Rosbief rundermuis
Hoeveelheid: ca. 1250 g. of 2500 g. vacuüm verpakt
- Herkomst: UK
- Leveringsconditie: Diepvries
- Hoeveelheid: ca. 1250 g. of 2500 g. vacuüm verpakt
Rosbief rundermuis heel of half
Mooie grote rundermuis zonder vliezen en bijgesneden, prachtig om zelf rosbief of carpaccio van te maken.
Vanaf € 22,50
Voor 23:59 besteld, morgen in huis!
- Klantenbeoordeling 9.2/10 uit 4114 reviews
- Bestel voor 23:59 uur en ontvang je bestelling de volgende werkdag.
- Horecavlees rechtstreeks vanuit onze horecaslagerij bij u thuis bezorgd.
- Same Day delivery*
- Optimaal gekoeld, verpakt in isolatie met droogijs en ijspacks.
Beschrijving
Hoeveelheid: ca. 1250 g. of 2500 g. vacuüm verpakt
- Herkomst: UK
- Leveringsconditie: Diepvries
- Hoeveelheid: ca. 1250 g. of 2500 g. vacuüm verpakt
Rosbief rundermuis heel of half
Beschrijving
Rundermuis, achtermuis zonder vliezen en bijgesneden. Je kunt dit product goed braden, grillen en stoven. Dit stuk vlees wordt voornamelijk rood gegeten. In de volksmond noemt men dit rosbief (rauw). Uit de achtermuis van een rund wordt onder andere rosbief of carpaccio gesneden, een mager stuk vlees dat redelijk mals is mits het dun word gesneden.
Mocht u op zoek zijn naar een kalfsmuis dan vindt u die hier.
Bereiding
Rosbief, ook roast beef, is eigenlijk gewoon, zoals de Engelse keukenterm ook zegt gebraden rundvlees. Rosbief kan zijn gesneden van de dunne of dikke lende, het staartstuk, de bovenbil, de platte bil, het bloemstuk of de muis. Wij snijden hem van de muis. Wel zo lekker. De rosbief wordt panklaar afgeleverd. Zonder zeen, zonder vlies, zonder vet.
De truc bij rosbief is om de kern rood-rosé te laten maar het gehele vlees wel gaar te krijgen. Dat kan worden bereikt door de rosbief aan te braden (laten dichtschroeien in olie of boter) en vervolgens op niet overdreven hoge temperatuur te garen tot een kerntemperatuur van 50°C tot maximaal 60°C. Een kerntemperatuurmeter kan daarbij goed van dienst zijn. Laat de rosbief zeker niet te lang garen: hij wordt dan grijs van binnen en het vocht loopt eruit, waardoor deze taai wordt.
Warme rosbief is lekker, maar koude rosbief in dunne plakjes gesneden is ook heerlijk als broodbeleg.
Tip:
Als u de gelukkige bezitter van een snijmachine bent, heeft u een streepje voor: voor carpaccio en rosbief is het van belang om deze mooi dun te snijden.
Internetslagerij.nl
Internetslagerij.nl is een slagersbedrijf dat u online kunt vinden. Wij zijn gespecialiseerd in het versturen van kwaliteitsvlees. Onze slagers zijn absolute vakmensen, met vele tientallen jaren ervaring. Vroeger gingen we met een koe door de straat of met het vlees langs de deuren. Daarover kunnen we mooie verhalen vertellen. Vier generaties, zo ver gaat onze slagerservaring. Het resultaat van al die ervaring bieden wij u nu graag met hoogwaardige producten.
Reviews
Extra informatie
Gewichten | 1250 g., 2500 g. |
---|
Gerelateerde producten
Barbecue vleespakket 2 personen luxe
€ 20,00 incl. BTWWaardering 5.00 uit 5Snelle weergaveBarbecue vleespakket 2 personen standaard
€ 16,50 incl. BTWWaardering 5.00 uit 5Snelle weergaveParelhoenfilet supreme per 2
€ 14,50 incl. BTW Snelle weergaveLamsboutschijven
€ 12,50 incl. BTW Snelle weergaveT-bone
€ 18,50 incl. BTWWaardering 5.00 uit 5Snelle weergaveEntrecote vers
Vanaf € 6,50Waardering 5.00 uit 5Snelle weergaveKogelbiefstuk heel
€ 27,50 incl. BTWWaardering 5.00 uit 5Snelle weergaveMagere runderlappen
€ 6,75 incl. BTW Snelle weergave
Uitgelichte Producten
- Aanbieding
COTE DE BOEUF STEAK HOLSTEIN DRY AGED
€ 58,50 Snelle weergave - Aanbieding
COTE DE BOEUF HOLSTEIN DRY AGED
Vanaf € 105,75 Snelle weergave - Aanbieding
RIBEYE HEEL HOLSTEIN DRY AGED
Vanaf € 89,10 Snelle weergave - Aanbieding
RIBEYE HOLSTEIN DRY AGED
Vanaf € 19,35 Snelle weergave
KARIN THEUNISZ – 8 maart 2024
arie – 20 februari 2024
Jordy – 21 december 2023
Frans – 18 december 2023
Tim – 10 december 2023
Piet – 30 november 2023
Carolina – 30 november 2023
Hans Van de Wiel – 31 oktober 2023
KARIN THEUNISZ – 14 juli 2023
Gerard – 30 december 2022
Sabine – 29 december 2022
Henk-Jan – 28 december 2022
Vera – 24 december 2022
Ton – 3 december 2022
Jeroen – 17 juni 2022
David – 30 december 2021
Saskia – 24 december 2021
Meta – 16 december 2021
Elly – 27 september 2021