barbecue halen en tenminste een half uur laten rusten in de folie.

Bekijk hier ons exclusieve rundvlees assortiment: Beef boutique.

Reviews

Extra informatie

Winkelwagen