Hoeveelheid: Ribeye 300 days Grain Fed vanaf 1 kg. stuk
€ 0,00
Hoeveelheid: Ribeye 300 days Grain Fed vanaf 1 kg. stuk
Black Angus beef is een bekende term voor veel thuiskoks. Deze prachtige runderen groeien op tussen de weilanden van Salamanca en de bergen van Leon in het noordwesten van Spanje. De weidse omgeving biedt veel rust en ruimte en er wordt bij het houden en fokken van de runderen rekening gehouden met de hoogste standaarden van dierenwelzijn. De comfortabele omstandigheden waarin de dieren gehouden worden zijn specifiek gekozen om de ontwikkeling van de smaak, de sappigheid en het vet te optimaliseren.
Hun proces wordt beschouwd als de hoogste standaard op het gebied van dierenwelzijn, met comfortabele omstandigheden die speciaal zijn gecreëerd om de ontwikkeling van de kleur, sappigheid en intramusculair vet te optimaliseren.
Aberdeen Angus. Een rustig en volgzaam humeur zijn de persoonlijkheidskenmerken van dit ras. Deze eigenschappen, naast het speciale fokken van de dieren onder strikte parameters die het welzijn garanderen, zorgen ervoor dat de grootste keukens kunnen genieten van dit superieure Spaanse rundvlees.
300 Dagen graan gevoerd. Het mengen van granen, peulvruchten, oliën (voornamelijk sojabonen) en stro van topkwaliteit om een uitgebalanceerd dieet te bieden dat is aangepast aan de behoeften van elke groeifase.
Bij dry aged vlees verdampt het vocht langzaam uit het vlees, waardoor er een gerijpte smaak ontstaat. Het dry aged vlees ziet er na 21 dagen drogen prachtig rood uit en is extreem zacht van structuur. Ontdek de smaak die u wellicht nooit eerder ervaarde.
Rare, medium of well done?
Ribeye wordt, net als gewone biefstuk, niet helemaal gaar gegeten. Meestal medium. Vaak wordt het dik gesneden. Dat is vanwege malsheid lekkerder om te eten.
Bereiding Ribeye In de pan.
Laat de Ribeye(s) eerst op kamertemperatuur komen. Dat komt ten goede aan de smaak. Wrijf de Rib-eye aan beide zijden in met peper en zout. Verhit de boter in de pan en zorg dat de pan goed heet is. Bak de Ribeye vervolgens 3-4 minuten aan iedere kant en laat het vlees na bereiding even onder folie staan zodat de volle smaak goed tot zijn recht komt.
Bereiding Ribeye op de bbq.
Laat de Ribeye(s) eerst op kamertemperatuur komen. Verdeel met een kwastje wat olijfolie over beide kanten van het vlees en strooi er wat zout en peper over. Bak totdat het vlees bruin en knapperig is. Een Ribeye met een dikte van 2 cm gril je 5 minuten aan de ene kant en 3 minuten aan de andere kant. Je moet het vlees twee minuten laten rusten voordat je het serveert. Zo kunnen de sappen zich door het vlees verspreiden en wordt de smaak lekkerder.
De ribeye steak zit aan de voorkant van de rug en zit vast aan de lende. Het vlees is zachter dan dat van de lende, omdat de voorkant van het rund minder gespierd is en daardoor malser.
Kenmerkend van ribeye is een vetader. Daardoor is de ribeye wat vetter, zeer mals, heeft het een uitstekende bite en is het zeer smaakvol met een explosie aan aroma’s. De favoriet van veel rundvlees liefhebbers.
De Tomahawk steak is als het ware de ribeye, maar dan met het lange been er nog in.
Gewichten | 1000 g., 1500 g., 2000 g. |
---|
Eendenborstfilet met vel per 2 stuks ..
16 review(s)
Hoeveelheid: 6 x 85 g. p/st. vacuüm v..
23 review(s)
Hoeveelheid: 220-250 g. vacuum verpakt..
1 review(s)
15 op voorraad
Hoeveelheid: ca. 2 x 80 g. per stuk va..
1 review(s)
Hoeveelheid: Kip heel ca. 1000 g...
12 review(s)
Hoeveelheid: ca. 700 g. 5 kg. of 10 kg..
76 review(s)
Hoeveelheid: per 2 stuks verpakt ca. 2..
9 review(s)
21 op voorraad
Hoeveelheid: 8 stuks vlees circa 1 kil..
6 review(s)
Hoeveelheid: per 5 x ca. 100 g. vacuüm..
4 review(s)
Hoeveelheid: ca. 250 g. per 2 stuks na..
3 review(s)
Hoeveelheid: ca 1000 g. vacuüm verpakt..
17 review(s)
3 op voorraad
©2013 - 2023 Internetslagerij.nl
Same day delivery, op werkdagen voor 10 uur besteld vanavond al in huis. Sluiten